Jump to content
Zeal

Laser tag

Recommended Posts

Posted

Salut, m-am angajat de curand la o arena de laser tag in mamaia, am inteles ca mai sunt doar 2 in tara, in bucuresti si in brasov. Daca ati incercat, dati-va o parere de cum vi s-a parut, ce a fost cel mai tare, ce vi s-a parut naspa si daca preferanti paintballul peste asta. pot veni cu sugestii la munca pentru imbunatatire, momentan suntem de-abea la inceput, doar ce am deschis de cateva zile, asta si vreau sa fac, sa vad parerea celor care au incercat :P

pt cei ce nu stiu despre ce e vb, dati un search pe google. e un paintball cu arme laser mai pe scurt :P

si de asemenea, pentru cei ce trec pe la mare si sunt curiosi, va astept acolo. e putin cam scump, dar merita banii, eu sincer in f putine locuri m-am distrat mai bine.

Guest t.krump
Posted

explica si tu ce e ala, ca n-am idee

Posted

pt cei ce nu stiu despre ce e vb, dati un search pe google. e un paintball cu arme laser mai pe scurt :P

explica si tu ce e ala, ca n-am idee

nu mai stii citi? :huh:

Posted

zeal ce inseamna pt tine putin mai scump :D o suma asa ... ca o sa ajung la mare in curand si ma cam intereseaza :D k paintball ma joc mai tot timpu :D k doar am echipamente si pusti si bile si tot :D

Posted

Salut, m-am angajat de curand la o arena de laser tag in mamaia, am inteles ca mai sunt doar 2 in tara, in bucuresti si in brasov. Daca ati incercat, dati-va o parere de cum vi s-a parut, ce a fost cel mai tare, ce vi s-a parut naspa si daca preferanti paintballul peste asta. pot veni cu sugestii la munca pentru imbunatatire, momentan suntem de-abea la inceput, doar ce am deschis de cateva zile, asta si vreau sa fac, sa vad parerea celor care au incercat :P

si de asemenea, pentru cei ce trec pe la mare si sunt curiosi, va astept acolo. e putin cam scump, dar merita banii, eu sincer in f putine locuri m-am distrat mai bine.

:) eu am fost aici cu gasca de la MU..a fost nice..am mai fost si ulterior..din cate situ eu sunt 2 arene in Bucuresti..si e mai fain ca paintball-ul...pacat ca nu prea e aer in camerele alea..dar partea buna e ca iti trebuie mai multa precizie ca la laser si nu esti eliminat decat ptr cateva secunde cand mori...la paintball zbori de tot

Posted

zeal ce inseamna pt tine putin mai scump :D o suma asa ... ca o sa ajung la mare in curand si ma cam intereseaza :D k paintball ma joc mai tot timpu :D k doar am echipamente si pusti si bile si tot :D

25 de lei/persoana/joc

dureaza 10 minute

in bucuresti cat era pretul lance?

Posted

am jucat cand am fost in canada , nu mi se pare fantastic . din punctu meu de vedere paint-ball-ul este de 10 ori mai misto . e mai realist , cu laseru ala ciu ciu ciu mare lucru :| nush , e doar parerea mea . in orice caz have fun celor care o sa incerce

Posted

eu acum 3 zile am venit de la mare...si am fost la mamaia...am fost la "laser arena" ...dar nu stiam ca esti angajat acolo ^_^

Posted

vesta are niste senzori care receptioneaza fasciculul de lumina laser, si devii inactiv 3 secunde daca ai fost lovit dupa care revii in joc. scorul se tine pe calculator.

Posted

inactiv in sensul ca trebuie sa te opresti tu sau nu o sa mai fuctioneze alea dupa tn ?:D .. dar oricum 3 sec nici nu se simt..ar trebuii vreo 5-7 secunde sa ai timp sa fugi..

SI daca te loveste in cap ? acolo ai senzori?

Posted

inactiv in sensul ca trebuie sa te opresti tu sau nu o sa mai fuctioneze alea dupa tn ?:D .. dar oricum 3 sec nici nu se simt..ar trebuii vreo 5-7 secunde sa ai timp sa fugi..

SI daca te loveste in cap ? acolo ai senzori?

3 secunde e de ajuns crede-ma, oricum chestia asta poate fi setata. se dezactiveaza singura vesta.

ai 4 senzori, unul in fata, in spate, si 2 pe umeri. receptioneaza cam 20 cm in jurul lor fiecare senzor, daca tragi pe la jumatea capului se pune punct, mai sus nu prea ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...