Odyzzeus Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Pentru cei care l-au pomenit pe Petre Tutea, asta spunea el despre Regele Mihai:"Regele Mihai I de Hohenzollern a izbit neamul nemţesc de la Baltica la Creta într-o noapte şi a salvat poporul român de la dezastru. Mihai, regele românilor, a pus pumnul în balanţa forţelor, înclinînd-o în lagărul democraţilor, într-un moment în care nu se ştia în care înclină, nici în senatul francez, nici în cel american. Că am redus războiul cu un an, pentru ca Hitler să nu facă arme speciale, că-n Anglia nu mai rămîneau atunci decît iepurii din vizuini?"In fine, in umila si poate neavizata mea opinie, nu Mihai a fost cel care a tradat in final, ci "aliatii" nostrii occidentali, care ne-au lasat sub aripa protectoare a marelui urs sovietic. Destinul nostru comunist nu e opera lui Mihai, el a fost neputincios in a-l opri. L-au decis altii, la Yalta, Churchill si petecul lui de hartie pe care a desenat sferele de influenta sovietica, Romaniei revenindu-i 90%. Romania a devenit comunista in conditiile in care Armata Rosie era printre noi.
eugen66 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Pentru cei care l-au pomenit pe Petre Tutea, asta spunea el despre Regele Mihai:"Regele Mihai I de Hohenzollern a izbit neamul nemţesc de la Baltica la Creta într-o noapte şi a salvat poporul român de la dezastru. Mihai, regele românilor, a pus pumnul în balanţa forţelor, înclinînd-o în lagărul democraţilor, într-un moment în care nu se ştia în care înclină, nici în senatul francez, nici în cel american. Că am redus războiul cu un an, pentru ca Hitler să nu facă arme speciale, că-n Anglia nu mai rămîneau atunci decît iepurii din vizuini?"Partzzzz.... Mama lor de pupincuristii dracu
Menum35 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Partzzzz.... Mama lor de pupincuristii dracu O da ce sentimente si carism ai . O fi el regele Mihai dar al romanilor ...
eugen66 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 ' date='Nov 21 2009, 00:19' post='4433403']O da ce sentimente si carism ai . O fi el regele Mihai dar al romanilor ... ia da-mi tu exemplu de acte de demnitate cat a fost gagauta asta la putere ! singurele acte de demnitate din acele timpuri au fost cele ale Maresalului iar mihaita nu a facut decat sa-l infunde, probabil pentru ca era prea stralucitor si-l punea in lumina proasta
turbomaxim Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 ' date='Nov 21 2009, 00:19' post='4433403'] O fi el regele Mihai dar al romanilor ... E regele lu' masa si sclavul comunistilor. Un psiat cacacios si o mumie putrificata. Cand o sa moara acest sobolan o sa stau mort de beat 2-3 zile.