CryNow Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 as dori si eu sa imi spuna cineva ce documente imi trebuiesc pentru inscrierea la o facultate, ce documente legalizate si ce nu. sper sa nu deranjez cu acest topic, dar ma gandesc ca ar fi mai multi care ar dori sa stie aceste informatii. :tiphat:
Hocusela2 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 certificatul sau buletinul legalizat + fisa / diploma de bacalaureat (copii legalizate; diploma trebuie sa o lasi in original ... asa ca fa-ti mai multe copii cu diploma ca o sa ai nevoie cand te angajezi ca sa nu mai tragi o fuga la facultate sa o iei ... ) cam atat tin minte :-? chiar nu mai stiu ce trebuie in afara de astea , dar astea stiu sigur :P
Guest kJR Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 http://admitere.spiruharet.ro/admitere/documente.phpgug@l iT mengs:P
CryNow Posted July 13, 2008 Author Posted July 13, 2008 http://admitere.spiruharet.ro/admitere/documente.phpgug@l iT mengs:Pastea ar fi numa pentru spiru haret bucuresti, nu stiu daca toate cer aceleasi documente sau nuhocusela mersi
IceMan Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 certificatul de nastere in primul rand...ar mai fi diploma de bac daca vrei sa dai la doua facultati...depinde si la ce facultate dai, dar cam in general astea ar fi. ar trebui sa scrie pe site-ul facultatii
LeNoR Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 diploma de bacalaureat copie sau original in caz ca prinzi loc bugetatfoaia matricola - copie legalizatacertificat de nastere - copie legalizatatrei fotografii tip buletinadeverinta medicala care trebuie vizata de medicul universitatiichitanta cu taxa de inscrieredosar plic
Wonderer Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 chitanta de inscriere se plateste la facultati sau la vro banca :-/
Hocusela2 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 chitanta de inscriere se plateste la facultati sau la vro banca :-/la facultati uite ce trebuie , cum a zis Lenor : (standard pentru toate) diploma de bacalaureat copie sau original in caz ca prinzi loc bugetatfoaia matricola - copie legalizatacertificat de nastere - copie legalizatatrei fotografii tip buletinadeverinta medicala care trebuie vizata de medicul universitatiichitanta cu taxa de inscrieredosar plic
CryNow Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 ok, am inteles, mersi lenor ^_^someone close the topic :tiphat: