Jump to content
andy009

Campania de discreditare a românilor din Italia continuă. Un italian vrea să devină faimos, pe internet, cu o glumă macabră, în care lansează ameninţă

Recommended Posts

Campania de discreditare a românilor din Italia continuă. Un italian vrea să devină faimos, pe internet, cu o glumă macabră, în care lansează ameninţări la adresa românilor. În imagini, italianul şi-a acoperit faţa cu o mască, pentru a lăsa impresia că e un membru, al unui grup extremist. Îi ameninţă pe români cu o drujbă şi, împreună cu prietenul, care îl filmează, face mai multe remarci rasiste.

Scena a fost filmată, se pare, pe un şantier în construcţii, din Italia, în timpul unei pauze. A fost postată pe internet de un italian, care şi-a luat supranumele ?Antirrom”.

antena3.ro

Sunt total de acord cu el impotriva rromilor , cand despre restul romanilor care lucra cinstita cate 12-13 ore si isi castiga paine cu propriile maini (pacat ca suntem bagati cu rromi in aceeasi oala) , toti rromi merita sa li se creeze o tara a lor si acolo sa se fure intre ei . Fara cai de acces spre alte tari sau continente ... :)

o intamplare observata de mine ieri.....am ramas cu un gust amar..o familie de italieni a venit in vizita la un vecin dintr-un bloc din apropierea casei mele....cand fata acelor domni a iesi afara parintii i-au spus sa nu treaca de gardul ce imprejmuia blocul pentru ca de partea celalta (adica noi ) sunt teroristi si sunt sanse mari ca ea sa fie rapita.....fata a fugit imediat in casa.....tin sa mentionez ca dupa mine ..fata avea peste 14 ani ....din cauza tiganilor am ajuns ca intreaga natie sa fie urata.....

Si ce rezolva cu aceste acte de rasism? Italia are de pierdut in privinta asta, nu noi. Romania are deja imaginea patata cam peste tot din cauza tiganilor aflati dincolo de frontiera, insa Italia isi strica de tot imaginea iar asta se vede. Pana si economia se clatina la ei.

Ei sunt tigani si pe noi ne arata cu degetul.

Am vazut pe la shtiri nishte romance care au ajuns cineva in Italia sh au spus ca o sa faca ceva pt romanii de peste granitza... :) iar despre rromi nu pot sa spun decat ca mai sunt sh exceptzii... rromi sh romanii se impart in 2 categorii: oameni cinstitzi sh hotzi... #-o sh acu` deh... suntem bagatzi totzi in aceashi oala... :duh:

parerea mea... :huh:

rromi toti sunt romani , sunt mai multi care fura decat cei care muncesc adevarat si asta e trist... se duc in italia tziganii dorm in parcuri si vin in romania si fac figuri... cand ii auzi : Unde te duci? In italia , la furat ! Au stricat imaginea romaniei !!

Sunt total de acord cu amprentarea lor.

' date='Jul 14 2008, 15:45' post='2913349']

Aoleu frate deja ii prea de tot.. da de cand si pana cand asociaza rromi cu noi romanii? X-(

Iti spun eu de cand: cand un minoritar de culoare este prins la talharie, viol sau simplu furt, e tipa cat mai tare posibil ca este roman. Daca isi ia batuta in beci, urla ca e persecutat...cam asta e in rezumat.

OT: gluma, gluma...dar sa nu dea idei si altora. Singurii romani care ies in evidenta aici sunt cei cu infractiuni, in rest omu vine de la munca rupt, cumpara bere, paine si ceva carnati si se pune la tv. Si cand vede diverse chestii despre romani se enerveaza. :-?? Oare cat mai dureaza sa puna interdictie celor care au cazier sa mai intre pe teritoriul italiei? sau celor din romania sa mai iasa din tara, de ex????

italienii nu au ce cauta in italia ...

Italia e tara noastra: imperiul roman, noi suntem romani, tiganii sunt rromi. Roma e a noastra. Se pare ca noi suntem urmasii celebrului imperiu.

:blink:

DPV geografic...romania e la multi km de italia.

Si dc ma rog italienii nu au ce cauta in italia???

Stiam ca stramosii nostrii sunt dacii , care cuceriti de romani au format poporu' roman. Evident situatia a fost relativ simpla: femeile dace, dupa un razboi pierdut, neavand masculi suficienti ca nr pt reproducere, ce erau sa aleaga? Frumosii soldati romani, rasi, tunsi frezati si care aveau alte gusturi artistice si culinare, erau cuceritorii care isi puteau alege cele mai faine femei din orase (cine n-ar face-o??) si cum femeile mereu au fost atrase de uniformele militare...s-au contopit...asa zice manualu' de istorie. Din pct de vedere anatomic...s-au copulat. De aici rezulta ca suntem urmasi ai romanilor, dar nicidecum romani, ci copii din flori ai soldatilor victoriosi. Asta este adevarul istoric si cu asta basta. :tiphat:

Campania de discreditare a românilor din Italia continuă. Un italian vrea să devină faimos, pe internet, cu o glumă macabră, în care lansează ameninţări la adresa românilor. În imagini, italianul şi-a acoperit faţa cu o mască, pentru a lăsa impresia că e un membru, al unui grup extremist. Îi ameninţă pe români cu o drujbă şi, împreună cu prietenul, care îl filmează, face mai multe remarci rasiste.

Scena a fost filmată, se pare, pe un şantier în construcţii, din Italia, în timpul unei pauze. A fost postată pe internet de un italian, care şi-a luat supranumele ?Antirrom”.

antena3.ro

o grupare antirrom nu ar fi o idee atat de rea din moment ce nu incurca rromi cu romanii ^_^, fiecare cu parerea lui dar acei "oameni" ne fac de ras si ne trag in jos mereu :gun:

probabil am exagerat putin dar... :whistle:

Sunt total de acord cu el impotriva rromilor , cand despre restul romanilor care lucra cinstita cate 12-13 ore si isi castiga paine cu propriile maini (pacat ca suntem bagati cu rromi in aceeasi oala) , toti rromi merita sa li se creeze o tara a lor si acolo sa se fure intre ei . Fara cai de acces spre alte tari sau continente ... :)

si eu la fel.. toata faza e ca sunt asa nesimtiti sa-i ***.. cum frate dupa ce romanii le-au adus atatia bani tot comenteaza asa ca <nu mai zic eu ce>.. I hate them and I hate`m all!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...