afroMAN Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Divulgi de la inceput ? :( ...de fapt era asa : Locul I : Moderator FunMania Locul II : Moderator Recycly Bin Locul III : Multe felicitari Daca nu stiati, Razvan l-a contactat pe edcs sa faca acest "vot" .. :( el va primi moderator global cat de curand, de aia Anuntz catre totzi link maniacii: deci va rog... votatzi`ma sh pe mn sa ajung pe locu` unu :rofl2: :rofl2: :rofl2: I`m cea mai mare spammer`itza :rofl2: :rofl2:
Dropkillerz Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Divulgi de la inceput ? :( ...de fapt era asa :Locul I : Moderator FunManiaLocul II : Moderator Recycle BinLocul III : Multe felicitariDaca nu stiati, Razvan l-a contactat pe edcs sa faca acest "vot" .. :( el va primi moderator global cat de curand, de aia aaa scuze scuzereformulez :lol:Locul I : Moderator FunMania +filtruLocul II : Moderator Recycle Bin+banLocul III : Multe felicitari+Alte felicitari :lol:
eleodor Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 hai ca fac chestia asta in fiecare luna :DZBK daca reusesti sa dobori recordul lui la_mirinda,ai 1 inv pe iplay,1 pe scenefz,si 1 pe xtreme
Dropkillerz Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Voted Me -_- +1 Loyd :-j pS: Eu cu cine votez cetateanu turmentat :rofl2:
bunny Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Well, eu in total am 12838 (+postul asta), din care contorizabile, cat se vede, + 2 pagini de warn box, doar pe userul acesta. WHO'S THE SPAMMER NOW? B)
NoComment Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Well, eu in total am 12838 (+postul asta), din care contorizabile, cat se vede, + 2 pagini de warn box, doar pe userul acesta. WHO'S THE SPAMMER NOW? B) me cu 1,5k posturi
Fane Spoitoru Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 lol si io unde sunt? :(@daca nu ma bagati in top acolo atunci il votez pe eleodor :(
bunny Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 <Loyd> [ 36 ] Cam atatea usere are loyd, deci ghiciti cine l-a votat pana acum. ))) (kiddin')
Dropkillerz Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 <Loyd> [ 36 ]Cam atatea usere are loyd, deci ghiciti cine l-a votat pana acum. ))) (kiddin') si app toate-s banate o mica lista: Ben_Sage [Loyd] Bullet for My Valentine Soil(in seara asta parca a iesit banu) Fischer OaneRepublic ...:::spamme®™:::... Kian Keen I Hate You JusT4spam loyd_bk(asta asteapta validare :lol: ) All These Things I Hate Hand Of Blood <Raziela> (n-am voie pe asta ) [Deza] o sa intru daca-mi aduc aminte parola loyd2008 or mai fi da nu-mi aduc aminte
iLoveCalifornia Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 <Loyd>Divulgi de la inceput ? :( ...de fapt era asa :Locul I : Moderator FunManiaLocul II : Moderator Recycle BinLocul III : Multe felicitariDaca nu stiati, Razvan l-a contactat pe edcs sa faca acest "vot" .. :( el va primi moderator global cat de curand, de aiaLocul IV: De umplutura -_-
roz-verde Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 care-i premiu sa stiu dak ma votez de bine sau de rau :rofl2:
eleodor Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Gata si cu asta 1) <Loyd> 2)la_mirinda 3)Energy/ZBK* 4)*crazy_kid*/DjKool 5)[T]Ruller 6)above/Mayhem 7)alex_devol Premii Locul I + o cerere (la mine) Locul II O cerere (la mine) Locul III Pe m4x4