lexboy Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 despre prostia oamenilor care au dus la asemenea fenomene :)trebuia sacrificat ceva ca sa evoluam si noi in tehnologie , sau ne era mai bine sa dormim in pesteri , sa mancam carne de animal cruda , de gura sunteti buni , dar nu stiu daca v-ar place fara masini , caldura in apartamente , curent etc . ps. nu mai credeti tot ce vedeti la televizor
Cheloo Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 trebuia sacrificat ceva ca sa evoluam si noi in tehnologie , sau ne era mai bine sa dormim in pesteri , sa mancam carne de animal cruda , de gura sunteti buni , dar nu stiu daca v-ar place fara masini , caldura in apartamente , curent etc . ps. nu mai credeti tot ce vedeti la televizormasina n-am, de caldura acu nu am nevoie, si curent slava domnului am platit factura la electrica ps: pentru tine masina e ceva indispensabil? #-o
Lucian Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Crezi ? Ia trimite tu un newyorkez in Sahara, la ecuator sau in Siberia ... sa vedem stie sa supravietuiasca ? Tare ma indoiesc.. majoritatea orasenilor nu sunt obisnuiti cu catastrofe naturale, unii nici macar cu inundatiile ...ala sa moara atunci. o luam pe calea selectiei naturale, unde supravietuiesc cei mai puternici. aia cati sunt, se adapteaza, traiesc. rasa umana nu va disparea prea curand decat in cazul unei catastrofe imprevizibile, parerea mea.
Fury Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 pe an ce trece se tot accentueaza aste fenomene ... rarifierea stratului de ozon si diminuarea calotelor glaciare , oare carui fapt se datoreaza toate acestea .. POLUARII ! Si face cineva ceva? NU? De ce oare? Pentru ca fiecare se gandeste cum sa exploateze cat mai mult resursele sa-si mareasca bugetu , e adevarat ca sunt unii care chiar ar dori sa faca ceva dar nu ii ajuta nimeni ... pacat ... oricum de murit tot murim cand ne e scris , dar v-om traii si v-om vedea :tiphat:
Sunrise Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Din ce in ce mai rau devin aceste probleme :crybaby: Pacat.
iNm Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 daca ati urmarit filmul de azi noapte cu schimbarea polilor ati fi vazut ce se poate intampla, temperaturi de -250 C la 30 de grade pe de-o parte si de alta a ecuatoruluiTe-as ruga sa imi spui numele filmului respectiv. Mersi anticipat.
FLoooooo Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 pacat...se pare ca inca nimeni nu ia masuri ca sa impiedice lucruri similare... apai nah sincer.. cine se gandeste la chestii dastea...noi santem aici....ghetarii departe...treaba lor...asa gandesk unii..eu zic ca nimeni nu se prea gandeste la chestiile astea.. doar cand o sa fie probleme...
Flake Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 what more can i say ? se vor intampla chestii si mai rele .. din ce in ce mai mult totul se va agrava :)
bga Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Deja cam multe stiri de genul acesta,ar trebui sa ne puna unpik pe ganduri :-?
Sunrise Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Deja cam multe stiri de genul acesta,ar trebui sa ne puna unpik pe ganduri :-?Tin sa te contrazic bga..Nu pe noi ar trebui sa ne puna pe ganduri..Pe autoritati ar trebui sa le ingrijoreze aceste fenomene si sa faca tot posibilul sa le rezolve.Noi suntem doar niste simpli "muritori" :cool2:
Phyxyon Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Tin sa te contrazic bga..Nu pe noi ar trebui sa ne puna pe ganduri..Pe autoritati ar trebui sa le ingrijoreze aceste fenomene si sa faca tot posibilul sa le rezolve.Noi suntem doar niste simpli "muritori" :cool2: Nu . Nu mai puneti autoritatile romane pe ganduri ca ei sunt buni doar sa scoata taxe pentru orice. Vom avea si taxa pentru respiratie in curand cine stie .
[Creator] Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 dezghetu polilor era ceva normal...numai ca noi am accelerat procesu cu ...cateva mii de ani +1 ))))))))))
andrei.preda Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Nu . Nu mai puneti autoritatile romane pe ganduri ca ei sunt buni doar sa scoata taxe pentru orice. Vom avea si taxa pentru respiratie in curand cine stie .de parca romania ar avea un rol important in lumea asta...avem si noi 5 combinate si alea inchise.Oricum sa recunoastem este si vine oamenilor.Toata lumea stie ca reciclarea este foarte benefica pentru mediu.Cu cat reciclam mai mult cu atat mai putin au fabricile de produs si de poluat!
DrogaTu' Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 poate o sa muriti pana o sa se topeasca ghetarii asa ca... odata si o data tot o sa ne ducem:)) nu imi e frica... si in cazul majoritatii dp acest forum dak dupa topirea polilor aveti electricitate,pc,net si coca-cola/red-bull/burn o sa fiti happy o sa stati pe forum 15/24 si o sa va jucati :)
n4pst3r Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 E posibil ca generatia noastra sa nu apuce transformari substantiale, dar copii si nepotii vostri vor avea de suferit :(
Laur3nTyu Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 hm.. da parca muream miercurea asta.. sau aia viitoare :-? asa vazusem printr-un topic .. ce mai conteaza ce e in 2012 sau 20**... oricum ce se intampla acum in lume e din cauza uamenilor :ceuameni: si vad k nu au nici un gand sa repare ceva..
C@mPionuL Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mda.. era de asteptat la cata poluare e in lumea asta ... macar daca aceasta calotat ar fi ultima care se desprinde #-o
chowderel Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 incercati un experiment simplu puneti un cub de gheata intr-un pahar cu apa si asteptati sa vedeti cat creste apa cand se topeste !!! apa nu creste deloc pt ca gheata ocupa volum mai mult , ocupa doar cat sta sub apa !!