Jump to content
aionys

Idei pentru porunci la un majorat !

Recommended Posts

Posted

Vrei ceva extrem , look this video :

http://www.youtube.com/watch?v=4tZ6lvBHUFY

Dai dracu' pe astia,la fiecare saritura de asta se prefac,loviturile la fel,e show de pasarici :-j

ON:Nu am auzit de "porunci",poate de PEDEPSE,asta e altceva #-o

Si stiu una buna:o pui sa impinga o portocala cu nasu/gura pe unu care e in boxeri (merge mai bn la fete cu portocala printre sani,da nah,gasesti pe unu gras cu sani) ;)

Posted

Si stiu una buna:o pui sa impinga o portocala cu nasu/gura pe unu care e in boxeri (merge mai bn la fete cu portocala printre sani,da nah,gasesti pe unu gras cu sani) ;)

:rofl2:

Posted

dupa ce santeti toti betzi muci .. o puneti sa se besheasca cu bricheta la fund :)))) , daca santeti destul de beti o sa fie funny indeajuns :D (just kidding)

Daca va venii in pantaloni si nu fusta sau ma rog .. , o luati de picioare , o intoarceti pe invers si ii dati sa bea din furtun ( American Pie style) :))

Posted

dupa ce santeti toti betzi muci .. o puneti sa se besheasca cu bricheta la fund :)))) , daca santeti destul de beti o sa fie funny indeajuns :D (just kidding)

Daca va venii in pantaloni si nu fusta sau ma rog .. , o luati de picioare , o intoarceti pe invers si ii dati sa bea din furtun ( American Pie style) :))

lol trebuie sa fie pulbere ca sa se bese cu bricheta =))

Posted

Sa manance ardei uiti

Sa se dea cu faina la gura si sa se duca la un politai si sa ii spuna ca are o criza

Sa suna la 112 sa spuna ca a aterizat un ozn in spatele blocului ei

Sa se rada in cap :|

:-???

oricum asta e tare:

Si stiu una buna:o pui sa impinga o portocala cu nasu/gura pe unu care e in boxeri (merge mai bn la fete cu portocala printre sani,da nah,gasesti pe unu gras cu sani)

Posted

Sa manance ardei uiti - poate ii place picant

Sa se dea cu faina la gura si sa se duca la un politai si sa ii spuna ca are o criza - si crezi ca-l intereseaza pe ala?

Sa suna la 112 sa spuna ca a aterizat un ozn in spatele blocului ei - ce mijto :| de ziua ta iei amenda pt alarma falsa

Sa se rada in cap - si pe urma sa arate ca Britney? :-j

Posted

De ce nu jucati ruleta ruseasca :))

cu 6 gloante? :rofl1:

retine totusi doar pedepsele mai normale,poate te crede pervers si te ia la palme de nu-ti mai trebe nimic :))

Posted

Vrei porunci ?

1. Cartea la perete.

2. Sa se invarta de 10 ori in jurul unui batz cat mai scurt.

3. Striptease (daca tot zici ca`i fata).

4. Flotari deasupra unui baiat (s`a mai zis).

5. Sa scrie cu fundul pe perete de cifrele de la 1 la 10, sau mai tare sa stea aliniati 2-3 baieti langa perete, si sa scrie pe ei :D .

6. Sa cante o piesa dintr`un gen de muzica pe care nu`l suporta, sau daca tine cu vreo echipa de fotbal din Romania, sa cante imnul echipei rivale.

7. Sa bea bere dintr`o farfurie adanca, cu liguritza.

8. Sa bea bere din dop de flacon.

9. Sa ridice monezi de jos cu fundul.

10. Daca faci rost de heliu, baga heliu intr`un balon si pune`o sa recite o poezie dupa ce`o tras heliu din balon.

Ti`am dat 10, mai fa tu rost de 11

11. Sa manace o prajitura fara sa foloseasca mainile.

12. Sa sparga niste baloane folosind o furculita legata cu ata de corp.

13. Sa mearga in patru labe, sa dea din fund si sa spuna "cutu cutu ham ham".

14. Sa`i luatzi un pampers (marimea ei) sh sa o punetzi sa`l poarte sh sa iasa pe strada sa intrebe cat e ceasu` =)))

15. Sa pui un bob de fasole intr`o cutiutza sh sa bagi cutiutza in alta cutie, sh in alta, sh in alta... etc :))... sa`i ia ceva timp pana ajunge la minunatul "dar" ...

16. Sa citeasca ceva... cu o felie de lamaie in gura.

+ ce s`a mai zis :D

17. Sa stea jos sh sa faca unu` flotari deasupra ei... -> cheloo_bodoo

18. Sa iei cateva carlige (eu shtiam de servetzele :D ) sh le pui pe unu in zone mai intime si ea trebuie sa le ia cu gura (sa fie legata la ochi) -> cheloo_bodoo

19. Sa va batetzi cu tort sh sa o punetzi sa linga frisca de pe invitati... -> wazzabi

sh ultimele 2 le gaseshti sh u =((

Ps: pana de idei =((

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...