Jump to content
postez

camping la mare

Recommended Posts

Posted

salut! stie cineva un camping la mare mai de buget restrans? as vrea apa calda ( ma duc cu fetele mele de 2 si 9 ani) in orice statiune. cam atat. si loc in casuta... ma duc si cu nevasta.

thnx!

Posted

la Mamaia era anul trecut 10 lei / noapte cu cortul....ai acolo in camping si o "impinge tava" .....preturi f mici acolo...poti manca fara nicio problema..e curat...partea mai nasoala aici...sunt wc-urile...anul trecut nu mi s-au parut f curate...erau spalate destul de rar la cate persoane erau.

Posted

La mamaia nu te poti atinge de hoteluri, sunt foarte scumpe chiar daca e curat sau era :) , eu ma duc de 2 ani la cineva care are apartament pe malul marii la apx 3 km de mamaia, 100 ron pe noapte camera + wc + terasa cu vedera la mare + cafea dimineata :D

Posted

salut! stie cineva un camping la mare mai de buget restrans? as vrea apa calda ( ma duc cu fetele mele de 2 si 9 ani) in orice statiune. cam atat. si loc in casuta... ma duc si cu nevasta.

thnx!

din cate stiu eu cel mai ieftin e ala din jupiter <nu mai stiu sigur cum se numeste.. parca zodiac> anyway e chiar la iesirea din jupiter si intrarea in neptun..

http://www.campingzodiac.ro/

oricum cu cortul la mare am fost si eu si nu e o experienta prea placuta.. fata de cea cu cortul la munte cel putin..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...