huSt Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 nu-s curios de trecutul lui,nici de viitor,nici de el mai bine spus.300 de post-uri + reply pt schimbare nick,sa inceapa party-ul :bananadance2: :bananadance2:
amadeus Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Aaaa de asta te`ai lasat d mu.. k te`o inselat pfu... cazniciile astea Mai DAARK mai, de ce nu ai facut quiestu sa devina si eroul tau DARK KING, l-ai lsat cum sa nascut "BLADE KING", fa-te barbat copile :crazy: :cool2:
qudsieh Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Atyla te doare rozeta de spui ca sunt gay :> :violent:
Hocusela2 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Atyla te doare rozeta de spui ca sunt gay :> :violent:nu l`ai satisfacut sadi :wub:
armybot Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 pentru toti care nu stiu , Q=Sadi e gay pisamas pe el si pe _dany :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
D@n1 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 o sa tot ziceti "sa mai dus unul" pana cand no sa mai aveti cu cine juca pe srv si el sa lasat probabil din cauza la "srv care a devenit jalnic ..si a moderatorilor care sunt si mai jalnici"Bine zis spor Attyla :P :tiphat:
AiLavDramEnBeis Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 nu pot sa cred ca cineva kiar ia urat GL lu attyla ba attyla...ai fost haios cat ai fost prost...credema ca nu te inghit da mai bne nu te lashi...ca o sa fie plictiseala in tarku de bk+ ca nu ai asha multzi dushmani cum credeai..cum credeam si io :-"deci in mare nu tiai atins scopu
bunny Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 De-as fi avut geam la burtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sa vad foameaaaaaaaa cum se luptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :dance: ah...bye.. :-?
CDP Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 pentru toti care nu stiu , Q=Sadi e gay pisamas pe el si pe _dany bai nene tu te pisi pe ei? cu ce drept?tu ala care spargi conturi si zbori din guilda in guilda pentru un rr?I`a adu`ti aminte ce i`ai facut lui IceKid ca l`ai lasat chel, i`ai luat setu de rare care era impurmutat de la Looney mai ai curaj sa deschizi gura?esti doar un ahtiat de rr si de seturi rare, copil n00b ON:Gl & HF
KlauErik Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 pentru toti care nu stiu , Q=Sadi e gay pisamas pe el si pe _dany si dak ar fi gay care ar fi problema? #-o ... stai tu in limba dupa el si el nu iti da atentie? #-o Get a life kiddo :error:
DenY Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 bye @ crede-ma nu ne va fi dor de tine. @ noblessu, bai kidule mai lasa afirmatiile de prost gust ca esti doar un copil caruia i-a crescut par pubian in zonele genitale
Strike^^ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 puteai sa pleci si fara sa anuntzi,oricum nu ne intereseaza distrusule
Guest dana_me Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 atty nu asculta tu ce spun altii eu te respect si ms pentru tot. Sa fi cuminte!!! HUGG >:D<