Guest d.j. Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Cine imi poate spune si mie cum sa creez un site deoarece caut de mult asta si nu gasesc
Guest t.krump Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 inveti html si php si altele, nu e asa usor ;)
Hocusela2 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 daca vrei sa faci / inveti "meserie" ... invata AJAX`u :)depinde si ce site vrei ..un site normal ... doar "pentru ochi" : invata html , css un site mai complex / user / ceva gen forum : invata phpun site in flash : php + flash dar "za god" of sites e AJAX
Ice_Andrei Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Lol.Iti trebuie mai intai host, domeniu, date (de la FTP, DB) etc.Prima data, creezi o baza de date, apoi urci in FTP un CMS si il instalezi.Citeste tutoriale. Nu au fost facute degeaba. Fara sa studiezi, nu vei reusi vreodata.
The Connection Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 mersi mult :beer: :beer:sau poti incerca ceva free genwww.freewebs.comwww.piczo.com <- Nu stiu daca asa ceva se poate numi site...Si google pages parcaDin cate stiu cu freewebs poti creea codul HTML tu insuti si poti scoate www.freewebs.com-ul de la inceput daca platesti pentru un domain...Dar daca vrei serios , ia-ti host calumea si invata
nevermind Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 wanna learn html, css?use http://www.w3schools.com
Guest d.j. Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 sau poti incerca ceva free genwww.freewebs.comwww.piczo.com <- Nu stiu daca asa ceva se poate numi site...Si google pages parcaDin cate stiu cu freewebs poti creea codul HTML tu insuti si poti scoate www.freewebs.com-ul de la inceput daca platesti pentru un domain...Dar daca vrei serios , ia-ti host calumea si invata ^:^)^ ^:^)^ ^:^)^ ^:^)^ intra pe http://www.freewebs.com/sebiii/index.htm
IceMan Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Tu defapt ai venit sa-ti faci reclama? Lasa te rog topicurile de genul ... eventual cauta pe un forum de specialitate sau foloseste google ca nu e chiar asa de greu, aici ma cam indoiesc ca sunt mai mult de 2-3 care te pot ajuta...