Jump to content
Guest razvanelc34

Academia Tehnica Militara

Recommended Posts

Guest razvanelc34
Posted

Salutare .. rog si eu pe cineva care studiaza la ATM in Bucuresti (Academia Tehnica Militara)sa imi raspunda la niste intrebari daca se poate:

1.Cand are loc admiterea si in ce consta ?

2.Cati candidati sunt de regula pe loc si cam cat de greu se intra ?

3.Am inteles k te poti caza la camin sau dak nu vrei,iti dau cei de la ATM o suma de bani(300$) pentru a iti gasi cazare

4.Exista profile cu specializare in informatica ?

5.Am inteles k dupa ce termini ATM esti obligat sa ramai in tzara 7 ani

6.Poti sa ai familie dak termini ATM ?.. ma refer daca esti trimis prin toata tara sa muncesti si dak nu iti poti vedea familia destul de des ...

7.Ce dezavantaje si avantaje ar mai fi fatza de o facultate in genul ASE/Politehnica

P.S. : trec in cls a 12a anu asta,insa am auzit numai de bn de ATM si ma gandesc serios sa merg acolo .. si vreau sa ma lamuresc cu chestiile astea.va multumesc :)

Guest t.krump
Posted

1.mta.ro

2.se intra greu, chiar foarte greu, numarul de locuri e flexibil an de an

3.nu am auzit de asa ceva, se face in fiecare seara numaratoarea la studenti

4.legate de informatica, but sux

5.8 ani din cate stiu, ei iti fac un contract de munca infect in care-ti dau 17 milioane pe luna, poti sa desfaci acel contract daca platesti caminul pe 4 ani sau ceva de genul, de asta nu sunt sigur

6.depinde, intrebarea nu e : pot sa am familie?, ci 'pot sa-mi intretin familia?'. mai depinde si de specializarea ta, de obicei te trimit in orasele mari, daca lucrezi la un birou probabil or sa te lase in bucuresti (sa iei in vedere si faptul ca armata e pe sfarsite in tara la noi)

7.dezavantaje sunt multe din pctul MEU de vedere, faptul ca lucrezi cu niste profesori comunisti, nu ai libertate mai deloc, examenele sunt grele si nefolositoare, salariul dupa ce termini e mizerabil, sansa sa-ti gasesti alt loc de munca in afara dupa 8 ani de stat aici cu echipamentul lor antic... e mica

avantaje: poti sa NU intri la buget, sa stai la taxa (18 mil/an + loc in camin daca ai bulan) si sa-ti gasesti un loc de munca muuuuuuuult mai bun decat ce-ti ofera ei, iar aici te poti duce prin alta tara lejer sau poti sa faci 4 luni de instruire dupa ce termini, sa devi cadru militar, iar contractul ala de 8 ani NU CRED c-o sa ti se mai faca

daca te duci la ase/poli si termini, iei salariu mult mai bun, ai mult mai multa liniste, nu lucrezi intr-un mediu plin de comunisti (asta ma refer dupa ce termini, ca profesorii si acolo sunt infecti)

parerea mea e sa nu te lasi atras de acel contract si acei bani pe care ei ti-i dau, succes

LE: iti trebuie fizica si matematica, stiuta bine ca sa poti intra la buget + tre' sa faci pregatire la sport (lame)

Guest razvanelc34
Posted

1.mta.ro

2.se intra greu, chiar foarte greu, numarul de locuri e flexibil an de an

3.nu am auzit de asa ceva, se face in fiecare seara numaratoarea la studenti

4.legate de informatica, but sux

5.8 ani din cate stiu, ei iti fac un contract de munca infect in care-ti dau 17 milioane pe luna, poti sa desfaci acel contract daca platesti caminul pe 4 ani sau ceva de genul, de asta nu sunt sigur

6.depinde, intrebarea nu e : pot sa am familie?, ci 'pot sa-mi intretin familia?'. mai depinde si de specializarea ta, de obicei te trimit in orasele mari, daca lucrezi la un birou probabil or sa te lase in bucuresti (sa iei in vedere si faptul ca armata e pe sfarsite in tara la noi)

7.dezavantaje sunt multe din pctul MEU de vedere, faptul ca lucrezi cu niste profesori comunisti, nu ai libertate mai deloc, examenele sunt grele si nefolositoare, salariul dupa ce termini e mizerabil, sansa sa-ti gasesti alt loc de munca in afara dupa 8 ani de stat aici cu echipamentul lor antic... e mica

avantaje: poti sa NU intri la buget, sa stai la taxa (18 mil/an + loc in camin daca ai bulan) si sa-ti gasesti un loc de munca muuuuuuuult mai bun decat ce-ti ofera ei, iar aici te poti duce prin alta tara lejer sau poti sa faci 4 luni de instruire dupa ce termini, sa devi cadru militar, iar contractul ala de 8 ani NU CRED c-o sa ti se mai faca

daca te duci la ase/poli si termini, iei salariu mult mai bun, ai mult mai multa liniste, nu lucrezi intr-un mediu plin de comunisti (asta ma refer dupa ce termini, ca profesorii si acolo sunt infecti)

parerea mea e sa nu te lasi atras de acel contract si acei bani pe care ei ti-i dau, succes

LE: iti trebuie fizica si matematica, stiuta bine ca sa poti intra la buget + tre' sa faci pregatire la sport (lame)

merci mult pt informatii

Posted

In multe ru sustin raspunsul care ti s-a dat,..desi lucrurile se mai misca..inca nu e la nivelul la care ar trb sa fie o unitate de invatamant militar al unui stat care a aderat la NATO...mai mult apa de ploaie..putine lucruri folositoare si multa militarie fauta pe pielea ta

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...