CrashOver Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 depinde cat de grava e situatia...:) daca am de gand sa mint trebuie sa o duc pana la capat(ideea e ca cu timpul eu unu uit...dar se pare ca nu si restu persoanelor :D)
increatu Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Depinde ce cere situatia si de constiinta fiecaruia.Dar chit k nu are mereu cel mai bun rezultat adevarul,dar al dreq te face sa te simti mult mai bn decat minciuna .
RyLa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 eu mereu mint si de la o minciuna mica fac una mai mare pentru ca o lungesc cu minciuna ,pana intru in rahat de tot ,de fiecare data am fost prins dar nu m-am invatat minte niciodata ....
Steaua4 Eva` Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 sa dau o vrajala incercarea moarte n-are dk nu tine tot la adevar se ajunge dar poate tine minciuna si scap :P
Wonderer Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 prietena -> mi-ai inselattu : normal ca nuvad ca toti spuneti adevarul :rofl1:seful : de ce nu ai venit ieri la muncatu : mi-a fost rau sefu ( cand tu ai baut toata noaptea si nu ai fost in stare sa te trezesti)Lies!
BlueGam3r Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 prefer sa ocolesc adevarul ^_^, o minciuna mica nu strica niciodata