Jump to content
Lancelot

In ce relatie sunteti cu fostele?

Recommended Posts

Posted

grrr /ignore!

Dar nu e bine am un prieten care pastreaza legatura cu ele si al dreaq mereu isi gaseste cate una noua care sa fie prietena cu fosta si tot asa nenorocitu' dreaq !

Posted

cum a zis si mony

daca intr-o relatie v-ati iubit ori tu pe ea ori ea pe tine si va despartiti din motive, ca unu dintre calca stramb sau chesti de genu :) gelnozie n shit... nu mai ai cum sa ramaneti priteni ptr k persoana care a iubit in relatie tot timpu o sa incerce sa redevina un cuplu, si tu daca dupaia ai o relatie serioasa ea o sa faca tot posibilu sa te desparta de pers respectiva;)

iar la fel daca stati sa zicem 3 4 ani si ori tu ori ea se satura adik se plictiseste de relatie ... si nu mai vrea :) iar asa, mai mult de un buna sa zicem nu mai are rost :)

si dak sunt destea pt o noapte sau o saptamana 2

si decideti aman 2 sa va despartiti k nu are rost acuma, ba ca nu aveti timp ba mai stiu io ce alea mai merg sa le tineti de prietene :D k cine stie poate mai tarziu :>

Posted

Am ramas in relatii bune, mai ies cu ele la suc, alea alea :)

Cu unele, chiar dupa ce ne`am despartit, relatia sexuala a ramas :D

cea mai buna parleala dintr`o relatie :))

Posted

grrr /ignore!

Dar nu e bine am un prieten care pastreaza legatura cu ele si al dreaq mereu isi gaseste cate una noua care sa fie prietena cu fosta si tot asa nenorocitu' dreaq !

same here :)) pana o sa faca fetele "alianta fatala" :))si o sa-l omoare pe bietu ..

prietenu asta al meu .. merge 1 luna cu una .. apoi trece la prietena ei si tot asa :-j e ciudat rau

Posted

Intodeauna e bine sa lasi loc de buna ziua ca nu se stie niciodata in ce circumstante ajungi iar .. da' totusi nu te poti intelege cu toate tutele b-( asa k mai tii si la ignore...deci cum a zis cnva mai sus....depinde de persoana ;)

Posted

Intodeauna e bine sa lasi loc de buna ziua ca nu se stie niciodata in ce circumstante ajungi iar .. da' totusi nu te poti intelege cu toate tutele b-( asa k mai tii si la ignore...deci cum a zis cnva mai sus....depinde de persoana ;)

cum ai spus si tu... cred ca depinde foarte mult de persoana, daca e o isterica din aia care nu suporta sa te vada cu altcineva, mai bine ii dai "ignore" direct :)

Posted

lol :)

nevasta nu am avut da cu toate gagicile m-am certat si nu am mai vb cu ele de atunci :D coaziional cate un buna cand ne intalnim pe strada in rest nimic :)

eu sunt mai rau decat tine :)) eu cand m-am despartit le-am facut ca un ,,Gentleman" ce sunt curve ,proaste,panarame,tarfe,idioate,javre,jigodii etc. in asa fel cand ma vad nici macar nu se mai uita la mine :)))

Posted

eu sunt mai rau decat tine :)) eu cand m-am despartit le-am facut ca un ,,Gentleman" ce sunt curve ,proaste,panarame,tarfe,idioate,javre,jigodii etc. in asa fel cand ma vad nici macar nu se mai uita la mine :)))

Sincer, ai mai mult de 15 ani ? Ai avut vreo prietena vreodata? DAR SINCER ! Si daca da, si chiar asa te comporti tu cu ele si pe langa asta, esti mandru de tine si te mai si lauzi, crede`ma, esti un mare dobitoc ! :|

Guest eileen
Posted

Ruler' date='Jul 31 2008, 00:34' post='2952224']

cred ca femeia stabileste "gradul" de prietenie ramas intre el si ea ( sa zicem ca e putin mai mult , mai ranchiunoasa ) . depinde si motivul despartirii . nu toti au terminat toate relatiile lor cu calm .

nu e intodeauna asa.eu incerc sa mai tin legatura cu fostii,dar ei sunt cei care nu vor.

Posted

In ce relatii va regasiti cu fetele ( femeile) care au fost importante de-a lungul timpului in viata voastra?:)

De ce "fostele" si nu "fostele/fostii" ? :(

Si de ce au postat numai baietii? :(

Ps: voi [cei care ati postat aici] va ganditi ce simt fetele cand afceti chestiile alea? X( adica cand le vb urat? :-w

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...