dodikid Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Esti nebun pinkule :rofl2: hai mai, e ziua lui, nu-i frumos. :PMerci bunny , esti baiat bun :) Degeaba va luati de mine duar pentru ca aveti boala pe Hocus sau pe TaTa , Eu stau in guilda pentru ca sunt prieten cu Hocus si stau in oras cu mai multi din guilda , Baiat rau nu sunt poata sa spuna mai multa lume cel putin eu nu m-am legat de nimeni niciodata fara sa ma atace el primu , De aceea sunt tare curios , Iti las si id de mess pinkule si vb acolo de` vreifrumos nu era nici cand mi-a luat setu pad q luck ?:rofl1:Stiu povestea , Rezy si Danzel parca nu stiu sigur , Mi-au povestit in oras de setul pad +11 parca editat din server parca :)Iti aduci aminte de nick asta Rezy ?
Guest Ing3rashuL Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Esti nebun pinkule :rofl2: hai mai, e ziua lui, nu-i frumos. :P haha
Hocusela2 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Iti aduci aminte de nick asta Rezy ?al mai but om :) pe langa anonim_xxl
dodikid Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 haha Levi ia spune tu de Rarele pe care ti le-a luat Rezy si tu ma cunosti de mult am furat eu vreun chaos ? Sincer fara misto acum ...
Guest anonim_xxl Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ,,EU NU ESTE HOCUS !!! Nu ma mai jigniti va rog asemanandu`ma cu Hocus!''aolo ce semnatura se potriveste cu avataru :)
Hocusela2 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 anonime , ai rabdare sa se deschida ... arena o sa devina un tabu` pentru tine :) imi imaginez cum l`ai scos din pepeni pe boomey , si l`ai postat ... dar cu mine nu`ti merge ... iti scot numai chaosi pe fund :)
dodikid Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 al mai but om :) pe langa anonim_xxlVoi stitzi cum sunt butzi sau cum sunt ei , Voi facetzi combinatzii q ei :)Knd faceti cu mine prsonal atunci sa atacatzi :beer: