nevermind Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 SIDA e doar o boala/infectie care se transmite prin transfer de fluide, deci nu am de ca sa imi fac griji, eventual sa fiu alaturi sa o (il) consolez ca acesta e situatia.ps: e o chestiune de timp pana se va gasi un remediu pt acest virus, pana atunci, "be carefoul"
andy31 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 i`as lasa singurii in suferinta si le`as face cate un cadou de ziua lor..
CDP Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 i`as lasa singurii in suferinta si le`as face cate un cadou de ziua lor..din pacate foarte multi gandesc ca si colegu...andy te`ai gandit daca ai fi tu in locul lor? :-? si ceilalti ar face exact cum ai face tu?
dreyfus Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Pai depinde cat de apropiati suntem Daca e prietena mea atunci e foarte nasol corect!
elusion Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 din pacate foarte multi gandesc ca si colegu...andy te`ai gandit daca ai fi tu in locul lor? :-? si ceilalti ar face exact cum ai face tu?poate ca nu s-ar simti rau daca ar avea sida si cineva l-ar trata astfel ..sincer nu doresc nimanui .. si ca sa fiu on topic creka as fi cat se poate de apropiat de aceea persoana mai ales daca e cineva foarte drag mie
myhay29 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 categoric as sustieno .....:D (cred) :crazy: oricum prea nasoale bolile astea ..:D
Guest eileen Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 sa zicem doar ca situatia lor ar fi mai placuta si mai agreabila daca noi ca prieteni am fi langa ei,asa ca de ce sa nu ii sustinem?
Velasquez Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Probabil as fi mai apropiat de el/ea din moment ce stiu ca sufera , m-as pune si eu in situatia lor si nu mi-ar fi tocmai bine cand as vedea ca toti ma resping din cauza bolii mele . As incerca prin vorbe sa ii fac sa uite de problemele ce le au .
deea<3wasd Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 de indepartat nu cred ca m-as indeparta dar as avea grija de exemplu daca are o bubita pe fata si vreau s-o/sa-l pup pe obraz as evita ca nu sti cand poate tasni sangele o picatura 2 acolo sunt de ajuns...si in ceea ce priveste relatiile nu m-as combina cu respectivul :P
ax9 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 daca eu un prieten/a bun/a e prieten/a bun/a pentru totdeauna, cu sau fara boala...