Jump to content
GaMeOveR

merge serverul....

Recommended Posts

Posted

demoane plake stilu tau de fqt spam zicand la altzii sa nu mai faca spam :rofl1:

p.s leaga-te de lustra :-j

tu mai taci drak de nob si mai ia o lectie de gramatica ca mi-a luat 5 min sa inteleg ce ai scris #-o nobul naibi nici cand e servar off nu te opresti din facut spam

daca mai ai ceva de comentat dai pe pm pe forum si nu mai stresa oameni

ps: daca nu e vrazvan in vacanta azi ar trebui sa se redeschida -_-

Guest smiley_real92
Posted

ps: daca nu e vrazvan in vacanta azi ar trebui sa se redeschida -_-

poate da dumnezeu :)) .

Guest spo!toru
Posted

lost ia dute culcate frate...................... cine te'o pus sa intri pe forum?.....nu esti mu-ist stai draq uitate la filme xxx..............

Cei labare te simti?:) uitate tu la filme xxx

=)) =)) =))

:happy1:

Guest smiley_real92
Posted

=)) =)) =))

:happy1:

ma ce aveai cu mn pe pm?ca nu mi'ai mai raspuns? :)) iti place scandalu? ^_^ .

Guest spo!toru
Posted

ma ce aveai cu mn pe pm?ca nu mi'ai mai raspuns? :)) iti place scandalu? ^_^ .

ce scandal sa fac cu u ma saracie?

numi plac papagali...

Guest shadow94
Posted

Frate crede-ma ca m-am saturat de dastia ca voi care ne zic noua sa iesim din casa ca ei sunt mereu in pe forum :-j cum zice cineva ceva "cand se deschide sv" gata..."ba da tu nu ai ce face...no lifere nuumai in casa...du-te si tu la un strand" "si tu dc esti in casa?" Numai gura e de unii...

Guest smiley_real92
Posted

numi plac papagali...

a nu'ti plac dar iti place sa faci ca unu nu? but

Posted

Frate crede-ma ca m-am saturat de dastia ca voi care ne zic noua sa iesim din casa ca ei sunt mereu in pe forum :-j cum zice cineva ceva "cand se deschide sv" gata..."ba da tu nu ai ce face...no lifere nuumai in casa...du-te si tu la un strand" "si tu dc esti in casa?" Numai gura e de unii...

"Frate" tu chiar nu cunoshti gramatica limbii romane. "m-am saturat de dastia" corec se spune m-am saturat de aceshtia.....sau de ashtia "care ne zic noua"...se numeshte pleonasm...corect care ne zic "mereu in pe forum"...invatza limba engleza..mereu on pe forum"nuumai in casa"...corect se scrie cu un singur"u" numai

P.S. Ia un aspacardin shi invatza sa scrii corect in loc sa te iei de oameni :D

Posted

Azi se da drumu la server? :banghead: Sau mai stam 1 sapt s au 2???? :bananadance2: :bananadance2: Acum 2 min ma si speriasem k nu mai mergea forumu :hair:

k<_<

Posted

' date='Jul 14 2008, 10:15' post='2912622']

wai de mn... dak s-ar inkide definitiv linkmania v-ati taia venele :crazy:

ou mai gad :cool2:

esti emo #-o

Guest smiley_real92
Posted

hai ma ,datii drumu ;)

la cat se trezeste ala? :))

Guest shadow94
Posted

:-j

"Frate" tu chiar nu cunoshti gramatica limbii romane. "m-am saturat de dastia" corec se spune m-am saturat de aceshtia.....sau de ashtia "care ne zic noua"...se numeshte pleonasm...corect care ne zic "mereu in pe forum"...invatza limba engleza..mereu on pe forum"nuumai in casa"...corect se scrie cu un singur"u" numai

P.S. Ia un aspacardin shi invatza sa scrii corect in loc sa te iei de oameni :D

"Prietene" daca si pe un forum al un joc trebui sa scriu corect...inseamna ca am ajuns rau. P.S: inloc sa faci spam mai bine ti-ai vedea de treaba...ca nu te-a bagat nimeni in seama :right:

@si daca te intereseaza io nu ma uit la tastatura cand scriu si de aceea scriu gresit...si chiar daca scriu gresit putin imi pasa ca e doar un forum...

Posted

Intrati ba repede ca mergeeee haideti ma odata am prins si spot ce dreaq faceti va astept de 2h sa intrati sunt cu 2 oameni in toata arena :X:XX:X:X::X mai am putin si dau rr

Posted

Intrati ba repede ca mergeeee haideti ma odata am prins si spot ce dreaq faceti va astept de 2h sa intrati sunt cu 2 oameni in toata arena :X:XX:X:X::X mai am putin si dau rr

get a life duck #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...