gaboi Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Srălucitor şi misterios. Aşa ar putea să fie catalogat personajul căruia i-a dat viaţă. Cu toate acestea, se pare că actorul Christian Bale nu se îndepărtează prea mult de el. Numai că în cazul lui este în sens negativ. Starul din filmul „Batman” urmează să fie interogat de poliţişti, în cursul zilei de marţi, în legătură cu plângerea de agresiune, depusă de către mama şi sora acestuia, cu doar câteva ore înaintea premierei filmului „The Dark Knight”.Poliţia i-a permis însă starului să participe la premiera europeană a filmului, ce a avut loc la Londra, pentru a nu umbri ceremonia. Dar Bale, 34 de ani, trebuie să dea explicaţii în privinţa acuzaţiilor care i se aduc. Mama actorului, Jenny, de 61 de ani, şi sora lui, Sharon, de 40, au depus o plângere la secţia de poliţie din Hampshire, duminică, prin care cele două femei pretind că starul le-a agresat în apartamentul lui de la hotelul Dorchester.„Ar fi fost urât să stricăm premiera filmului din cauza unei plângeri, despre care nu ştim cât este de adevărată. Domnul Bale va fi contactat cât de curând şi va fi rugat să dea detalii asupra celor întâmplate”, a declarat o sursă.Scotland Yard a confirmat existenţa unei astfel de reclamaţii, dar nu a dat mai multe detalii. Pentru actor, se anunţă zile grele. Chiar dacă plângerea va fi respinsă ca nefondată, o pată tot va rămâne pe numele său. Nu de alta, dar când propria mamă te acuză de ceva, un sâmbure de adevăr cu siguranţă există.sursa:vdtonline
Velasquez Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mai mint si cei de la presa , sau probabil ca , chiar si-a atacat mama si sora deoarece acuzatiile sunt destul de grave .
HipnotykBoy Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 LOL..deci daca a ajuns maica`sa sa il reclame...e clar ca ori a facut ceva rau...ori e cam prostutza ma-sa...cum sa il acuze pe fiul ei care are un asa mare renume..si sa ii pateze numele tocmai cand a ajuns la apogeul carierei ...e ciudat
Heinekener Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 e vrajala de presa 100% hai frate ala nu avea ce face? presa stie ca filmul va fi super tare si o stire scandaloasa despre el ar prinde bine..
afroMAN Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 nu cred ca o mama ar mintzi ca sa ii faca rau copilului sau... probabil Christian Bale chiar i`a facut ceva foarte grav...iar ea nu a mai putut suporta... :(
Fane Spoitoru Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 vreau sa vad poza cu masa si sorusa :Dpana atunci nu cred nimic :D
gaboi Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Rpd fane cu gura mare :PA fost si la tv stirea ... nici eu nu stiu c sa cred
Cioby Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 "vrajeala de Buftea" dupa parerea mea.90%din ce scrie presa sunt minciuni si neadevaruri:D
Fury Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 o fi fost ceva zvon ca s-a certat cu maicasa si astea deja fac din tantar armasar
spriTewus Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 ' date='Jul 24 2008, 02:02' post='2935318']o fi fost ceva zvon ca s-a certat cu maicasa si astea deja fac din tantar armasar Asta cred si eu . Inventie de a presei.
Luci Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Sau poate ca e adevarat.Actorul si-o vi intrat prea tare in rol,si i`a tras 2-3 palme lu masa si lu sor`sa, sa vada daca mai are puterile si dupa ce s-a terminat filmul
Stargate Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ceva a fost acolo si e pacat, dar sa nu uitam ca toti sunt oameni, nimeni nu e perfect :( nashpa