Jump to content
myhay29

Cat de periculos poate fi pentru tine sa iei carnetul cu spaga?

Recommended Posts

Guest mihumake
Posted

Nu sunt de acord cu spaga :) nici macar ca sa te treaca la bac...ii urasc pe aia care iau bani ca sa ii treaca pe aia din a 12 :hair:

Guest t.krump
Posted

eu am luat carnetul acum 4 zile, n-am dat niciun fel de spaga, am invatat, de condus am condus perfect si gata.. ce spaga? spaga iti arata ca esti incompetent, ca risti viata ta si a altora, eu nu m-as risca.

Posted

In ro, fara bani nu iei carnet, normal, nu? Dc nu pune taxa mai mare, cu spaga inclusa? :blink: :dontknow: Parca asa fac bancile: iei credit si dai inapoi de 2 ori rata pe care ai stabilit-o.

Cu bani i-au carnet toti idiotii...si asta e ok, caci banu pune lumea in miscare. Ca apoi se urca in pomi si peste oameni, ce mai conteaza?

Unii numesc asta democratie. :blink:

Posted

nu e vorba de condus , ca aia inveti , e vorba sa sti regulile de circulatie .... oricum e o mare prostie sa iai carnetul cu spaga + ca parintii dau dovada de inconstienta cand isi lasa odrazlele sa recurga la asa ceva ... .In cazul celor care le-a fost suspendat permisul si au nevoie doar de examen pentrul al primi inapoi mai merge :))

Posted

spaga s-a dat si se va da in continuare pentru ca asa e romanul. Daca nu ciupeste si el ceva nu se simte bine. Am un prieten care conduce super bine si nu l-a trecut la traseu pentru ca nu a dat bani.

e adevarat ca vine noua generatie si se schimba totul sau si noua generatie va face japca ....... :crazy:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...