Jump to content
aionys

Idei pentru porunci la un majorat !

Recommended Posts

Posted

Salzari ! As avea nevoie de niste idei :D! Stiti ca exista obiceiul ca la majorat sa se dea 21 de porunci ei bine am cam ramas in pana de idei si as avea nevoie de ceva sugesti:D ! Cat mai traznite si originale ! mentionez ca sunt pentru o fata dar nu se va supara are simtul umorului :D !

Posted

ba da :D la noi exista o traditie ca sarbatoritului sa i se dea 21 de porunci din care poate refuza 3 ! :D !

si am nevoie de idei ca ma ramas in pana :( !

DjKool I'd wish :D ! dar o sa refuze :D!

Posted

nu :)) uimeste-ma :)) !

@eleodorcs asta e partea amuzanta :)) ! daca nu ai facut si nu ai idee nu cred ca ar trebui sa critici sau sa postezi offtopic si la misto !

Posted

De ce nu jucati si Mima sau Ascunsea p`acolo pe la majorat ? =)) Sau macar adevar sau provocare. Pff, parca ar fi zi de nastere la 11-12 ani =))

Eu din cate stiu la majorate se distreaza lumea, danseaza, bea, se simte bine. Nu da porunci sarbatoritului/sarbatoritei.

Si totusi, de ce 21 si nu 18 ?

Posted

am auzit si eu la un majorat :)) iei cateva carlige si le pui pe unu in zone mai intime si ea trebuie sa le ea cu gura da sa fie legata la ochi :))

Posted

De ce nu jucati si Mima sau Ascunsea p`acolo pe la majorat ? =)) Sau macar adevar sau provocare. Pff, parca ar fi zi de nastere la 11-12 ani =))

Eu din cate stiu la majorate se distreaza lumea, danseaza, bea, se simte bine. Nu da porunci sarbatoritului/sarbatoritei.

poi 21 ca are voie sa refuze 3..

deci pune in aplicare doar 18... ;;)

Posted

mane habar ai care e faza cu poruncile si iti zic eu ca nu e acelasi lucru dar esti total offtopic ! ultima oara auzisem ca pe linkmania se pedepsea offtopicul vreun admin pe aici?Nu am cerut parera ta despre traditia cu poruncile ci idei despre porunci !

@cheloo ce carlige mah de alea de pescuit?ce dreaq vrei sa o omor sa o am pe constiinta?

Edit mersi de completare crazy !

Posted

mane habar ai care e faza cu poruncile si iti zic eu ca nu e acelasi lucru dar esti total offtopic ! ultima oara auzisem ca pe linkmania se pedepsea offtopicul vreun admin pe aici?Nu am cerut parera ta despre traditia cu poruncile ci idei despre porunci !

@cheloo ce carlige mah de alea de pescuit?ce dreaq vrei sa o omor sa o am pe constiinta?

Nu man :)) carlige care prinzi rufele da stai linistit ca nu o omori :))

Posted

Tot referitor la poruncile tale postez. Speram sa intelegi unde bat, adica sa IMI EXPLICI SI MIE CARE II TREABA, ca is mai greu de cap, ce sa faci #-o .

Dar vad ca nu pricepi.

Ahh, iara referitor la moderatori, la off-topic, cand eram eu moderator pe forumu asta tu nu prea stiai ce`i linkmania, asa ca nu ma invata ce ii off-topicul oke ?

Vrei porunci ?

Cartea la perete.

Sa se invarta de 10 ori in jurul unui batz cat mai scurt.

Striptease (daca tot zici ca`i fata).

Flotari deasupra unui baiat (s`a mai zis).

Sa scrie cu fundul pe perete de cifrele de la 1 la 10, sau mai tare sa stea aliniati 2-3 baieti langa perete, si sa scrie pe ei :D .

Sa cante o piesa dintr`un gen de muzica pe care nu`l suporta, sau daca tine cu vreo echipa de fotbal din Romania, sa cante imnul echipei rivale.

Sa bea bere dintr`o farfurie adanca, cu liguritza.

Sa bea bere din dop de flacon.

Sa ridice monezi de jos cu fundul.

Daca faci rost de heliu, baga heliu intr`un balon si pune`o sa recite o poezie dupa ce`o tras heliu din balon.

Ti`am dat 10, mai fa tu rost de 11 ;)

Posted

probabil ca ai dreptate habar aveam ce e linkmania si nu incerc sa te invat ce e offtopicul dar toate poruncile care le-ai zis le-am dat deja :(( !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...