Jump to content
[k1ll]

Romania

Recommended Posts

Posted

si cat is de dese cazurile astea? cunosc pe cineva, niste rude, sot si sotie, care tot in Germania, cu diploma, trebuie sa faca si acolo nu stiu ce cursuri de specializare, pentru a le fi cunoscuta diploma...

Normal ca au facut si ei cursuri de specializare pentru a le fi recunoscuta diploma + cursuri intensive de limba germana, dar in 6 luni au ajuns la super salarii fata de ce li se oferea in tara.

si foarte putina lume recunoaste prin ce a trecut la inceput sa ajunga unde e acum...putini recunosc cum s`au dus "la sigur" si au mancat de pe la gunoi, sau au dormit pe sub poduri...deci nu toata lumea are norocul sa se duca cu diploma, sa`i dea cineva 5000 de euro ca tu esti roman, ai diploma, te angajez...

Era o vorba..."norocul ti-l faci si singur". Normal ca daca te duci cuc si fara nimic in buzunar s-ar putea sa patesti cum zici tu mai sus, dar iti trebuie si o doza de prostie sa te duci asa...nu cred ca multi s-ar incumeta.

pana atunci, lucreaza in 2 locuri, la spital si la un restaurant, si abia strang 4000, si cand vin in romania, li se pare scump sa dea 300-400 de euro pe o haina de blana...pe cand un raman care castiga per familie sa zicem 1000 de euro afara, vine si`si ia haina de blana din nu stiu ce mall

Asta depinde si de om. Ti-am zis ca stiu si lume care moare de foame da are audi. Fiecare isi cheltuie banii pe ce doreste. Daca omu vrea sa aiba blana si sa moara de foame, nu vad care e problema...

Posted

Asta depinde si de om. Ti-am zis ca stiu si lume care moare de foame da are audi. Fiecare isi cheltuie banii pe ce doreste. Daca omu vrea sa aiba blana si sa moara de foame, nu vad care e problema...

word! dar nah, fiecare traieste cum vrea, si se plange ca ii merge rau :P

Posted

singurele tari care mi`ar place sa traiesc mai mult ca in romania , sunt grecia , franta ,anglia si Estonia , in rest ma multumesc aici in Ro , eu unu nu ma plang de traiul meu in romania.

Posted

pesimistule >:P

intai lipsa de incerdere face tara asa cum e, si pe urma faptul ca multi viseaza cai verzi pe pereti...ne plangem in continuu, si asta ne ocupa tot timpul...dar nu facem nimic

Posted

sicner sper sa se schimbe in bine .. asta dorim cu totii in sunt slabe sansele ^_^

Ehe, de la vremea lui Ceasca de cand se tot spune asta, desi s-au schimbat multe in bine, dar tot nu e "multumitor". ;)

Posted

singurele tari care mi`ar place sa traiesc mai mult ca in romania , sunt grecia , franta ,anglia si Estonia , in rest ma multumesc aici in Ro , eu unu nu ma plang de traiul meu in romania.

Ai servici? Ai casa ta? Ai masina ta?

Poate unii vor alceva de la viata asta,nu doar sa stea pe banii parintilor

Traieste cum vrea si cum poate ;)

Trebuie sa traiesti mai intai cum poti si paia sa traiesti cum vrei

In tara asta fura toti care cum pot 8-|

Posted

Ai servici? Ai casa ta? Ai masina ta?

Poate unii vor alceva de la viata asta,nu doar sa stea pe banii parintilor

Trebuie sa traiesti mai intai cum poti si paia sa traiesti cum vrei

In tara asta fura toti care cum pot 8-|

emigreaza frate unde nu se fura si ai rezolvat problema...si pe urma sa`mi zici si mie, ok?

Posted

o revolutie si multa varsare de sange ar schimba multe

nici asa nu cred ca se va schimba multe uite ce a fost in 1989 s-au schimbat multe? :)

Posted

nici asa nu cred ca se va schimba multe uite ce a fost in 1989 s-au schimbat multe? :)

ce sa schimbat dupa 89? sau schimbat foarte multe..

Au aparut manelele.. multi romani sunt saraci si nau ce manca ....in parlament numai hoti si tigani... multe strazi neasfaltate.....multe "fete cuminti" pe la poduri si sosele.. multi tineri cu facultate unde nu au unde sa lucreze si lista poate continua

Dumnezeu ne pedepseste pentru omorarea lu ceasca si antonescu

Posted

Au aparut manelele.. multi romani sunt saraci si nau ce manca ....in parlament numai hoti si tigani... multe strazi neasfaltate.....multe "fete cuminti" pe la poduri si sosele.. multi tineri cu facultate unde nu au unde sa lucreze si lista poate continua

word :|

Posted

Manele erau deja :)) si inainte se murea de foame stai linistit cand stateai la cozi interminabile pentru o bucata de paine, fetele cuminti erau si ele numai ca toate acestea nu erau mediatizate ca acu! Atunci era cenzura si nu puteai sa vezi la tv realitatea decat numai ce vroia domnu ceasca

Cat despre Dumnezeu el nu ne pedepseste pt ca l-am omorat pe ceasca si atonescu ne pedepseste pentru ca suntem un popor sclavi care nu poate sa se impuna si asculta mereu de ordinile hotilor si ale dictatorilor.. cam atat :)

Posted

Manele erau deja :)) si inainte se murea de foame stai linistit cand stateai la cozi interminabile pentru o bucata de paine, fetele cuminti erau si ele numai ca toate acestea nu erau mediatizate ca acu! Atunci era cenzura si nu puteai sa vezi la tv realitatea decat numai ce vroia domnu ceasca

Cat despre Dumnezeu el nu ne pedepseste pt ca l-am omorat pe ceasca si atonescu ne pedepseste pentru ca suntem un popor sclavi care nu poate sa se impuna si asculta mereu de ordinile hotilor si ale dictatorilor.. cam atat :)

pe vremea comusimului majoritatea oamenilor aveau un apartament si o masina (Dacie desigur)multe tari aveau datorii la noi si nu eram considerati tigani ca akum daca te opreau pe strada si nu aveai loc de munca te bagau la servici plus ca gradu de prostie si imbecilitate era mai mic ca akum

Posted

word :|

Si ti-a crescut numarul de mesaje ;)

@Andy eu din cate stiu noi aveam datorii la alte tari

Era bine ca fiecare avea casa si masina da mai mult nu ... asta era nasol ca era "militarie"

Posted

Si ti-a crescut numarul de mesaje ;)

@Andy eu din cate stiu noi aveam datorii la alte tari

Era bine ca fiecare avea casa si masina da mai mult nu ... asta era nasol ca era "militarie"

aveam inainte de a veni ceausescu la putere...orcum imi placea mai mult Romania comunista decat Romania de azi fiecare cu parerile lui

Posted

Si uite asa a devenit topicul asta un fel de ghiveci calugaresc..

O.T:A fost bine intr-un fel pe timpul raposatului ,dar a facut si multe treburi ,sa zic necurate ca sa nu zic alceva

decretei,statu la coada pentru paine oua lapte..si altele,n-as vrea sa intru in amanunte

Noua ne-ar trebui un conducator exact cum a fost Vlad Tepes...

Nici cei de sus nu fac nimica dar nici noi nu facem nimica....

Posted

Si uite asa a devenit topicul asta un fel de ghiveci calugaresc..

O.T:A fost bine intr-un fel pe timpul raposatului ,dar a facut si multe treburi ,sa zic necurate ca sa nu zic alceva

decretei,statu la coada pentru paine oua lapte..si altele,n-as vrea sa intru in amanunte

Noua ne-ar trebui un conducator exact cum a fost Vlad Tepes...

Nici cei de sus nu fac nimica dar nici noi nu facem nimica....

Putin spus Vlad Tepes ne-ar trebui ceva mult mai impunator si mult mai sever pentru prostia din tara asta :-j

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...