Jump to content
GaMeOveR

merge serverul....

Recommended Posts

Posted

Da mai taceeeeti baaaaaaaa cu rollback-u vostru ! Poate un rr la server rezovla tot .. doamne . zici ca sunteti disperati 8-|

e sa-ti moara cainele cu limba albastra de n-o fi rollback? -_- ce-as mai rade de voi xaxaxa XD

Posted

Da mai taceeeeti baaaaaaaa cu rollback-u vostru ! Poate un rr la server rezovla tot .. doamne . zici ca sunteti disperati 8-|

Eu sunt disperat ca nu joc, sau tu, care esti in joc si dai ca disperatu' sa faci exp?oO

baaaaaaaa disperat mai esti !

Posted

e sa-ti moara cainele cu limba albastra de n-o fi rollback? -_- ce-as mai rade de voi xaxaxa XD

avea si solzi cainele ala? :-??

Posted

Disturber se ataca =))) ( a luat d.c ) =)))=)) eu am dat rr :P

Posted

stii tu ...

hai mai zii,sa vezi ce se intampla,ca am doar 10% warn

@hocus vezi ca te cauta attyla,vrea sa mergi cu el in luna de miere :wub:

Posted

hai mai zii,sa vezi ce se intampla,ca am doar 10% warn

@hocus vezi ca te cauta attyla,vrea sa mergi cu el in luna de miere :wub:

ce sa zic? :blink:

Guest anonim_xxl
Posted

Niste informatii ,pt ca cei ,,foarte activi''pe server&Forum sa doarme linistiti :

1) rr db nu se va da niciodata ,decat daca ne va anunta din timp !

2) roll back nu are dc ,deoarece Nu exista nici o alta problema ,decat cea cu D/c urile ,hackuri si dupe! se rezolva in timp Deoacere ,este Suspendata Crearea conturilor (incet,incet se termina toate conturile cu hackeri)

3)Dormiti va rog linistiti ! maine e o zi mare (ca in fiecare zi) :)

Posted

Eu sunt disperat ca nu joc, sau tu, care esti in joc si dai ca disperatu' sa faci exp?oO

baaaaaaaa disperat mai esti !

Dobitocule care esti tu dobitoc #-o Te bagi pur si simplu ca o musca la kkt . Daca nu mai joci mu , de ce cauti tovarasie cu japca ? Du-te si stai cu "smecherii" tai la terase si cu pitzipoancele tale mai dobitocule care esti tu dobitoc ! Nu ne mai deranja tu aici pe noi disperatii astia care jucam mu ! ooo tu dobitocule #-o

Posted

dak se da rollback si fac spume ;)

eu ma chinuiesc aici sa fac lvl :))

va rog frumos

sper sa se rezolve si da... parca am mai vazut chestia asta odata :) pe db asta

Posted

dak se da rollback si fac spume ;)

eu ma chinuiesc aici sa fac lvl :))

va rog frumos

sper sa se rezolve si da... parca am mai vazut chestia asta odata :) pe db asta

E o problema de logare si nu are cine sa o repare la ora asta ;)

Posted

Niste informatii ,pt ca cei ,,foarte activi''pe server&Forum sa doarme linistiti :

1) rr db nu se va da niciodata ,decat daca ne va anunta din timp !

2) roll back nu are dc ,deoarece Nu exista nici o alta problema ,decat cea cu D/c urile ,hackuri si dupe! se rezolva in timp Deoacere ,este Suspendata Crearea conturilor (incet,incet se termina toate conturile cu hackeri)

3)Dormiti va rog linistiti ! maine e o zi mare (ca in fiecare zi) :)

Probabil sunt deja pe bloc ..isi aranjeaza tinta unde sa de arunce ca nu mere mu :)) cu o bucata de hartie si un creio scri un bilet de adio =))

Posted

Copii ..mergeti la culcare....astazi nu cred ca va reveni serverul la normal.

Mai multe informatii nu pot sa va dau...Nimeni nu stie ce are.

Noapte buna! :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...