Jump to content
POLAND

Un astronaut de pe Apollo 14 susţine că extratereştrii i-au contactat pe oameni în mai multe rânduri

Recommended Posts

Posted

wth cu subiectu' aici? :|

hello aia care sunt asa de siguri ca nu exista extraterestrii

folositiva imaginatia

extraterestrii nu inseamna NEAPARAT omuletzi verzi, sau mai stiu eu c monstrii super dezvoltati care ii ataca pe americani...

extraterestrii pot fi doar niste bacteri, care nu se gasesc pe pamant

EXTRA terestru, inseamna ceva c nu se gaseste pe pamant

exista si pe pamant multe astfel de vietati, care traiesc intr-un vulcan, sau la 9k sub apa, care suporta radiatii, si mananca roca

dc nu ar exista si pe alta planeta?

stim ca se poate in conditii extreme

uite inca un filmu care arata cam cate posibilitati exista http://uk.youtube.com/watch?v=VXoYEq8mSPM

sa va iasa din cap prostia ca extraterestrii trebuie sa arate ca in filme, si ca ii viziteaza pe americani

Alt naiv. totu' tzine de tehnologie

banuiesc ca intr-o nava spariala ca apollo nu trebuie sa dai la pedale, si cu cat ai astronauti mai atletici cu atat ajungi mai departe :)

totu' tzine de tehnologie

ai idee cam cum arata un PC in 1969?

si cam cum arata acum

si totusi, de atunci si pana acum nimeni nu a mai incercat sa se duca pe luna...dc?

cum au reusit aia in 1969 si nu mai reuseste nimeni acum

chiar au vazut tot atunci, si acum nu mai e nimic de vazut...

tu sti cam c situatie politica era in perioada aia?

alo gara,topicu se refera strict la extraterestrii care is mai avansati in tehnologie ca pamantenii nu la alte vietati

Posted

Un astronaut de pe Apollo 14 susţine că extratereştrii i-au contactat pe oameni în mai multe rânduri

Da e adevarat :) si mie mi-a crescut un ochi in fund :blink:

Saracu mos s-a imbatat si a zis sa faca putina panarama :))

Guest New Brand Coke
Posted

Cativa dintre voi par foarte siguri ca nu exista extraterestri mai avansati decat noi.

As vrea sa va pun cateva intrebari...

Exista posibilitatea ca in acest vast univers se afla o planeta care suporta viata si este mai "batrana" decat Pamantul?... da.

Exista posibilitatea ca pe acea planeta au evoluat forme de viata inteligente?... da.

Exista posibilitatea ca acea planeta nu a trecut printr-o perioada similara Evului Mediu care ar fi incetinit dezvoltarea tehnologica?... da.

Exista posibilitatea ca acele fiinte ne-au vizitat planeta, din curiozitate, fara ca noi sa stim?... da.

Pentru cei care nu stiu, Evul Mediu a fost o perioada destul de lunga pe Pamant in care stiinta era considerata erezie iar cei care incercau sa invete si sa creeze noi tehnologii - adica sa evolueze - erau considerati eretici si omorati.

Si acum o ultima intrebare: daca UN om ar fi vazut extraterestri adevarati si ar vrea sa spuna intregii lumi ca acestia exista, l-ar crede cineva?

Astept sa ma contraziceti... preferabil intr-un mod civilizat. :-?

Posted

Daca ar fi avut vreo dovada in sensul asta, n-ar fi aparut in presa. In cazul de fata, indiferent daca povestea lui e adevarata sau nu, va fi discreditat (batran nebun care doreste sa atraga atentia, senil etc.). Cat despre cei care se cred singuri in univers, va compatimesc, avand in vedere perceptia limitata asupra lumii.

Posted

Imposibil sa nu existe viata in alte galaxii. Chiar daca sunt mai avansati ca noi sau nu extraterestrii, in adevaratul sens al cuvantului, exista. Nu stiu cat de egoist sau naiv poti fi sa nu crezi asta.

Cat despre vorbele acestui astronaut, nu ma intereseaza daca sunt adevarate sau nu. Viata extraterestra exista.

Posted

cum puteti sa spuneti ca nu exista viata in univers? cat de incuiati sa fiti ? nu poti sa spui absolut nimic sigur despre ceva care este extraodinar de coplesitor pt puterea noastra de intelegere...pe mine videoclipul ala in care arata cea mai mare stea din galaxie (canis majoris) m-a lasat masca, am incercat sa imi imaginez cat de cat marimea stelei, sa inteleg cat de putin, si atunci mi s-a oprit creierul -_-

Posted

=))))=))))=))))=))

cmooon, ma astept la mai mult de la voi

chiar credeti ca americanii au fost pe luna in 1969

si de atunci nimeni nu a mai incercat sa se duca, suntem in 2008 apropo

a fost doar o chestie de politica si orgoliu, ca multe altele facute de americani + ca la c IQ au americanii..............................................................................................................................................................................

Defapt au fost in jur de 18 expeditii pe Luna daca nu ma insel , dupa cea a lui Neil Armstrong. Si vreo inca 10-15 expeditii de la rusi.

Pentru cei care nu cred ca exista nici macar o celula microscopica vie in tot Universul asta aproape infinit in afara de Pamant, chiar raman uimit de viziunea voastra asupra lumii.

Guest Xspeed
Posted

Defapt au fost in jur de 18 expeditii pe Luna daca nu ma insel , dupa cea a lui Neil Armstrong. Si vreo inca 10-15 expeditii de la rusi.

vrei sa ma marchezi pe viata fara link?

link plz

Posted

cum au reusit aia in 1969 si nu mai reuseste nimeni acum

chiar au vazut tot atunci, si acum nu mai e nimic de vazut...

Chris Everard , David Icke -Secret Space (Mind Blowing) , cauta si volumul 1

Acel documentar iti raspunde 100 % la intrebarea ta si mai mult confirma titlul topicului.

Daca o sa te uiti la acel documentar o sa vezi ce inseamna cu adevarat " Shapeshifting" si notiunea de

alien . Cum ti s-a fost infatisata ( de catre media ) si cum este in realitate.

Poti sa intelegi documentarul in totalitate , daca sti engleza de la nivel avansat in sus.

Posted

poate exista ....eu cred ca exista la cat e de mare universu ....

iar cei sceptici de pe forum de aicea chelo si stiu eu ce mai prapadit lasati fitele alea acasa de "paraziti" ma uitate si tu la TV lasa-l dreq de PC

Posted

1. Cate expeditii au fost pe luna, nush; dar cate au avut oameni la bord? Rusii sustineau sus si tare ca e imposibil k o fiinta umana sa supravietuiasca radiatiilor din afara barierei electromagnetice a pamantului ( satelitii orbiteaza in interiorul acesteia). ca au ajuns sau nu oameni pe luna, asta vom afla ceva mai tarziu. :-?

2. Ca este viata in univers in afara de cea a noastra, este logic; trebuie sa fii cel putin inchizitor al evului mediu ca sa nu crezi asa ceva. La vremea aceea se STIA ca pamantul este plat. La fel si cu geniile care vor sa dea mana cu extraterestrii ca sa se convinga, nu e nici o diferenta. ati vazut voi ca pamantul e rotund? ce nu se pot face trucaje la foto sau la video? :))=)) Nu sunteti cu nimic mai breji decat 'incuiatii' din harry potter :nanana:

3. Ca un batran rupe tacerea, asta nu inseamna nimic pt autoritatile americane, ei isi vad linistiti de treaba.

Va dau un ex contemporan: serialul prison break terfeleste numele FBI si CIA in ultimul hal, just? Si ce au aparut sanctiuni sau alte masuri luate impotriva cuiva? Nope si nici nu o sa vedeti. Vorba din batrani: cainii latra, caravana trece. Li se rupe lor de ce crede lumea, dovezile dispar, martorii la fel, secretele raman.

Poate generatiile viitoare sa afle ceva. :-??

Posted

1. Cate expeditii au fost pe luna, nush; dar cate au avut oameni la bord? Rusii sustineau sus si tare ca e imposibil k o fiinta umana sa supravietuiasca radiatiilor din afara barierei electromagnetice a pamantului ( satelitii orbiteaza in interiorul acesteia). ca au ajuns sau nu oameni pe luna, asta vom afla ceva mai tarziu. :-?

2. Ca este viata in univers in afara de cea a noastra, este logic; trebuie sa fii cel putin inchizitor al evului mediu ca sa nu crezi asa ceva. La vremea aceea se STIA ca pamantul este plat. La fel si cu geniile care vor sa dea mana cu extraterestrii ca sa se convinga, nu e nici o diferenta. ati vazut voi ca pamantul e rotund? ce nu se pot face trucaje la foto sau la video? :))=)) Nu sunteti cu nimic mai breji decat 'incuiatii' din harry potter :nanana:

3. Ca un batran rupe tacerea, asta nu inseamna nimic pt autoritatile americane, ei isi vad linistiti de treaba.

Va dau un ex contemporan: serialul prison break terfeleste numele FBI si CIA in ultimul hal, just? Si ce au aparut sanctiuni sau alte masuri luate impotriva cuiva? Nope si nici nu o sa vedeti. Vorba din batrani: cainii latra, caravana trece. Li se rupe lor de ce crede lumea, dovezile dispar, martorii la fel, secretele raman.

Poate generatiile viitoare sa afle ceva. :-??

nu,dar daca pleci dintr-un punct si urmezi o axa a globului iti vei da seama ca ajungi in acelasi punct dupa un interval de timp

Posted

E foarte adevarat ca exista, de ce credeti ca exista area 51? Doar de forma? Si de ce nu are nimeni voie sa intre acolo ?

Posted

Oficial, zona 51 NU exista, mai putin oficial, este o zona in care se testeaza si se dezvolta diverse chestii secrete (arme, tehnologii sofisticate, ecc).

Daca ar fi sa aflii cu adevarat ce se face acolo, ai fi mort in mai putin de 24h... :naughty::gun:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...