MiXalic Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Vreau sa invat germana si as vrea sa imi recomandati un program bun daca se poate. Multumesc anticipat.
iLoveCalifornia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 fiule asa cum ai invatat si engleza(cred) adica din carti la scoala asa inveti si germana.prea multe emisiuni pe Discovery cu download informatii dp net in cap'sor [-(
Tsu_Xing Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Uita-te la canale germane, de preferat cu desene adica, sunt bune pt ca au actiunea simpla si folosesc des unele cuvinte, deci poti sa le intelegi mai usor. Asta a mers pt mine in cazul lb engleze si ceva in cazul lb germane. :P
bunny Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Asta a mers pt mine in cazul lb engleze Cred ca prin asta am trecut toti. ^_^
Lancelot Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Hmm..deci :) ptr a invata pe bune limba germana..apeleaza cu incredere la Goethe Institut..deoarece imi e greu sa cred ca vei reusi de unul singur sa o inveti in limitele in care sa o poti vorbi pe bune
Mayhem Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 daca esti la liceu schimba profilul si pune bilingv, uitate si in ziar gasesti oameni care predau diferite limbi inclusiv germana.
bunny Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 daca esti la liceu schimba profilul si pune bilingv, uitate si in ziar gasesti oameni care predau diferite limbi inclusiv germana.Ce motiv ar avea sa-si schimbe profilul, doar pentru ca vrea sa cunoasta putina germana? oO A zis ca vrea doar un program anume, nu sa-si schimbe total viata, si sa si-o dedice limbii germane.
Valek Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 FOLOSESTE GOOGLEhttp://www.google.ro/search?source=ig&...oogle&meta=
Mayhem Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ce motiv ar avea sa-si schimbe profilul, doar pentru ca vrea sa cunoasta putina germana? oO A zis ca vrea doar un program anume, nu sa-si schimbe total viata, si sa si-o dedice limbii germane.ca sa invete mai repede, poate pleaca in Germania si omu are nevoie sa stie germana cat mai bine sau poate vrea sa traduca vreun joc... sunt o multime de motive
[T]Ruler Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 ca sa invete mai repede, poate pleaca in Germania si omu are nevoie sa stie germana cat mai bine sau poate vrea sa traduca vreun joc... sunt o multime de motivesi pentru asta trebuie sa isi schimbe profilul /:) ?
MiXalic Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 @zsnadu : din carti nu prea intelegi cum se pronunta corect un anumit cuvant. La scoala aveai profesoara care te invata...@Lancelot : Cred ca pana la urma o sa ma duc...stii cat mai costa ? Si parca cursurile incep doar in toamna ? :-? @Mayhem : Nu mai sunt la scoala si oricum nu schimbam profilul. Sa schimbi profilul inseamna sa ajungi sigur la un standard. Daca tie ti se pune pata sa inveti germana in cls a 12 a si schimbi profilul, fii sigur ca nu te ia nimeni de la 0.@bunny : word@Valek : Am folosit inainte stai linistit, nu trebuia sa scrii cu majuscule. Majoritatea nu sunt bune, tocmai d-asta am intrebat pe forum daca stie careva unul cu adevarat bun.
DivinE Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 fara meditatii e cam greu...volskwagenizbitinzid ja?
Lucian Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Uita-te la canale germane, de preferat cu desene adica, sunt bune pt ca au actiunea simpla si folosesc des unele cuvinte, deci poti sa le intelegi mai usor. Asta a mers pt mine in cazul lb engleze si ceva in cazul lb germane. :P da, dar probabil asta s-a intampalt la o varsta frageda. si la mine a fost la fel cu engleza si se stie ca la varste mici se invata cel mai usor. acum nu stiu cu ce l-ar mai putea ajuta...
Fresh Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Daca nu ai pic habar de limba, iti va fi foarte greu sa o inveti.Totusi ai putea merge la meditatii, macar sa inveti lucrurile de baza, dupaia sa incerci sa citesti o carte, sau sa te uiti la un film, canale germane si cuvintele care nu le stii/intelegi le poti cauta in dictionar. Cu programe nu stiu cat de mult poti invata (n-am incercat) :D
Lancelot Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 La inceput e mai ieftin..in jur de 4 milioane un modul ..apoi preturile cresc :)
never Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Eu in 12 ani (gimnaziu + liceu) nu am ajuns la nivelul in care sa formulez corect o fraza (desigur si nici interesul nu a fost prea mare), e foarte dificila germana, mai ales timpurile si regulile gramaticale (unde predicatul mai zboara pe la sf enuntului).
Guest t.krump Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 (edited) cel mai bine este sa faci cursuri, pe oriunde, sau meditatie la un profesor specializatbtw, Linkmania = ArschkriecherAch so, du bist suspendiert fur hmm, vielleicht 10 tage. :whistle: Edited July 21, 2008 by Beethoven
Razvan Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Vreau sa invat germana si as vrea sa imi recomandati un program bun daca se poate. Multumesc anticipat.eu am invatat asa putin<nu m-a interesat de asta> de la un neamt cu care am stat vreo 2saptamani in vama veche si mai scapa unele cuvinte.. cred ca cel mai usor ar fi sa vorbesti cu un neamt nativ sau sa pleci un timp in germania.. sau ma rog.. trebuie sa faci meditatie cu unul care are dictie.. in rest nu prea ai sanse.. mai iei un dictionar si citesti cate o pagina pe zi si mai retii niste cuvinte.. te mai invata ala sa pronunti.. in rest gramatica si restu am auzit ca nu e chiar asa de greu.. btw cred ca ar mai fi usor cu un ghid pe cd.. dar trebuie sa ai vointa.. oricum succes!
Guest vLr1 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 fara meditatii e cam greu...Da ... asta vroiam sai zic si eu sa faca meditatii pt ca singur sigur nu o poate invata... e foarte grea :)
Heinekener Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 exista cursuri ... dar nu pe net sau programe ...
skaroxFX Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 in rest gramatica si restu am auzit ca nu e chiar asa de greu.. tocmai ca gramatica e cea mai grea...
Fane Spoitoru Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 daca esti din tg jiu pot sa iti recomand eu pe cineva sa te duci la meditatii sa inveti limba :P
MiXalic Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 daca esti din tg jiu pot sa iti recomand eu pe cineva sa te duci la meditatii sa inveti limba :PSunt din Bucuresti.