Razvan Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 :blink: http://www.youtube.com/watch?v=e98514LH5Wk...feature=related
skaroxFX Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 lolz ... parca ar fi un barbat cu fata de femeie ... urasc genul asta de femei ... si daca ar sta goala in fata mea nu mi s-ar scula nici o idee.
Domino628 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Wa esti nebun?Oi fi yo beat da asa ceva tot imi provoaca sila FUCK THAT!
Velasquez Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ,,Fata de barbat" o i-a de la steroizii pe care isi administreaza pentru a creste in masa musculara , oricum genul acel de femei sunt oribile , exista femei care i-au hormoni de creste , dupa ce isi administreaza hormoni de creste pot avea diferite modificari a corpului , lungirea oaselor , cresterea parului prin diferite zone ( deobicei socante, pe spate) , cei care fac culturism stiu despre ce vorbesc ;P . btw SkaRoX - FX : nu cred ca vreunuia de pe acest forum de gaming i s-ar ... in fata unei ,,femei" pardon ,,animala" ca aceea din acel clip , mi se par gretoase , femeile trebuie sa fie suple si finute , nu sa aibe ,,brand" de 40-42 , in fine urat , nasoale , gretoase ...