Xavi Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 :bananadance2: donde dejaste tanto amor :-? tantas promesas de pasion (mai departe nu stiu sa scriu,nici astea nu stiu daca-s bine scrise ) e cu dedicatie? :P
Strike^^ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 e cu dedicatie? :Pshhhh ca ne vede careva :unsure:
GaMeOveR Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 e un bug ceva ori se lucreaza la un nou luncher :> :whistle:
Strike^^ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 danyy ai rutto un catzo :blink: vb dracu romaneste..cu se mananca?
Xavi Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 shhhh ca ne vede careva :unsure:bine...atunci astept sa isi revina serverul...pt continuarea dedicatiei :bananadance2:
Defenders-Cs Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 e un bug ceva ori se lucreaza la un nou luncher :> :whistle: Bug nu e ... cat despre luncher putin probabil .... daca se lucra la 1 luncher nou era serverul inchis :comp1:
ShorTyx Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 dany da si mie id tau, ca am alt id acum :blink: mda...asta nu e topic de spam^^^ mai nou va cereti id-urile intr-un topic in care se discuta despre server lui Velcea Razvan nu-i pasa DELOC de noi....nu intra decat...asa o data pe luna cand apucam sa-i punem o intrebare..el :error: You are disconnected from the server.
Strike^^ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 bine...atunci astept sa isi revina serverul...pt continuarea dedicatiei :bananadance2:neaaa yauzi hai mai da-mi un sarut macar un sarut ca imi placi asa mult imi placi asa de mult,hai mai da-mi un sarut si apoi poti pleca dar de acum nu e la tine inimioara mea :bananadance2: :P ya care face cea mai frumoasa dedicatie are 10 bok +5 de la mine :>
Iustiniana Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 pai, cum sa zic dany, e o chestie si-mi iau ban daca traduc
Strike^^ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 pai, cum sa zic dany, e o chestie si-mi iau ban daca traducok sshhh atunci :D
Xavi Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 neaaa yauzi hai mai da-mi un sarut macar un sarut ca imi placi asa mult imi placi asa de mult,hai mai da-mi un sarut si apoi poti pleca dar de acum nu e la tine inimioara mea :bananadance2: :P ya care face cea mai frumoasa dedicatie are 10 bok +5 de la mine :> ya ya...o da lumea pe dedicatii...strike ma bazez pe tine si stiu ca nu te intrece nimeni }{
Strike^^ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ya ya...o da lumea pe dedicatii...strike ma bazez pe tine si stiu ca nu te intrece nimeni }{ Stau prin cartier numai de dragul tau De cand te cunosc te urmaresc mereu , Dar mi`e rusine sa vin la tine Sa te opresc si sa`ti vorbesc Doua cuvinte imi stau in minte Ti`as doar ca Te iubesc !! Fac un pas spre tine si doi inapoi Simt o mare teama intre noi.. Tu zambesti la mine esti in asteptare.. Sa`ti declar iubirea mea cea mare ! Ma gandesc la tine si`mi apari in cale Si visele mele sunt tot ale tale Atatea zile stau dupa tine Dar vad ceva .. privirea ta Ce`mi faci tu fata esti fermecata Vreau sa`ti? declar dragostea mea !! :bananadance2: :bananadance2: hai baietzii nu mai va chinuiti sa va conectati faceti dedicatii :>
Strike^^ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 rupe rupeee haina de pe mine,poti sa rupi si camasa sa vezi cum imi bate inimaaaa iti dau voie sa-mi faci orice,poti sa-mi atingi si buzele atinge-ma incet si bine ca ai verde de la mine :> :bananadance2: ya zi Rosy si tu
Iustiniana Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ca am alergie la manele* imi ies bube pe posterior:|
Strike^^ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ca am alergie la manele* imi ies bube pe posterior:| mamaia ta e tzigan?
Xavi Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Stau prin cartier numai de dragul tau De cand te cunosc te urmaresc mereu , Dar mi`e rusine sa vin la tine Sa te opresc si sa`ti vorbesc Doua cuvinte imi stau in minte Ti`as doar ca Te iubesc !! Fac un pas spre tine si doi inapoi Simt o mare teama intre noi.. Tu zambesti la mine esti in asteptare.. Sa`ti declar iubirea mea cea mare ! Ma gandesc la tine si`mi apari in cale Si visele mele sunt tot ale tale Atatea zile stau dupa tine Dar vad ceva .. privirea ta Ce`mi faci tu fata esti fermecata Vreau sa`ti? declar dragostea mea !! :bananadance2: :bananadance2: hai baietzii nu mai va chinuiti sa va conectati faceti dedicatii :> Imi declari dragostea online? :D Dak intru pe mess dai si drumul la microfon? :P }{
Iustiniana Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 dau eu drumu la mirofon:) , te cer si de nevasta daca vrei sau de sotie, cum vrei so iei