Cap|De|Tank Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Da mai taceeeeti baaaaaaaa cu rollback-u vostru ! Poate un rr la server rezovla tot .. doamne . zici ca sunteti disperati e sa-ti moara cainele cu limba albastra de n-o fi rollback? -_- ce-as mai rade de voi xaxaxa XD
NoComment Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 devine plictisitoare chestia asta ... nu se da nici un roll back nici un rr db ... chestii de genul ... mai are si serverul asta probleme ...
Heinekener Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ooo da rollback :X:Xcred ca ar trebui sa bage serverul in frigider :-j
SWAt2000 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Da mai taceeeeti baaaaaaaa cu rollback-u vostru ! Poate un rr la server rezovla tot .. doamne . zici ca sunteti disperati Eu sunt disperat ca nu joc, sau tu, care esti in joc si dai ca disperatu' sa faci exp?oO baaaaaaaa disperat mai esti !
Alex86 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 wow mare chestie...o sa se dea rollback cateva ore, aviz pt. cine e on : faceti lvl degeaba
huSt Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 e sa-ti moara cainele cu limba albastra de n-o fi rollback? -_- ce-as mai rade de voi xaxaxa XD avea si solzi cainele ala?
GaMeOveR Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Da mai taceeeeti baaaaaaaa cu rollback-u vostru ! Poate un rr la server rezovla tot .. doamne . zici ca sunteti disperati Disturber se ataca ) ( a luat d.c ) )=)) eu am dat rr :P
huSt Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 pt. cine e on : faceti lvl degeaba eu am dat rr :P degeaba
HocusPocus Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Sa nu cumva sa crapati daca se inchide server ma
huSt Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 stii tu ...hai mai zii,sa vezi ce se intampla,ca am doar 10% warn@hocus vezi ca te cauta attyla,vrea sa mergi cu el in luna de miere :wub:
GaMeOveR Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 hai mai zii,sa vezi ce se intampla,ca am doar 10% warn@hocus vezi ca te cauta attyla,vrea sa mergi cu el in luna de miere :wub:ce sa zic? :blink:
Cap|De|Tank Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 @hocus vezi ca te cauta attyla,vrea sa mergi cu el in luna de miere :wub:e bun hocus asta ma ? :wub: am si eu un porc de guineea , ii imperechem dracu -_-
Guest anonim_xxl Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Niste informatii ,pt ca cei ,,foarte activi''pe server&Forum sa doarme linistiti :1) rr db nu se va da niciodata ,decat daca ne va anunta din timp !2) roll back nu are dc ,deoarece Nu exista nici o alta problema ,decat cea cu D/c urile ,hackuri si dupe! se rezolva in timp Deoacere ,este Suspendata Crearea conturilor (incet,incet se termina toate conturile cu hackeri)3)Dormiti va rog linistiti ! maine e o zi mare (ca in fiecare zi) :)
stely_yoo Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Eu sunt disperat ca nu joc, sau tu, care esti in joc si dai ca disperatu' sa faci exp?oObaaaaaaaa disperat mai esti !Dobitocule care esti tu dobitoc #-o Te bagi pur si simplu ca o musca la kkt . Daca nu mai joci mu , de ce cauti tovarasie cu japca ? Du-te si stai cu "smecherii" tai la terase si cu pitzipoancele tale mai dobitocule care esti tu dobitoc ! Nu ne mai deranja tu aici pe noi disperatii astia care jucam mu ! ooo tu dobitocule #-o
armybot Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 dak se da rollback si fac spume ;) eu ma chinuiesc aici sa fac lvl va rog frumos sper sa se rezolve si da... parca am mai vazut chestia asta odata :) pe db asta
FLOW Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 dak se da rollback si fac spume ;) eu ma chinuiesc aici sa fac lvl va rog frumos sper sa se rezolve si da... parca am mai vazut chestia asta odata :) pe db asta E o problema de logare si nu are cine sa o repare la ora asta ;)
GaMeOveR Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Niste informatii ,pt ca cei ,,foarte activi''pe server&Forum sa doarme linistiti : 1) rr db nu se va da niciodata ,decat daca ne va anunta din timp ! 2) roll back nu are dc ,deoarece Nu exista nici o alta problema ,decat cea cu D/c urile ,hackuri si dupe! se rezolva in timp Deoacere ,este Suspendata Crearea conturilor (incet,incet se termina toate conturile cu hackeri) 3)Dormiti va rog linistiti ! maine e o zi mare (ca in fiecare zi) :) Probabil sunt deja pe bloc ..isi aranjeaza tinta unde sa de arunce ca nu mere mu cu o bucata de hartie si un creio scri un bilet de adio
Cristian Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ce tampenie de topic :-jword..Isi va reveni cat de curand , ho ca nu fuge arena :rofl1:
GaMeOveR Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 ce tampenie de topic :-jtrebuie sa ne zici cum esti? stim deja ;) dak era tampenie nu trebuia sa te bagi ca nu ne impresonezi oricum
GaMeOveR Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Copii ..mergeti la culcare....astazi nu cred ca va reveni serverul la normal.Mai multe informatii nu pot sa va dau...Nimeni nu stie ce are.Noapte buna! :tiphat: