Jump to content
myhay29

Cat de periculos poate fi pentru tine sa iei carnetul cu spaga?

Recommended Posts

Posted (edited)

fara spaga acu nu mai poti sa traiesti ...dar in fine cand am fost in arges mi-am dat seama ca sunt numai prosti :banghead: care si-au luat carnetu cu bani........conduc ca dreq ..........coduce mai bn un prieten de-al meu si are numa 16 ani :))

Dai un ban si stai in fata? Sau dai un ban si stai in spital si chiar mai rau..oare chiar totul se poate cumpara? Inclusiv o viata?

Edited by Lancelot
Guest t.krump
Posted

...and the point is?

Posted

Destul de periculos, dar cea mai periculoasa spaga e aia la medicina, (Diploma de Licenta de doctor medic, ca ala te poate omora, fie in operatie, fie prin malpraxis :| )

Posted

Destul de periculos, dar cea mai periculoasa spaga e aia la medicina, (Diploma de Licenta de doctor medic, ca ala te poate omora, fie in operatie, fie prin malpraxis :| )

Mie mi se pare mai periculoasa spaga carnetelor auto :)

Posted

fara spaga acu nu mai poti sa traiesti ...dar in fine cand am fost in arges mi-am dat seama ca sunt numai prosti :banghead: care si-au luat carnetu cu bani........conduc ca dreq ..........coduce mai bn un prieten de-al meu si are numa 16 ani :))

asa este .. chiar azi am vazut 1 documentar pe tema asta :blink: .......... nu au nici o treaba cu condusul `...... si au carnet de sofer #-o .........

Posted

e bine pt tine ca nu inveti ... dar grav pt altii ...

nici pentru tine nu e bine ca te poate astepta orcand un stalp sau un copac :))

Posted

cand a fost scandalu ala cu piedone au spus k vre-o 22 de persoane au luat permis cu spaga si toate cele 22 au produs accidente in decurs de 1 an ba chiar mai mult 1 din ei a facut 2 sau 3 accidente :| toate grave ... deci sa zicem iei permisu cu spaga da invata si tu macar semnele si sa conduci bine :|

Posted

K veni vb de arges si permise :readthis: din statistica politiei pe judete se pare ca nu argesu e pe primu loc la accidente,dar nici pe ultimu.

Nu stiu cum au luat unii permise, spaga fara spaga da conduc de parca au baut :beer: cu biberonu decand au venit pe lume.

"Unii nu vor muri de batranetze, ci pt ca au uitat sa respire'

Posted

K veni vb de arges si permise :readthis: din statistica politiei pe judete se pare ca nu argesu e pe primu loc la accidente,dar nici pe ultimu.

Nu stiu cum au luat unii permise, spaga fara spaga da conduc de parca au baut :beer: cu biberonu decand au venit pe lume.

"Unii nu vor muri de batranetze, ci pt ca au uitat sa respire'

Nu trebuie sa fii din Arges ca sa-ti liei carnetul pe spaga , stai calm sa sunt alte smecherii la mijloc...schimbarea domiciliului pentru o perioada de vreme ...etc....

Posted

Nu trebuie sa fii din Arges ca sa-ti liei carnetul pe spaga , stai calm sa sunt alte smecherii la mijloc...schimbarea domiciliului pentru o perioada de vreme ...etc....

in brasov, de exemplu, nu am auzit de nimeni sa fi luat carnetul dand spaga.

oricum ca dai sau nu spaga, totul depinde de sofer. am un prieten care in ziua cand si-a luat masina a si facut accident, si in plus merge oribil.

din alt punct de vedere vazuta problema; daca tu incerci sa dai spaga si politistul accepta, cu ce ai gresit ? :lol: tu doar ai incercat, iar politistul a acceptat [ probabil veti veni in contrariu si veti spune ca nu trebe sa dai mita ... dar cine in ziua de azi nu ofera mita ? ]

Posted

spaga s-a dat si se va da in continuare pentru ca asa e romanul. Daca nu ciupeste si el ceva nu se simte bine. Am un prieten care conduce super bine si nu l-a trecut la traseu pentru ca nu a dat bani.

Posted

asa te omoara 1 pe strada si scapa nevinovat :-j

am exemplu 3 prieteni , au dat de carnet si au incercat fara spaga la traseu , pe toti i-a picat si s-au hotarat sa dea bani ca sa nu mai stea... nuj dak era 1 sa ia carnetu fara spaga la traseu si dak erau , erau foarte rari

Posted

Dai un ban si stai in fata? Sau dai un ban si stai in spital si chiar mai rau..oare chiar totul se poate cumpara? Inclusiv o viata?

e adevarat cam se da mita dar nu te supara la scoala de soferi nici intructorii nu se ocupa ca lumea de elevi. bunicumiu imi spunea ca atunci cand a facut scoala de soferi prin anii 60 facea ore de condus si noaptea si mi-o spus ca ii punea pe jos o hartie si trebuia sa calce hartia cu roata si erau si poligoane + ca de ex la scoala normala nu de soferi nici profesorii nu isi mai dau interesul, toti vor meditatii etc.:) dar si salariile sunt mici si e si normal ca se da mita, uite de exemplu in elvetia asa s-a dezvoltat incat daca ii oferi la unu mita se considera jignire si niciun politist nu-ti ia banii.

Posted

dak dai spaga pt carnetul de sofer ... inseamna ca nu stii sa conduci...ori esti prea redus mintal si nu poti sa inveti regulile...

Posted

In Bucuresti cam greu sa iei traseul fara spaga...nici nu te baga in seama gaborul fara cel putin 200E ...nu cred ca e neaparat vina celor care dau spaga ci a celor care primesk...dar de.. cum e romanul hapsan si lacom nu ai ce sa ii faci !

Posted

in constanta politistii cu care se da traseul sunt baieti de treaba, nu iau spaga. daca stii sa conduci, il iei, daca nu mai stai pe bara.

Posted

dak dai spaga pt carnetul de sofer ... inseamna ca nu stii sa conduci...ori esti prea redus mintal si nu poti sa inveti regulile...

Nu neraparat, spaga da si ala care e fiu lu` nu stiu cui, ca e mare valutar tat`so si ca ii e lene lui sa invete oleak pentru a lua carnetul.

Si apoi ii ia tat`su Bmw, ca na... acuma are carnet retardatul familiei, si sa zicem ca se pierde intr`o intersectie si uite asa mai moare o baba :|

asta e una din zecile de variante prin care lumea isi ia carnet de soferi cu spaga.

Posted

well, nu e rau :)) iei carnetul si dupa teste pe masina ta iar cu semnele la ghiceala pana citesti legislatia, o pagina pe zi merge :P .

Oricum,nu-s de acord cu treaba asta dar se intampla ... :|

Posted

In Craiova traseul se plateste... daca ai luat sala esti sofer. Traseul e doar o formalitate... spunea instructorul meu ca a luat un tigan care a mers cu treapta 1 tot traseul =))) Dar asta nu inseamna ca daca ai trecut pe Rosu sau faci ceva mai grav il ei. De exemplu prietena unui instructor nu s-a uitat cand dadea examen ca s-a facut rosu si dorea sa intre in intersectie. Politistul a pus frana si a spus ca e rosu... iar ea a bagat in viteza si a plecat mai departe =)))) bineinteles ca a picat

Posted

io am picat orasu ca am trecut pe galben....:(. in timisoara cre cai pe bune tot...cel putit io nam primit nici o oferta sa dau spaga...oricum nu dau

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...