Domino628 Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 scZ de limbajul cu bah......este din obisnuinta (MESSS) ... "MESSS"?Poate Mess sau Messenger #-o P.S numai mama imi spune sa ma duc la culcare PS:De unde stii ca nu e tata? :error: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bga Posted July 22, 2008 Share Posted July 22, 2008 Eu am un Piaggio NRG din 2000,prinde 110km/h are 120 in bord dar dupa parerea mea tot masina este cea mai buna,abea astept sa fac 18 ani cu scuterul este FOARTE periculos va zic din propia experienta credca de vreo 3 ori era sa fac accident..parearea mea--'Prea puternice pentru numa doua roti cat au:D' Link to comment Share on other sites More sharing options...
alyn09 Posted July 23, 2008 Author Share Posted July 23, 2008 Eu am un Piaggio NRG din 2000,prinde 110km/h are 120 in bord dar dupa parerea mea tot masina este cea mai buna,abea astept sa fac 18 ani cu scuterul este FOARTE periculos va zic din propia experienta credca de vreo 3 ori era sa fac accident..parearea mea--'Prea puternice pentru numa doua roti cat au:D'sunt de acord cu tine :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleodor Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 alyn010,o intrebare,ce rezolvi daca ai scuter?ce iti trebuie tie la varsta asa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertyz0r Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 ajunge mai rpd la (gay)sexshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiXalic Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 sunt de acord cu tine :) :) Ce om...pana acum ne-am contrazis cu el ca scuterele sunt periculoase si acum e de acord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinekener Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 e frumos un scuter dar prin cartier nu la drum lung... eu 1 nu mai ma urc pe scuter ca in loc sa pun frana am accelerat si am intrat intr-o masina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cheloo Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 scutere au cam toti cocalarii in ultima perioada, nu mai este o atractie :-j Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinekener Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 + ca scuterul e doar de vara :P mai bine imi iau o dacie la 30 mil :) si ma plimb q ea Link to comment Share on other sites More sharing options...
bga Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 parerea mea este k scuterul este bun pan faci 18 ani.dupaia MASINA :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heinekener Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 e riscant scuterul la drum lung ... e bun doar asha de fitze prin cartier :-j Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blaidy Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Mirinda, intr-adevar, IQ-ul tau nu depaseste IQ-ul unei sticle de Mirinda.Btw, nu te-ai saturat de spam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 e riscant scuterul la drum lung ... e bun doar asha de fitze prin cartier :-j Scuteru e de fitze ? Scuteru e ca dacia de 20 de ani printre masini. Ce zici, mai e de fitze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panterano1 Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 Scuterul este bun pentrru ca te strecori mai usor printre masini si prin multe locuri fata de masina care nu poti merge decat pe drum. Dar sunt de parerea ca e bun pana la 18 ani dupa aceea masina :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fury Posted July 23, 2008 Share Posted July 23, 2008 e bun si scuteru la ceva , te ajuta sa poti trece la o treapta mai superiara din punct de vedere al capacitatii motorului :> , eu sunt inebunit dupa moatoare , ziceti voi ca e moarte ca nush ce , da sunt deacoord cu voi , dar nu se poate comparanimik cu senzatia acelor la maxim :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4pst3r Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Interesant ar fi o bicicleta cu motor/hibrid/moped, sau ceva de genul asta :D Asta este, dupa parerea mea, cea mai simplificata forma posibila a scuterului.Desi ar atrage instantaneu atentia prin Herastrau sau prin Berceni. Si nu e mare lucru, faci un kit de motorizare adaptat din niste piese, si cu putine cunostinte de mecanica iti poti construi singur asa ceva Avantaje:nu stai cu grija ca ti se termina benzina, pentru poti continua din pedale, si costa de 4-5 ori mai ieftin decat un scuter normal (si aici nu ma refer la moped) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elusion Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 sa-mi zic si eu parerea mea de taran ..deci .. nu toti "cocalari" cum e la moda folosesc scuteru ca sa se dea smecheri cu ele prin cartier .. eu de exemplu am un prieten are 19 ani si nu foloseste scuteru ca sa se uite fetele la el .. il foloseste sa mearga si el la munca si nu vad ce e rau sa ai scuter daca sti sa-l folosesti si nu esti un teribilist si te duci cu 100 printre masini .. de aia sunt si eu sigur ca sunt #-o dar cum am spus nu toti il folosesc in scopu asta .. va rog nu mai criticati atata ... ca e folositor uneori scuteru nu e chiar inutil .. ca toti baietii de 15-16 ani au scuter si il folosesc sa mearga cu viteza sau sa se dea smecheri prin cartier e altceva .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bga Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 este foarte folositor scuteru dar de 10 ori mai periculos decat folositor...bineinteles dak esti maniac si meri tare dak meri incet tot respectu :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayhem Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 toti posteaza off-topic... omu a zis ca are o problema cu scuteru nu cred ca il intereseaza bicicleta cu motor sau alte bazaconii si parerile voastre care nu au nici o legatura cu ce a postat el mai sus.@chello cred ca tu esti singurul cocalar de aici, crezi ca daca porti la avatar pe chello si la sign pe ombladon esti mare rapper? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alyn09 Posted July 27, 2008 Author Share Posted July 27, 2008 parerea mea este k scuterul este bun pan faci 18 ani.dupaia MASINA :) bn zis ........... :D :D :bananadance2: :bananadance2: toti posteaza off-topic... omu a zis ca are o problema cu scuteru nu cred ca il intereseaza bicicleta cu motor sau alte bazaconii si parerile voastre care nu au nici o legatura cu ce a postat el mai sus. @chello cred ca tu esti singurul cocalar de aici, crezi ca daca porti la avatar pe chello si la sign pe ombladon esti mare rapper? /.........sunt de acord cu u ........ Interesant ar fi o bicicleta cu motor/hibrid/moped, sau ceva de genul asta :D Asta este, dupa parerea mea, cea mai simplificata forma posibila a scuterului.Desi ar atrage instantaneu atentia prin Herastrau sau prin Berceni. Si nu e mare lucru, faci un kit de motorizare adaptat din niste piese, si cu putine cunostinte de mecanica iti poti construi singur asa ceva Avantaje:nu stai cu grija ca ti se termina benzina, pentru poti continua din pedale, si costa de 4-5 ori mai ieftin decat un scuter normal (si aici nu ma refer la moped) cu aia sa mergi u :-j #-o Link to comment Share on other sites More sharing options...