Guest d.j. Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 stie cineva cum sa creezi un joc tot incerc dar nu reusesc,nu stiu cum
Guest d.j. Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 ' date='Jul 13 2008, 21:13' post='2911628']probabil se refera in C++ ? :blink:egzact stie vre unu sa lucreze in c++ :comp1:
RAPTURE- Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 egzact stie vre unu sa lucreze in c++ :comp1:aoleeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuu ... eXact omule ...Bah deci ... intai invata romana si ce mai faci tu pe la scoala, ajungi la liceu la mate-info si inveti acolo cum sta treaba ;) PS: de cand se fac jocuri cu c++ ?
greedy91 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 aoleeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuu ... eXact omule ...Bah deci ... intai invata romana si ce mai faci tu pe la scoala, ajungi la liceu la mate-info si inveti acolo cum sta treaba ;) PS: de cand se fac jocuri cu c++ ?:rofl2: se fac jocuri cu C++ , bine nu jocuri de genul : nfs mostwanted , nba 2007 sau mai stiu eu . poate se fac si astea (poate se fac si astea , cine stie) . ideea e ce sa fac de ceva vreme :) p.s.: eu sunt la mate info , dar ... nu am nici cea mai mica idee . p.s. 2 : daca nu sunt prea indiscret , pentru ce tre sa faci un joc de esti asta inflacarat ? :)
The Connection Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Eu de exemplu deja am facut 2 jocuri RTS si 1 joc FPS, le-am facut in 2 zile pe toate 3 si le-am vandut cu 1 milion $ fiecare la EA.Lol...Deci un joc se poate face in FLASHSau iti iei o echipa de 10 , stati intr-o camera 2 ani...poate...LOL..no freaking way... Jocurile indie ( independent) sunt in crestere la vanzare...dar dude...aia stiu ce fac...nu isi propun asa sa isi faca un jocu si in 2 sap e gata...de exemplu Audiosurf, e best-seller acum.Anyways, nu te cred pe tine in stare( dupa ce topicuri faci) sa creezi un joc...Asa ca i-ati credit card-ul, du-te pe www.fpscreator.com , cumpara pachetul si fa un FPS sa te lauzi la prieteni...
Ice_Andrei Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Pana la urma, pana nu iti iei ban nu te inveti.Tu nici nu sti sa diferentiezi forumul de Y!M si vrei deja sa te apuci de invatat C++.
Adi Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 C++ se invata la liceu/facultate de informatica. Poti invata si de pe net.Iti trebuie o echipa ca sa faci un joc, daca nu vrei ceva gen solitaire.
IceMan Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Ai gresit forumul... incearca pe unul de specialitate.