Dropkillerz Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Loyd Ftw xD Little- G: wa ai mai votat tu ? og_kid3: nup og_kid3: duar 1 atuncea Little- G: lol am 22 acu din 43 og_kid3: LOL og_kid3: haha og_kid3: nu eu quie og_kid3: te uby lumea xD Little- G:
afroMAN Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 votat <Loyd> ca are cele mai multe voturi PS: tzin sa le multzumesc celor 3 care m`au votat :wub: va iubesc
Guest Tsu^_^pui Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 tsu asta ma intrebam si eu ? pe ce criteriu ? sa fiu si on :-j loyd Adica doar sa stiu cum votez, dupa nr de posturi, dupa nr de posturi/zi sau dupa cat de logice sunt replyurile? (ultimul criteriu ar cam fi spam, nu ca rasp in n topicuri pe zi si fiecare post este on-topic)
greedy91 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Loyd premiu sa fie un mic ss :rofl2: loyd ure so busted :rofl2:
Razvan Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 vote *crazy kid*eu de ce nu ma regasesc?btw: crs sry ca nu s-a pus votul meu dar initial nu a zis sa postam si nicku`.. si cand intrasem a2a oara era prea tarziu.. oricum felicitari! cat despre joc mi se pare chiar super booooooooooooooring.. nu trebuie decat sa joci si sa iei payday<cam asta am inteles eu> .. apoi mai vin si unii ng/fbi/police care habar nu au ce inseamna rolle-playing si daca ii lovesti putin <ca esti mai noob si nu stii sa conduci.. ex faza aia a mea prima cu corbualex> iti iei wanted.. da mai tarziu sa vezi nici macar nu era in misiune, intru bootu in mine si lui nu i se intampla nimic.. apoi si faza aia: am licenta de arme dar tot iau jail daca intru in gun shop.. hmm.. cred ca m-am lasat.. have fun!
The Wizard Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 nu va spus eleodorcs ca premiul este un suspend de 14 zilevotat *crazy_kid*
afroMAN Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ms pt voturi PS: inca 2 sa`l intreb pe eleodor, va rog... :rofl2:
Tsu_Xing Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 no vote, ahilosu rupea norma acum fane spalatorul e peste toti (la sectiuni necontorizate) Fane Spoitoru 2 fire 2 paie vezi k te iau la bataie Member Group: Asistent CounterStrike Joined: 30-January 06 Active Stats User's local time Jul 24 2008, 12:03 Total Cumulative Posts 2510 ( 2.8 posts per day / 0.09% of total forum posts ) Most active in admin section off-topic ( 7635 posts / 64% of this member's active posts ) :huh: Nu chiar Total Cumulative Posts 801 ( 0.9 posts per day / 0.03% of total forum posts ) Most active in Guilds ( 10413 posts / 93% of this member's active posts )
eleodor Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Topicul este facut pentru cei care fac spam in afara sectiuniilor necontorizate...Daca tu ai 10890 e posturi la guilds,si tu nu iesi 'afara' din acele sectiuni de unde sa stiu eu ca tu ai atatea posturi?Sunt altii care au mai multe posturi de 10000 dar nu i-am bagat in vot.
Tsu_Xing Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ha, hai ca esti berbec -_- Nu ma face sa-ti dau un profile view la toti cei care i-ai bagat in lista, tu abia ai 1k si Loyd tot asa, sunt multi altii care au 7k+ in sectiunile contorizate ;)... In niciun caz nu am dat acel reply pt ca vroiam sa fiu in acest topic (daia si nu am iesit din acea sectiunea pt ca in celalalte sub-forumuri dau de cretini) Acel reply de mai sus a fost pur si simplu un raspuns la replyul lui "never" Eu doar am cerut sa-mi zici un criteriu dupa care ai facut acest topic sa stiu cum votez, ca sigur nu o sa votez dupa nr vostru de replyuri -_- P.S. prostia ma jigneste.. cu acel reply de mai sus m-ai jignit -_-
Luci Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Multumesc celor care m-au votat. Vreau primu pt ce m-am chinuit atat ?? :crazy: Voted "la mirinda" desi eleodor ...sti ca pe tn te iubesc mai mult , tu esti spammer cu experienta :) In fine multumesc pentru nominalizare :wub: Toata stima. Aveam mai multe voturi daca nu luam o mica pauza de la linkmania :(
m4x Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 De fapt, cele de la Guilds le poate vedea oricine, dar s-a luat dupa "Top 10 posteri astazi" .. + Posting Spree
Dropkillerz Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Premii: Locul 1-filtru+ban pe permanent toate conturile Locul 2-filtru Locul 3-ban permanent pe toate conturile :rofl2:
m4x Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Divulgi de la inceput ? :( ...de fapt era asa :Locul I : Moderator FunManiaLocul II : Moderator Recycle BinLocul III : Multe felicitariDaca nu stiati, Razvan l-a contactat pe edcs sa faca acest "vot" .. :( el va primi moderator global cat de curand, de aia