spriTewus Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Nu s-a mai organizat de mult timp un ghater in Vaslui si m-am gandit eu sa fac unul acum in speranta ca mai sunt playeri din Vs care joaca mu sau care macar mai dau pe forum la sectiunea Mu-online. Pe 20 iulie ( duminica ) orele 19:00-20:00, in centru,in fata la statuie ne intalnim si de acolo hotarm cu "totii" unde mergem sa bem o bere,un suc si sa mai "depanam" amintiri de pe link :P. Sper sa ne adunam macar 4 playeri . Sunt asteptati si alti useri din alte orase :). :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
عرض كل المزايا Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 haideti la onesti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spriTewus Posted July 16, 2008 Author Share Posted July 16, 2008 haideti la onesti :) hai voi la Vaslui... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
[quad] Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 hai voi la Vaslui... . suntem mai multi din onesti ps: poate vine si blandubel in onesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
spriTewus Posted July 16, 2008 Author Share Posted July 16, 2008 ' date='Jul 16 2008, 15:32' post='2917522']suntem mai multi din onesti ps: poate vine si blandubel in onestisunt si in Vaslui multi dar care nu mai activeaza de ceva timp nici pe forum nici in joc :(.din cate am inteles blandu nu o sa fie acasa zilele astea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-The-Rasmus- Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Poate ajung si eu pe acolo + Moshu_M&G real IN :> Moshu_M&G real depe old db nu butu ala care i juca pe cont X( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei_MG Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Poate ajung si eu pe acolo + Moshu_M&G real IN :> Moshu_M&G real depe old db nu butu ala care i juca pe cont X(is si eu pe aici care o sa fiu prezent :P si va asteptam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spriTewus Posted July 16, 2008 Author Share Posted July 16, 2008 mai da chiar nimeni nu mai joaca mu din vs :-s ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAARKISS2 Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Hai u la mn in Is vine si Rasmus sa`i dau lolipop`ul :rofl2:Multi s`o lasat pe db asta ^_^Vb cu cosmin poate vine si el :DHF:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cumparator Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 eu nu o sa pot veni :( o sa vin la urmatoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasea89 Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 incerc sa ajung :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
nu ma cunosti Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 ' date='Jul 16 2008, 15:32' post='2917522']suntem mai multi din onesti ps: poate vine si blandubel in onesti nu vin la onesti, ca voi ma bateti acolo Ps : hai tu la Vaslui :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
[quad] Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 nu vin la onesti, ca voi ma bateti acolo Ps : hai tu la Vaslui :P vrei sa iau bataie pe acolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
عرض كل المزايا Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 eu o aveam promisa de la cineva din vaslui Link to comment Share on other sites More sharing options...
spriTewus Posted July 19, 2008 Author Share Posted July 19, 2008 Din Vaslui ....de la cine luati voi bataie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAARKISS2 Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Am vb cu andre .. si cam 40% vin si eu sa vad maine d 1 tren :) Si dac e paote vin nu sunt sigur.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkillerz Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Din Vaslui ....de la cine luati voi bataie ? de la vasluieni :lol: cata bataie au mancat vasluieni cand veneau impreunu cu echipa in Iasi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spriTewus Posted July 19, 2008 Author Share Posted July 19, 2008 de la vasluieni :lol:cata bataie au mancat vasluieni cand veneau impreunu cu echipa in Iasi :lol:asta-i ghater nu-i meci de fotbal. In + ei sunt din Onesti nu din Iasi si nu vin cu nici o echipa de fotbal . Oricum ghater-ul s-a amanat pentru alta data cand vor fi mai multi oameni in Vaslui si nu plecati in vacanta :).Nu-mi amintesc sa fi luat bataie in Iasi cand o fost cu echipa. Stiu doar 1 data cand au incercat fanii ieseni sa-i atace pe cei din Vaslui insa nu prea au avut succes caci a intervenit politia. Doar in amicale s-au batut urat la Husi (park) si la Negresti .Vezi ca,este pe youtube un filmulet cum fugeau fanii ieseni din stadion dupa ce au incercat sa-i copie pe cei dinamovisti dand si ei foc la cateva scaune :rofl2:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkillerz Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 asta-i ghater nu-i meci de fotbal. In + ei sunt din Onesti nu din Iasi si nu vin cu nici o echipa de fotbal . Oricum ghater-ul s-a amanat pentru alta data cand vor fi mai multi oameni in Vaslui si nu plecati in vacanta :) . Nu-mi amintesc sa fi luat bataie in Iasi cand o fost cu echipa. Stiu doar 1 data cand au incercat fanii ieseni sa-i atace pe cei din Vaslui insa nu prea au avut succes caci a intervenit politia. Doar in amicale s-au batut urat la Husi (park) si la Negresti . Vezi ca,este pe youtube un filmulet cum fugeau fanii ieseni din stadion dupa ce au incercat sa-i copie pe cei dinamovisti dand si ei foc la cateva scaune :rofl2: . ei,tin minte ca acu 1 an 2 am fost la un meciu in vaslui,am "cules" cativa pumni atunci dar si-au luat-o rau unii ce se aflau de cealalta baricada :lol: doar am zis :) am si fost azi prin vaslui Link to comment Share on other sites More sharing options...
spriTewus Posted July 19, 2008 Author Share Posted July 19, 2008 ei,tin minte ca acu 1 an 2 am fost la un meciu in vaslui,am "cules" cativa pumni atunci dar si-au luat-o rau unii ce se aflau de cealalta baricada :lol: doar am zis :) am si fost azi prin vaslui Stiu ca si-au luat-o rau unii din Vaslui :) mai ales in amicalul de la Negresti. 2 insi si-au luat-o chiar rau la acel meci ...da in fine :). Oricum noi nu ne putem compara cu Iasiul,ma refer la populatie . Noi suntem un oras mult prea mic in comparatie cu Iasi. Deci ghaterul s-a amanat din cauza "prezentei" scazute. Multa lume e plecata in vacanta acum si nu au timp sa dea pe forum :). Poate il vom face la sfarsitul lunii august / inceputul lui septembrie cand banuiesc ca mai multa lume se va intoarce din vacanta . :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
عرض كل المزايا Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 ar fi fain sa ne adunam mai multi din mai multe orase :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAARKISS2 Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 . Oricum ghater-ul s-a amanat pentru alta data cand vor fi mai multi oameni in Vaslui si nu plecati in vacanta :).Oricum nu puteam sa vin azi..pe data viitoare :)Dac e facem atunci cand veniti in IS :) Link to comment Share on other sites More sharing options...