THuG-Radu Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Am ramas in relatii bune, mai ies cu ele la suc, alea alea :)Cu unele, chiar dupa ce ne`am despartit, relatia sexuala a ramas :D
Luci Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Doar de prietenie...momentan nici nu stiu daca am prietena
aionys Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 grrr /ignore!Dar nu e bine am un prieten care pastreaza legatura cu ele si al dreaq mereu isi gaseste cate una noua care sa fie prietena cu fosta si tot asa nenorocitu' dreaq !
Fane Spoitoru Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 cum a zis si monydaca intr-o relatie v-ati iubit ori tu pe ea ori ea pe tine si va despartiti din motive, ca unu dintre calca stramb sau chesti de genu :) gelnozie n shit... nu mai ai cum sa ramaneti priteni ptr k persoana care a iubit in relatie tot timpu o sa incerce sa redevina un cuplu, si tu daca dupaia ai o relatie serioasa ea o sa faca tot posibilu sa te desparta de pers respectiva;) iar la fel daca stati sa zicem 3 4 ani si ori tu ori ea se satura adik se plictiseste de relatie ... si nu mai vrea :) iar asa, mai mult de un buna sa zicem nu mai are rost :) si dak sunt destea pt o noapte sau o saptamana 2si decideti aman 2 sa va despartiti k nu are rost acuma, ba ca nu aveti timp ba mai stiu io ce alea mai merg sa le tineti de prietene :D k cine stie poate mai tarziu :>
[T]Ruler Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Am ramas in relatii bune, mai ies cu ele la suc, alea alea :) Cu unele, chiar dupa ce ne`am despartit, relatia sexuala a ramas :D cea mai buna parleala dintr`o relatie
gexy Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Unele ignore direct iar altele doar amici ,anything :violent:
elusion Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 grrr /ignore! Dar nu e bine am un prieten care pastreaza legatura cu ele si al dreaq mereu isi gaseste cate una noua care sa fie prietena cu fosta si tot asa nenorocitu' dreaq ! same here pana o sa faca fetele "alianta fatala" :))si o sa-l omoare pe bietu .. prietenu asta al meu .. merge 1 luna cu una .. apoi trece la prietena ei si tot asa :-j e ciudat rau
AiLavDramEnBeis Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 relatzia la care am tinut cel mai mult..sa terminat cel mai urat ^^pentru o vreme era = 0..iar acum..she's my little sister :)
increatu Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Intodeauna e bine sa lasi loc de buna ziua ca nu se stie niciodata in ce circumstante ajungi iar .. da' totusi nu te poti intelege cu toate tutele asa k mai tii si la ignore...deci cum a zis cnva mai sus....depinde de persoana ;)
HipnotykBoy Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ma inteleg chiar f. bine :) .. si cu actuali lor uneori :D
nu ma cunosti Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Intodeauna e bine sa lasi loc de buna ziua ca nu se stie niciodata in ce circumstante ajungi iar .. da' totusi nu te poti intelege cu toate tutele asa k mai tii si la ignore...deci cum a zis cnva mai sus....depinde de persoana ;) cum ai spus si tu... cred ca depinde foarte mult de persoana, daca e o isterica din aia care nu suporta sa te vada cu altcineva, mai bine ii dai "ignore" direct :)
AnT!-s0c!aL Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ea: ceau eu: ceau cf ?ea: bine mersi u ?eu: uite binishor ... hai ca mai vb ca ma grabesc, ceau ai grija de tine ... cam asa se desfasoara toate fostele relatii
RyLa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 lol :) nevasta nu am avut da cu toate gagicile m-am certat si nu am mai vb cu ele de atunci :D coaziional cate un buna cand ne intalnim pe strada in rest nimic :) eu sunt mai rau decat tine eu cand m-am despartit le-am facut ca un ,,Gentleman" ce sunt curve ,proaste,panarame,tarfe,idioate,javre,jigodii etc. in asa fel cand ma vad nici macar nu se mai uita la mine )
THuG-Radu Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 eu sunt mai rau decat tine eu cand m-am despartit le-am facut ca un ,,Gentleman" ce sunt curve ,proaste,panarame,tarfe,idioate,javre,jigodii etc. in asa fel cand ma vad nici macar nu se mai uita la mine ) Sincer, ai mai mult de 15 ani ? Ai avut vreo prietena vreodata? DAR SINCER ! Si daca da, si chiar asa te comporti tu cu ele si pe langa asta, esti mandru de tine si te mai si lauzi, crede`ma, esti un mare dobitoc !
crancenul Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 cu fostele, depinde in caz de i-am dat eu papuci ramanem amici. daca imi dau ele papuci nu ramanem nimic
Guest eileen Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ruler' date='Jul 31 2008, 00:34' post='2952224']cred ca femeia stabileste "gradul" de prietenie ramas intre el si ea ( sa zicem ca e putin mai mult , mai ranchiunoasa ) . depinde si motivul despartirii . nu toti au terminat toate relatiile lor cu calm . nu e intodeauna asa.eu incerc sa mai tin legatura cu fostii,dar ei sunt cei care nu vor.
Wonderer Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 la multe din ele cu ignore si "sa nu ma mai cauti" :>
RaifalM3n Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 mda` gen prieteni, da nu prea imi arde sa ma bag in seama.ps: unele uita foarte rpde u nisthe lucruri`... imi vine sa le injur dar ma abtin .
Mysterio Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 prieteni foarte buni .. cu unele.. restu ignore :D
afroMAN Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 In ce relatii va regasiti cu fetele ( femeile) care au fost importante de-a lungul timpului in viata voastra?:)De ce "fostele" si nu "fostele/fostii" ? :(Si de ce au postat numai baietii? :(Ps: voi [cei care ati postat aici] va ganditi ce simt fetele cand afceti chestiile alea? X( adica cand le vb urat? :-w
CrashOver Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 pana sa ma asez la casa mea si sa ma insor si in curand sa devin tatic eram in relatii destul de bune...stiti termenul "fuck buddy" cam asa eram in relatia cu fostele.