FearNone Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 eram in austria la munte , dupa multi ani de pauza de schi (vreo 4-5) si era o partie medie, si prinsesem o viteza extrem de mare, coboram drept, nu stiam de "trestiane"dinalea sau cum le zice (sunt obosit, abia am ajuns acasa de la munte) si am prins viteza foarte mare si am intrat direct intr-o banca de am zis ca aici lesin. eram acum vreo 5 ani in parcul carol , si stiti scarile alea mari si multe, pe langa poti sa de dai cu bicicleta , sunt niste mini dealuri si am prins viteza, franele de la bicicleta nu mai tineau , la penultimul hop eram in aer , am sarit peste ultimul hop, aterizarea a fost asa de tare incat am dat cu barba de ghidon , mi-am spart barba putin , si am lesinat, timp in care au venit tiganii si mi-au luat manusile ) hm..eram la mare in costinesti acum vreo 2 ani si batea vantu tare de tot , implicit erau si valuri de ~2-3 metri. stateam cu fatza spre mal si a venit un val imens care m-a luat si m-a rostogolit in apa, speriat am tras aer pe nas, m-am inecat si dupa vreo 5 secunde care mi s-au parut ca au trecut ca 5 minute am iesit la suprafata :) momentan nu imi mai amintesc nimic... multe dati in care traversam neregulamentar si era sa fiu calcat de masini.. etc
andy31 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 asta e topicul meu :) 1.era sa mor la o luna (deabea am fost botezat) eram bolnav .. 2.la 4 ani m'a pupat o fata si apoi m'a impins cu capul intr'un zid de ciment (spart durere spital ) 3.pe la 8 ani eram p'afara la fotbal .. nu stiu cum am facut de am alunecat si am dat cu capu de asfalt (sange , bandaje pe ceafa )4.pe la 9 ani am fost la colibita cu paritntii..si eu incep sa ma duc asa numai 'unpiculte' prin padure de langa ei .. merg eu unpic unpic unpic si numai vad o urma mare si ciudata pe jos .. :) tot tremuram am bagat o viteza pana la pariti :) 5.la 11 ani eram in masina cu tata si mama prin cj (eram ultimii la semafor) noi plecam si un bou baga viteza si ne rupe (noroc ca aveam audi .. ala cu solenza era praf ) 6.la 12 ani m'am rostogolit pe 8 scari abrupte si am sfarsit pe un drum cazut pe spate.. 7.la 13 ani (anul trecut) mi'am rupt degetul mic de la mana dreapta la fotbal (nici acu nu e drept .. e cas :D ) 8.de vreo 4 luni m'am lovit cand am sarit gardul scoli (chiulisem) si am aterizat pe niste pietre.. eram sange pe maini si aveam dirigentie..