Jump to content
andy009

RUSIA:SCUTUL AMERICAN ANTI RACHETA AMENINTA SECURITATEA EUROPEI

Recommended Posts

Posted

Romanii sunt prosti. Descrisi clar si direct.

Ei se aliaza cu America in loc sa o faca cu Rusia, care e mult mai aproape, mai puternica, de ce credeti ca se scumpesc gazele la noi? Daca ne-am fi aliat cu ei ar fi ramas la fel, plus am fi beneficiat de sprijin la necaz din partea lor, americanii in schimb, cu ce ne ajuta pe noi? Ne cred inferiori.

Romanii au fost prosti dintotdeauna, istoria arata acest lucru :)

Posted

Romanii au fost prosti dintotdeauna, istoria arata acest lucru :)

poate tu esti prost vorbeste in numele tau :)) dar in al 2-lea razboi mondial ROmania a fost smechera ca capitulat fix in ultimu moment si a atacat si ea germania faza asta a facut-o de 2 ori ...

Posted

poate tu esti prost vorbeste in numele tau :)) dar in al 2-lea razboi mondial ROmania a fost smechera ca capitulat fix in ultimu moment si a atacat si ea germania faza asta a facut-o de 2 ori ...

si te mandresti cu asta?:| !

Posted

Mda, razboi nu se mai termina in irak, afhgani..etc :blink:

Ba, o mie de soldati in alianta contra afgan, irak si nu mai stiu ce, tot o tara atat de mic si e capabil asa ceva? Bravo lor!

Posted

mai istetule incearca sa vorbesti cat de cat politicos ca nu esti la mama ta acasa cat despre "smecheria" Romania ti se pare smechera tie si altor copii frustrati! Atunci Romania a dat dovada de lasitate si si s-a predat pe loc fara sa riposteze!

Posted

mai istetule incearca sa vorbesti cat de cat politicos ca nu esti la mama ta acasa cat despre "smecheria" Romania ti se pare smechera tie si altor copii frustrati! Atunci Romania a dat dovada de lasitate si si s-a predat pe loc fara sa riposteze!

Daca ramanea Antonescu la conducerea tarii aveam si basarabia si toate teritorile pierdute si nu ne predam

Posted

Daca si daca si numai DACA.

Traim in prezent ... si suntem exploatati de americani ca si ultimii cobai. FBI isi face scoala de spioni in Romania, baze militare si tot tacamu`. Vin soldatii lor ... ca si asa-n America n-au femei dragute/frumoase ... prea multe, las' ca este-n Romania. Suntem exploatati ca suntem condusi de niste lasi cu ... Base'n frunte ... care e ... presedintele lui peshte.

Viitorul? Nu suna bine ... alaturi de America ...

Posted

Daca si daca si numai DACA.

Traim in prezent ... si suntem exploatati de americani ca si ultimii cobai. FBI isi face scoala de spioni in Romania, baze militare si tot tacamu`. Vin soldatii lor ... ca si asa-n America n-au femei dragute/frumoase ... prea multe, las' ca este-n Romania. Suntem exploatati ca suntem condusi de niste lasi cu ... Base'n frunte ... care e ... presedintele lui peshte.

Viitorul? Nu suna bine ... alaturi de America ...

Si vrei sa fim de partea rusiei?care neau furat basarabia si au deportat mii de oameni din basarabia nu stiu pe unde....

crezi ca daca nu ar mai fi Base la putere nu ar mai fi baze militare americane in romania?

Posted

Nu e vorba ca n-ar mai fi bazele militare ... dar uita-te ce am primit. NIMIC! O vizita a lui Tufa pe la noi ... oricum preferam Rusia ca-s vecini apropiati!

Posted

Nu e vorba ca n-ar mai fi bazele militare ... dar uita-te ce am primit. NIMIC! O vizita a lui Tufa pe la noi ... oricum preferam Rusia ca-s vecini apropiati!

Rusia ne-a facut scalvi ei ca si pe celelate state vecine foste comuniste ne-au furat de ne-au rupt iar dupa caderea comunismului mai nou ne fura americanii halal popor :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...