Jump to content
Luci

Un adolescent britanic care se credea posedat şi-a omorât tatăl cu o sabie

Recommended Posts

Posted

tare... taranu de la tara cand ii baga toporu in cap la nevasta e nebun ,este?

mai ales ca majoritatea nu au acces la internet, PC sau Televizor. dar admite sa se mai uite la filme toata viata ... dabea daca au acces la TVR.

Doh

Guest <Raziel>
Posted

pf cum sa faci asa ceva ? :| totusi tin sa cred ca era altceva motivul

Posted

se credea poate intr-o pelicula dintr-un film

Pelicula reprezinta insusi filmul.

Interesant caz. Este prima data cand aud de asa ceva. Are probleme mintale

Posted

A declarat ca se credea posedat ca sa nu fie bagat intr-o inchisoare ... ceva gen nebunie temporara. Plus ca daca da destula mita poate sa fie eliberat pt ca "era considerat un pericol public doar cand era nebun ... dar acum e vindecat".

Posted

o da... starwars rullz :))

Victim:Kane Morgan i'm you father....muhahahha :crazy:

Kane Morgan:ooo nooo.... DIE noob :gun: ...

cs: headshot

warcraft:triplekill

si asa mai departe... crek jocuri + tv + vreun copil obsedat = instabilitate psihica, = chestii de genu :violent:

doamne fereste ce i duce capul p unii...

Posted

da.. asa zic si eu.. sabie de samurai: hai frate daca era schizo <adica nebun> cum sa-l lase cu o sabie..

eu cred ca juca lineage wow ceva.. si cand a pus mana pe un sls <samurai long sword> a vrut sa vada ce critical da.. si a vazut.. deci in concluzie se credea sws..

Cred ca a facut in cazul asta 2 levele pe taica-sau :rofl2:

Nu au nici o treaba filmele . Era baiatul bolnav psihic , poate a avut o depresie sau cine stie ce s-a intamplat cu adevarat . Noi aici toti dam cu presupusul. Daca filmele sunt violente atunci ce sa mai zic de "Crimele de la ora 5" sau de "Stirile de la 7" unde sunt numai crime si violuri ... fii serios ..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...