Jump to content
Mr.W

Problema

Recommended Posts

Posted

Nu...vreau sa te vad ca scrii corect romaneste

ai crize de limba romana extrem ? vezi taticu` ca exista ceva numit "limbaj de forum" ;) stii tu ... ii zice limbaj de forum pentru ca se vorbeste asa ;)

Posted

nu nu , ms :photo: il pastrez pentru tine :yum:

incredibil cati guvizi vad acuma =))) nici nu stiam ca exista pe forum :))))) a cazut serverul si au mai scos si ei capu` afara =)))

tu faci parte din guvizii care mai scot capu shootere :> tot guvid :-j

:blink: :blink:

dak te uiti la semnatura sunt retras si oricum sunt mai activ pe forum mai mult k tine

Ps: iati`o in baie :>

Posted

ce sai faci frate nu ai cu cine shi pun la pariu ca Extrem are oo varsta buna munceste toata ziua shi cand vine aksa in loc sa aibe grija de nevasta shi de copii sau etc etc joak mu ca 1 sarsan

Posted

Hocusica, uneori nu inteleg nimic din ce se scrie...asta nu mai e limbaj prescurtat ci un nou soi de dialect care se vrea a se face oficial....un gunoi lingvistic dealtfel

Posted

:blink: :blink:

dak te uiti la semnatura sunt retras si oricum sunt mai activ pe forum mai mult k tine

Ps: iati`o in baie :>

am luat ss din cauza lu` Hocusica :wub: pe ambele conturi :rofl2: :sef:

ps : sa mi`l vezi in ciorba

Posted

am luat ss din cauza lu` Hocusica :wub: pe ambele conturi :rofl2: :sef:

ps : sa mi`l vezi in ciorba

Ce crezi esti pa =((

Posted

Ce crezi esti pa =((

nu uita ca inca te mai astept :-??

ps : last reply ca mi`l suspenda pe al 3-lea :))

ps2: sa mi`l vezi iar in ciorba sa fie ciorba mai bogata ;) dar ai grija sa nu te ineci ca am bucati mari

Posted

nu uita ca inca te mai astept :-??

ps : last reply ca mi`l suspenda pe al 3-lea :))

ps2: sa mi`l vezi iar in ciorba sa fie ciorba mai bogata ;) dar ai grija sa nu te ineci ca am bucati mari

Ce crezi esti la fel k avatarul tau ;)

Posted

Nu...vreau sa te vad ca scrii corect romaneste

Domnule Pruteanu..nu vrei sa-i faci sotiei tale "o analiza pe text" in pat??? :-? Poate ai treaba shi te retzinem.. :nanana:

Posted

neah . pe unde ai iesit tu ;) stii tu mai bine ;)

Domnule Hocus ce iti spoone constiinta ...cand nici macar sobolanii kare ii ai in podina casei nu iti doresc compania?Cum e sa fii asa de urat de tot ce inseamna existenta umana...si cum e sa nu vezi decat spatele de la Dumnezeu?zi u cum e?

Posted

aporoporo, nu e nea Hocusica aici ... daca aveati creier cat un purice macar vedeati sus ... dar n`ai cu cine dom`le ... n`ai cu cine

Dai start si apasa butonul rosu :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...