myhay29 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Eu prefer mamaia ...e frumoasa plaja si :cool2: dar imi cad in dizgratie toate plajele cand vad numai mucuri de tigara si tot felu de kestii aruncate .....intrun cuvant ca murdara....deci voi preferati..........
myhay29 Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 costinesti.. Bora Bora:> costinesti...imi place discoteca;) ,,si geo d silva ,,, miscarile :> sooper si pakolo dar tot la mamaia raman :)
wazzabi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 nu inteleg de ce va mai duceti la mare in Romania . credeti ca este mai ieftin aici sau cum ? te storc si aici de bani si servicii canci. ducetzi`va frate afara ... sunt atatea destinatii frumoase si pentru orice buzunar. sunt oferte grecia..turcia tunisia .. 300 de euro o saptamana charter .. all inclusive, hotel k-lumea .. ce vrei mai mult.p.s. ca sa nu mai vorbesc de curatenie.
bga Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 avand in vedere k 14 ani consecutiv am fost numai in mamaia la mare PREFER mamaia.
wazzabi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 avand in vedere k 14 ani consecutiv am fost numai in mamaia la mare PREFER mamaia.si nu simti nevoia unei schimbari in bine ? :)
bga Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 si nu simti nevoia unei schimbari in bine ? :)nu chiar imi place foarte mult mamaia..cu toate k erau zile cand se trezeau ai mei la ora 8 sa prinda loc pe plaja:))))
wazzabi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 nu chiar imi place foarte mult mamaia..cu toate k erau zile cand se trezeau ai mei la ora 8 sa prinda loc pe plaja:))))si hai sa ne gandim si la bani ... am fost acum 2 ani in tunisia cu 500 de euro de persoana o saptamana. hotel 5* all inclusive. plaja privata. transport cu avionul inclus. nici nu ma gandesc sa ma mai duc pe litoralul romanesc.
bga Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 si hai sa ne gandim si la bani ... am fost acum 2 ani in tunisia cu 500 de euro de persoana o saptamana. hotel 5* all inclusive. plaja privata. transport cu avionul inclus. nici nu ma gandesc sa ma mai duc pe litoralul romanesc. aici iti dau dreptate cu strainatatea..dar eu cand merg cu pariniti merg numai in tara in vacanta k ei nu vor in strainatate si decat sa merg in celelalte statiuni pe litoral mai bn mamaia.
Fury Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 ca plaja , calitate, confort, liniste, cluburi , tot prefer Mamaia , dar parerea mea cu banii care ii spargi pe litoralul romanesc poti sa mergi linistit undeva in egipt / tunisia / grecia / mai pui ceva si poti ajunge in tenerife / caraibe ...si astea chiar merita vazute :tiphat:
Fane Spoitoru Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 lol la mamaie e infecta apa :) si singuru loc unde e lume e in partea aia pe unde se intra in mamaia unde sunt copaci aia :D plaja tare e in ef nord :) si in costinesti :D
THuG-Radu Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Costinesti.Nu caut lux niciodata, caut distractie :) Iar Costinestiul e creat special pt. asa ceva :DProbabil de aia vineri is prezent in Costinesti \:D/Legat iara de strainatate, nu e distractia acolo cum e aici. Dar depinde din nou de om. Again, eu nu caut lux, curatenie extraordinara si conditii de 5 stele. Caut un loc unde pot sa imi pun capul cand vin din club care sa nu fie jegos, sa fie acceptabil, sa am un dush ca sa pot face linistit, eventual si un TV sa imi belesc ochii cand ma trezesc mahmur dupa o noapte grea :D
Wonderer Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ai bani si vrei sa te distrezi -> mamaia distractie mai multa decat in costinestiesti student iti place la ingramadeala -> costinestieforie e pt pensionarifane decat cu bolovanii aia de la costinsti mai bine la mamaia :Peu unul nu am prins apa infecta la mamaia
myhay29 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 nu inteleg de ce va mai duceti la mare in Romania . credeti ca este mai ieftin aici sau cum ? te storc si aici de bani si servicii canci. ducetzi`va frate afara ... sunt atatea destinatii frumoase si pentru orice buzunar. sunt oferte grecia..turcia tunisia .. 300 de euro o saptamana charter .. all inclusive, hotel k-lumea .. ce vrei mai mult.p.s. ca sa nu mai vorbesc de curatenie.nu e in romania deloc ieftin oriunde te duci .......si in afara am auzit ca e frumos in turcia :>
Guest Bogdan Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Costinesti.Nu caut lux niciodata, caut distractie :) Iar Costinestiul e creat special pt. asa ceva :DProbabil de aia vineri is prezent in Costinesti \:D/Legat iara de strainatate, nu e distractia acolo cum e aici. Dar depinde din nou de om. Again, eu nu caut lux, curatenie extraordinara si conditii de 5 stele. Caut un loc unde pot sa imi pun capul cand vin din club care sa nu fie jegos, sa fie acceptabil, sa am un dush ca sa pot face linistit, eventual si un TV sa imi belesc ochii cand ma trezesc mahmur dupa o noapte grea :D ^:^)^ ^:^)^ same here! cand o sa am 40 - 50 de ani (daca ii apuc) .. o sa caut o plaja linistita de afara unde sa merg cu nepotii si stranepotii . Deocamdata...la varsta asta...pentru mine mare = distractie = Costinesti
Raul Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Mamaia desi am renuntat la sportul extrem numit dute la mare in Romania de vreo 3-4 ani
wazzabi Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 nu e in romania deloc ieftin oriunde te duci .......si in afara am auzit ca e frumos in turcia :>turcii au cel mai bun all inclusive din lume :>
zetulescu Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 De 2 ani Mamaia....poate anul asta incerc altceva !
Stargate Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 o plaja curata si fara gunoaie, fara muzica urland, intr-un cuvant linistita si civilizata, exista asa ceva in ro?
Stargate Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 am auzit ca acolo au facut nemtii treaba faina, dar e departe de mine (vezi adresa sub avatar)
skaroxFX Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Pe litoralul romanesc nu se mai merita sa mergi, e destul de scump, mizerie, prea mare inghesuiala etc. prefer Antalya, este mai ieftin decat la noi, conditii, atmosfera placuta, lumea e ospitaliera, mai pe scurt merita toti banii.