Jump to content
Guest d.j.

cum creezi un joc?

Recommended Posts

Posted

stie cineva cum sa creezi un joc tot incerc dar nu reusesc,nu stiu cum

:banghead::banghead::banghead:

Posted

' date='Jul 13 2008, 21:13' post='2911628']

probabil se refera in C++ ? :blink:

egzact stie vre unu sa lucreze in c++

:comp1:

Posted

egzact stie vre unu sa lucreze in c++

:comp1:

aoleeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuu ... eXact omule ...

Bah deci ... intai invata romana si ce mai faci tu pe la scoala, ajungi la liceu la mate-info si inveti acolo cum sta treaba ;)

PS: de cand se fac jocuri cu c++ ?

Posted

aoleeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuu ... eXact omule ...

Bah deci ... intai invata romana si ce mai faci tu pe la scoala, ajungi la liceu la mate-info si inveti acolo cum sta treaba ;)

PS: de cand se fac jocuri cu c++ ?

:rofl2: se fac jocuri cu C++ , bine nu jocuri de genul : nfs mostwanted , nba 2007 sau mai stiu eu . poate se fac si astea (poate se fac si astea , cine stie) . ideea e ce sa fac de ceva vreme :)

p.s.: eu sunt la mate info , dar ... nu am nici cea mai mica idee .

p.s. 2 : daca nu sunt prea indiscret , pentru ce tre sa faci un joc de esti asta inflacarat ? :)

Posted

Eu de exemplu deja am facut 2 jocuri RTS si 1 joc FPS, le-am facut in 2 zile pe toate 3 si le-am vandut cu 1 milion $ fiecare la EA.

Lol...

Deci un joc se poate face in FLASH

Sau iti iei o echipa de 10 , stati intr-o camera 2 ani...poate...LOL..no freaking way... Jocurile indie ( independent) sunt in crestere la vanzare...dar dude...aia stiu ce fac...nu isi propun asa sa isi faca un jocu si in 2 sap e gata...de exemplu Audiosurf, e best-seller acum.

Anyways, nu te cred pe tine in stare( dupa ce topicuri faci) sa creezi un joc...

Asa ca i-ati credit card-ul, du-te pe www.fpscreator.com , cumpara pachetul si fa un FPS sa te lauzi la prieteni...

Posted

C++ se invata la liceu/facultate de informatica. Poti invata si de pe net.

Iti trebuie o echipa ca sa faci un joc, daca nu vrei ceva gen solitaire.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...