Jump to content
andy009

• Un grup de români, filmat înşelând englezii la alba-neagra, în centrul Londrei

Recommended Posts

Posted

Românii au ajuns, cu alba-neagra, şi în Marea Britanie. Dacă în România, nu mai are succes, jocul de noroc face furori la Londra, unde turiştii şi localnicii sunt atraşi, ca un magnet, de vorba ?asta are, asta n-are!”, spusă totuşi în engleză. Aşa cum arată şi o înregistrare video de amator, românii îi scutură serios de bani, iar englezii, fair play din fire, plătesc fără comentarii.

Românul vorbeşte doar engleză, stricat, dar mai scapă câte un cuvânt pe româneşte. Pe podul Westminster, la două sute de metri de Parlamentul Britanic, românul face senzaţie. De câştigat, însă, câştigă permanent doar doi jucători. Aceeaşi de fiecare dată, români şi ei. De ajuns ca englezii, să capete încredere şi să intre în joc. Cu atât se aleg, cu jocul. Banii rămân la român care nu pierde decât atunci când vrea el.

Zona e patrulată permanent de poliţie, dar, românii nu par deloc stingheriţi. O zi de muncă le umple buzunarele, o lună-i îmbogăteşte mai mult decât munca pe şantierele de construcţii din Marea Britanie. Englezilor le place jocul şi nu se supără când pierd, doar sunt o naţiune fair-play.

Posted

Am vazut la stiri ier. Dar englezii jucau chiar daca pierdeau . #-o

btw nu mi se pareau romi , voi daca romanii comit infractiuni imediat spune-ti ca sunt romi , erau romani din video-ul pe care l-am vazut la stiri . Chiar eram impresionat cat de prosti fi englezii :))

Posted

eu sunt expert la three card monte

care se baga? jucam si un texas hold'em

on: nu stiu cat de nab sa fii sa joci asa ceva...

jocurile astea sunt vechi de zeci de ani.

mai mult ca sigur au fost la tv chestiile astea (au magicieni buni pe acolo) ar fi trebuit sa fie informati.

Posted

Ce usor se imbogatesc oamenii -_-. Si ne mai miram cand vedem lumea pe strada cu masini "begoase" si lant de 2 kg la gat si ne intrebam de unde mama draqu are ala atatia bani.

Posted

sursa antena3 banuiesc

si din cate am vazut in video-ul ala erau rromi, nu romani...in fine.

pentru ei rromi(tigani) = romani

Posted

rromi=romani= tot aia ...

@lasati-ma draq cu tiganii astia spurcati se duc in italia,franta,spania,austria,anglia dorm in parcuri pe banci fura fac porkarii strika imaginea tarii si vin in Romania si fac figuri ca sunt smekeri ca au bani si cand colo sunt rupti de foame :-j

@@ii inteleg pe italieni de ce vor sa ii amprenteze pe toti, eu i-as impusca direct

Posted

rromi=romani= tot aia ...

@lasati-ma draq cu tiganii astia spurcati se duc in italia,franta,spania,austria,anglia dorm in parcuri pe banci fura fac porkarii strika imaginea tarii si vin in Romania si fac figuri ca sunt smekeri ca au bani si cand colo sunt rupti de foame :-j

@@ii inteleg pe italieni de ce vor sa ii amprenteze pe toti, eu i-as impusca direct

tu esti doar un copil...

OT: atata timp cat merge treaba ,bravo lor :right: :readthis:

Posted

pentru ei rromi(tigani) = romani

Pt toata europa tigan, gipsy, zingar = roman.

Multumim din inima minoritatii conlocuitoare (si de culoare) pt imaginea si calitatea vietii care o afiseaza pe toata harta europeana. :cool2: :right: :dance:

P.S. nu demult (sa fie 2 luni) langa napoli, localnicii au dat foc unor dughene tiganesti de la marginea orasului. Pirandele urlau de mama focului si injurau pe romaneste ca sunt persecutati. Dar oamenii din zona ce vina au? Trebuie sa fie mereu terorizati si furati la ei acasa?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...