Jump to content
GaMeOveR

merge serverul....

Recommended Posts

Posted

Tu taci venome ca asa e nu vad cine te-a bagat pe tine in seama...daca tu crezi ca s-a luat de tine prin ce a spus inseamna ca si tu esti no lifer asa ca nu comenta ia-ti aspacardinu ala si joaca-te cu el pana iti dai ochii peste cap

Peace

P.S.: vorbeste tu cand ai nervi si sa scrii repede sa vedem cat de corect gramatical scrii app mie nu ai ce sa imi zici am invatat romana cand a trebuit asa ca shht ciocu mic

P.S.2: asa e shadowe bine zis chiar ma saturasem de ei

Posted

Ce frumos ar fi sa nu`i dea drumul vreo saptamana la server ^:^)^

Asa scapam si noi de cei addicted. O sa`i vedem la stiri, se arunca, se impusca, se taie, se spanzura, etc :rofl2:

;;)

Posted

lol kookie :)) hai sa iti mai dau un headshot :D

n`am chef...

pinkule stai tu relax ca am jucat ieri fara sunet, cu mouse genius si fara pad :P

Guest shadow94
Posted

Eu zic ca nici nu se lucreaza la sv...

Posted

Daca nici azi nu da drumu la sv., e chiar penibil :-j ...

PS : care se baga la un Cs ? :X

Posted

:crazy: :crazy: kookie pentru informatiile tale nu doar spun alea ca sa nu le ia in nume de rau okes? ca nu jignesc lumea fara motiv

P.S.: exista sectiunea Counter-Strike pentru pgl-isti ca voi 8-| somebody 1 on 1? :crazy: only high skill ca dupaia ma faceti codat

P.S.:div C2 clan biO check numele de la char

Posted

Pt. cine-i interesat, cs.fdx.ro :D ,ma gasiti acolo. :dance:

Posted

Tu taci venome ca asa e nu vad cine te-a bagat pe tine in seama...daca tu crezi ca s-a luat de tine prin ce a spus inseamna ca si tu esti no lifer asa ca nu comenta ia-ti aspacardinu ala si joaca-te cu el pana iti dai ochii peste cap

Peace

P.S.: vorbeste tu cand ai nervi si sa scrii repede sa vedem cat de corect gramatical scrii app mie nu ai ce sa imi zici am invatat romana cand a trebuit asa ca shht ciocu mic

P.S.2: asa e shadowe bine zis chiar ma saturasem de ei

Mai YoungBuck

1. in acest topic am postat la un moment dat ceva de genul "mai ieshitzi shi voi la o bere..etc"..asha ca amicul tau prin afirmatziile facute..indirect s-a legat shi de mine

2. apropo de aspacardin...de ce nu iei unul?...ca vad ca te aprinzi ca un pai de chibrit

3. spuneai ceva de bagat in seama??...de ce nu te uitzi in oglinda??....amicul tau a facut o afirmatzie, eu i-am raspuns :P

4. e un forum unde fiecare are dreptul la o parere...nu-mi spune mie sa tac...mai pushtiulica...am o varsta shi chiar nu itzi permit asha ceva. "Tu taci..." sa le zici pushtilor din fatza blocului..nu mie..app eu nu i-am spus amicului tau sa taca

5. forumul nu e un chat, deci nu te grabeshte nimeni atunci cand postezi

6. uite shi parerea unui moderator:

V-ati gandit ca poate pe unii dintre noi ii zgarie pe retina incercarea de a descifra exprimarea cuneiforma pe care o aveti? Cred ca am sa propun in cadrul unei intalniri a moderatorilor ca un topic de la Banati sau Plangeri sa nu fie luat in considerare decat daca este scris corect din punct de vedere al limbii romane.

Posted

da e luni si tot nu ii da drmu #-o lucreaza la el pe naiba ori ce ar avea cat poate sa dureze,din cate stiu de pe la 8 se da drumu la tot chiar si rds.deci au cam 5 ore de munca saraci cred ca au obosit.acum lasand gluma se ocupa careva?sau vraz mai doarme un pic #-o #-o

Posted

Wa R3W-MG server azi nu se deschide ce nu intelegi o sa vezi ca nu se deschide :bananadance2: :box: #-o Uitete la TV,un cs acolo,la battlekignt fa ceva daca e ceva te sunt :dontknow:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...