Jump to content
POLAND

Un astronaut de pe Apollo 14 susţine că extratereştrii i-au contactat pe oameni în mai multe rânduri

Recommended Posts

Posted

exact

voi 2 ma uimiti de numa , intrebati`l pe domnu' www.google.ro sa vedeti ce vrea sa insemne termenu stalker , si dupaia , asteptati pana ce stiti numara pe degete si mai vorbim :))

vai de capu meu in ce tzara traim =))

Posted

voi 2 ma uimiti de numa , intrebati`l pe domnu' www.google.ro sa vedeti ce vrea sa insemne termenu stalker , si dupaia , asteptati pana ce stiti numara pe degete si mai vorbim :))

vai de capu meu in ce tzara traim =))

te lasam frate in lumea ta plina de extraterestri si de navete spatiale noi ramanem cu picioarele pe pamant :dooh:

Posted

imi place jocu' S.t.a.l.k.e.r. mult , dar "ZaMatzaUpdate" ce termen stintific e ? sau is eu asa prost de nu imi dau seama.. si e cumva ceva foarte logic si destept ? , te ocupi cu update la pisici ? sau ce .. defpat in fine , nu are rost sa`mi pun capu cu al tau , daca pe tine nu te duce mintea sa intelegi ce am zis .. mai clar de atat nu se poate

user-ul era defapt facut la vrajala nu intentionam sa postez cu el,dar pana la urma a ajuns unul folositor

cat despre aberatiile tale legate de extraterestii nick-ul spune tot daca adori ceva Sci-Fi e clar ca nu o sa negi extraterestrii

Posted

user-ul era defapt facut la vrajala nu intentionam sa postez cu el,dar pana la urma a ajuns unul folositor

cat despre aberatiile tale legate de extraterestii nick-ul spune tot daca adori ceva Sci-Fi e clar ca nu o sa negi extraterestrii

e vai de capu tau si de cultura ta cu logica in frunte , daca tu consideri ca in infinitatea universului nu exista o celula vie .. , e vai de capu tau , de manutza cu cheloo ala

te lasam frate in lumea ta plina de extraterestri si de navete spatiale noi ramanem cu picioarele pe pamant

pt tine extraterestrii inseamna finte cu navete spatiale cat planeta noastra si ochi mari verzi si corp subtire ?

spre stiinta ta .. si o celula mica cat creieru tau .. e considerat extra-terestru , -_-

Posted

e vai de capu tau si de cultura ta cu logica in frunte , daca tu consideri ca in infinitatea universului nu exista o celula vie .. , e vai de capu tau , de manutza cu cheloo ala

pt tine extraterestrii inseamna finte cu navete spatiale cat planeta noastra si ochi mari verzi si corp subtire ?

spre stiinta ta .. si o celula mica cat creieru tau .. e considerat extra-terestru , -_-

mai bine te iei tu de mana cu extraterestrii tai #-o si daca exista unde sunt ca nu ii vad s-au rataciti in pat la tine?

Posted

deci in opinia ta e logic sa crezi in ceva ce nu ai vazut niciodata

la ce tehnologie au americanii nu mai stiu cum sa isi acopere inventiile zicand ca is oznuri,nave etc etc

uite aici un adevar

Posted

la ce tehnologie au americanii nu mai stiu cum sa isi acopere inventiile zicand ca is oznuri,nave etc etc

asta`i foarte true .. toate aberatiile is facute in holywood , sa demonstrat la discovery channel parca

Posted

asta`i foarte true .. toate aberatiile is facute in holywood , sa demonstrat la discovery channel parca

vezi ca te contrazici singur,faptul ca ei inventeaza povesti ar trebui sa-ti puna la indoiala credibilitatea fata de acest topic

Posted

deci in opinia ta e logic sa crezi in ceva ce nu ai vazut niciodata

uite aici un adevar

frate tu nici gradinita nu ai terminat inca ? ce nu intelegi ca is de acord cu ideea ca sunt aberatii tot ce zic\fac\demonstreaza americanii si asa mai departe , dar ce incerc sa zic .. e ca in tot universu tot e o forma de viatza .. ffs ce e asa greu de inteles -_-

Posted

Aia ma mira si pe mine.Daca se tot presupune ca exista de ce dovezile cum ca ei ar fii trecut pe "aici" sunt atat de neconcludente?Insa nu trebuie exclusa nici premiza ca universul este infinit iar sansele sunt infime ca noi sa fim singurii din el.Se cam bat cap in cap ideile.Fapte nu vorbe!Si eu pot zice ca am fost la o bere cu un extraterestru.Dar daca nu pot dovedi asta totul este egal cu 0.

Posted

frate tu nici gradinita nu ai terminat inca ? ce nu intelegi ca is de acord cu ideea ca sunt aberatii tot ce zic\fac\demonstreaza americanii si asa mai departe , dar ce incerc sa zic .. e ca in tot universu tot e o forma de viatza .. ffs ce e asa greu de inteles -_-

o cam iei pe aratura,aici e vb de extraterestrii nu de alte specii de plante,animale si alte minuni

Posted

Aia ma mira si pe mine.Daca se tot presupune ca exista de ce dovezile cum ca ei ar fii trecut pe "aici" sunt atat de neconcludente?Insa nu trebuie exclusa nici premiza ca universul este infinit iar sansele sunt infime ca noi sa fim singurii din el.Se cam bat cap in cap ideile.Fapte nu vorbe!Si eu pot zice ca am fost la o bere cu un extraterestru.Dar daca nu pot dovedi asta totul este egal cu 0.

asta incerc sa zic si eu .. -_-

simplified pt cheloo si ala cu update la pisici:

- nu am vazut si nu cred speculatiile americanilor si tot ce vad la tv si asa mai departe

- dar cred ca in tot universu asta exista macar o forma de viatza cat de primitiva sau cat de avansata ar fii

o cam iei pe aratura,aici e vb de extraterestrii nu de alte specii de plante,animale si alte minuni

ce planete ma tu nici citii nu stii jur :)) , ce animale ce minuni ? , nici tu nu stii ce inseamna EXTRA-TERESTRU ? use google pana mea mai explica la toti incultii

PUNCT

Posted

Cine stie daca nu cumva chiar guvernul S.U.A l-ar fii pus pe acel om sa declare ceea ce a zis pentra a masca un proiect sau mai stiu eu ce.

Posted

- nu am vazut si nu cred speculatiile americanilor si tot ce vad la tv si asa mai departe

- dar cred ca in tot universu asta exista macar o forma de viatza cat de primitiva sau cat de avansata ar fii

PUNCT

Ramane de vazut daca sunt sau nu extraterestri dar eu nu cred si e parerea mea :D

Posted

ce planete ma tu nici citii nu stii jur :)) , ce animale ce minuni ? , nici tu nu stii ce inseamna EXTRA-TERESTRU ? use google pana mea mai explica la toti incultii

PUNCT

scuza-ma dar AICI din pacate pt tine se discuta de extraterestii care "vezi doamne is si inteligenti si care bineinteles ca au o tehnologie mai buna decat cea de pe pamant" daca tu consideri ca o celula poate avea o tehnologie mai buna decat cea de pe pamant inseamna ca traiesti pe Marte

Posted

Eu cred ca interesul lor a fost sa capteze atentia presei si opiniei publice.Nu neg ca nu ar exista extraterestrii.Logic e greu de crezut sa fii singur intr-o lume atat de mare.Dar celelalte forme de viata existente nu trebuie sa fie neaparat extraterestre.

Posted

n-am crezut niciodata in asa ceva.

sunt adeptul expresiei: nu cred pana nu vad :)

Nu ti-ai vazut creierul niciodata asta inseamna ca nu ai asa ceva? Nici aerul nu il vezi nici Dzeu ... si nu cred ca ai vazut u in viata ta un ferrari enzo ...

Posted

scuza-ma dar AICI din pacate pt tine se discuta de extraterestii care "vezi doamne is si inteligenti si care bineinteles ca au o tehnologie mai buna decat cea de pe pamant" daca tu consideri ca o celula poate avea o tehnologie mai buna decat cea de pe pamant inseamna ca traiesti pe Marte

am zis ca nu is de acord cu moshu` ala de pe apolo unshpe`mii .. si cat despre extraterestrii sunt de parere ca tot exista undeva .. , nu ca o celula o venit cu masa de mana cu o piramida si o zburat pe sub ape prin romania -_- hai mai lasa`ma ca m`am plictis , ceau bau

Nu ti-ai vazut creierul niciodata asta inseamna ca nu ai asa ceva? Nici aerul nu il vezi nici Dzeu ... si nu cred ca ai vazut u in viata ta un ferrari enzo ...

+1

Posted

trebuie sa-ti reamintesc primul tau post in acest topic?

tre sa fii batut in cap sa crezi ca nu exista extraterestrii in tot universu.. dar cat despre vizitele lor pe pamant .. "nu cred pana nu'i vad"

faptul ca ai zis "tre sa fii batut in cap sa crezi ca nu exista extraterestrii in tot universu",ce impresie creezi cand nu specifici la ce te gandesti?

doar faza cu Dumnezeu se poate compara, aerul normal il cunosti pt ca-l respiri,iar restu exista posibilitatea de a le vedea

Posted

Ai pus bine problema qwertyz0r dar vezi tu un ferrari enzo poate n-ai vazut dar stii sigur de existenta lui din surse proprii.Aerul nu-l vezi dar il respiri deci "interactionezi" cu el=> ca exista.Tu n-ai fii putut gandi ceeai ce ai scris mai sus daca nu ai fii avut creier.Se stie cu certitudine de existenta tuturor lucrurilor care le-ai enumerat mai sus.Nu poti purta o dezbatere pe baza existentei unui ferrari enzo dar pe baza existentei extraterestrilor da.Nu poti avea pareri pro si contra la o dezbatere despre existenta aerului decat pro.Este incert faptul ca extraterestrii exista.Eu mi-s undeva la mijloc.Cred 40% in existenta lor dar cred 100% ca exista alte forme de viata nu neaparat extraterestre.Este greu de crezut ca poti fii singur intr-o lume atat de mare.

Guest Xspeed
Posted

wth cu subiectu' aici? :|

hello aia care sunt asa de siguri ca nu exista extraterestrii

folositiva imaginatia

extraterestrii nu inseamna NEAPARAT omuletzi verzi, sau mai stiu eu c monstrii super dezvoltati care ii ataca pe americani...

extraterestrii pot fi doar niste bacteri, care nu se gasesc pe pamant

EXTRA terestru, inseamna ceva c nu se gaseste pe pamant

exista si pe pamant multe astfel de vietati, care traiesc intr-un vulcan, sau la 9k sub apa, care suporta radiatii, si mananca roca

dc nu ar exista si pe alta planeta?

stim ca se poate in conditii extreme

uite inca un filmu care arata cam cate posibilitati exista http://uk.youtube.com/watch?v=VXoYEq8mSPM

sa va iasa din cap prostia ca extraterestrii trebuie sa arate ca in filme, si ca ii viziteaza pe americani

Alt sceptic. Nu-i problema, sunt multi. Probabil omul nici nu a ajuns in spatiu, nu? Hai sa-ti zic. Omul, sau, defapt, NASA nu a mai trimis oameni pe Luna din cauza programului spatial. Luna, Statie Spatiala, Luna(a fost introdusa recent), Marte.

Da, a fost o problema politica, e si logic, si la ce IQ au avut primii tipi de la NASA care se ocupau de Apollo, iti zic doar ca ai vrea sa fii in locul lor.

Daca totusi nu ma crezi intra aici

Alt naiv. totu' tzine de tehnologie

banuiesc ca intr-o nava spariala ca apollo nu trebuie sa dai la pedale, si cu cat ai astronauti mai atletici cu atat ajungi mai departe :)

totu' tzine de tehnologie

ai idee cam cum arata un PC in 1969?

si cam cum arata acum

si totusi, de atunci si pana acum nimeni nu a mai incercat sa se duca pe luna...dc?

cum au reusit aia in 1969 si nu mai reuseste nimeni acum

chiar au vazut tot atunci, si acum nu mai e nimic de vazut...

tu sti cam c situatie politica era in perioada aia?

Posted

wth cu subiectu' aici? :|

Alt naiv. totu' tzine de tehnologie

banuiesc ca intr-o nava spariala ca apollo nu trebuie sa dai la pedale, si cu cat ai astronauti mai atletici cu atat ajungi mai departe :)

totu' tzine de tehnologie

ai idee cam cum arata un PC in 1969?

si cam cum arata acum

si totusi, de atunci si pana acum nimeni nu a mai incercat sa se duca pe luna...dc?

cum au reusit aia in 1969 si nu mai reuseste nimeni acum

chiar au vazut tot atunci, si acum nu mai e nimic de vazut...

tu sti cam c situatie politica era in perioada aia?

Tehnologia le-a permis sa mearga pe Luna. Hai sa-ti zic si de ce se intorc. Exact cum faceu teste cu modulele in orbita Pamantului pentru Luna, asa merg in viitor ca sa faca teste pentru Marte. Alt motiv plauzibil nu exista. Cursa spatiala pentru Luna s-a terminat. Tehnologia curenta nu ne permite sa trimitem oameni la o distanta mai mare decat Marte. Observi ca la capitolul transport spatial nu s-a prea lucrat enorm in ultimii ani. Folosim acelesi vehicule, "modernizate", si proiecte cu carul, din care putine vor fi realizate (in cazul in care exista fonduri).

Daca domnul Edgar Mitchell crede ca extraterestii i-au contactat pe oameni, treaba lui. Fiecare cu parerea lui. Impactul hollywoodian a pus mana pe multi.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...