CrashOver Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 depinde cat de grava e situatia...:) daca am de gand sa mint trebuie sa o duc pana la capat(ideea e ca cu timpul eu unu uit...dar se pare ca nu si restu persoanelor :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
increatu Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Depinde ce cere situatia si de constiinta fiecaruia.Dar chit k nu are mereu cel mai bun rezultat adevarul,dar al dreq te face sa te simti mult mai bn decat minciuna . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RyLa Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 eu mereu mint si de la o minciuna mica fac una mai mare pentru ca o lungesc cu minciuna ,pana intru in rahat de tot ,de fiecare data am fost prins dar nu m-am invatat minte niciodata .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steaua4 Eva` Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 sa dau o vrajala incercarea moarte n-are dk nu tine tot la adevar se ajunge dar poate tine minciuna si scap :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
bga Posted August 4, 2008 Share Posted August 4, 2008 ADEVARUL :readthis: :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonderer Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 prietena -> mi-ai inselattu : normal ca nuvad ca toti spuneti adevarul :rofl1:seful : de ce nu ai venit ieri la muncatu : mi-a fost rau sefu ( cand tu ai baut toata noaptea si nu ai fost in stare sa te trezesti)Lies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueGam3r Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 prefer sa ocolesc adevarul ^_^, o minciuna mica nu strica niciodata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bl0ndA- Posted August 7, 2008 Share Posted August 7, 2008 Depinde de caz :right: Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy31 Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Lie lie lie lie .. Link to comment Share on other sites More sharing options...