vudu Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Da, ai dreptate, ca sa cada sau sa intre vreounu in el, sa`l faca praf, da, ai dreptate, i`ati un scuter. Jeeezzzz, ce aveti cu scuterele astea ? Le urasc cand vad cate accidente sunt pe scutere/motoare/atw`uri. Fi inventiv :D Lasa`le in fiecare zi un mesaj pe undeva prin casa, unde stii sigur ca`l vor vedea. Ceva de genu : pui pe frigider o foaie cu un PSP (scos la imprimanta) si langa, de exemplu pt. inceput "IL VREAAAAAUUUUU !!!". A doua zi pui pe oglinda in baie alta foaie, din nou cu poza PSP`ului si un text langa, scurt, nu lung, maxim 10 cuvinte, de ce iti doresti tu asa mult PSP`ul. A 3`a zi pe TV`ul parintilor, aceasi poza, cu text in care sa scrii cate poate face PSP`ul, din nou, text scurt. :) A 4`a zi gasesti tu alte idei, ca acuma nu prea mai imi vin Bafta multa si La multi ani de pe acuma ! ;) ma radu nu ma...nu sti tu ca daca ai la 16 ani scuter esti CUL ? #-o
Memmorex Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 gata...nu`mi mai iau psp...imi refac calculatoru.,..adik imi iau Ram,placa video,procesor,un volan si desigur Test Drive Unlimited...parintii mei au zis ca mai bine ma ajuta sa imi fac calculatoru decat sa imi dea bani de jucarii:))si aia a fost:P
vudu Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 gata...nu`mi mai iau psp...imi refac calculatoru.,..adik imi iau Ram,placa video,procesor,un volan si desigur Test Drive Unlimited...parintii mei au zis ca mai bine ma ajuta sa imi fac calculatoru decat sa imi dea bani de jucarii:))si aia a fost:Pbuna alegete ! :right:
Luci Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 gata...nu`mi mai iau psp...imi refac calculatoru.,..adik imi iau Ram,placa video,procesor,un volan si desigur Test Drive Unlimited...parintii mei au zis ca mai bine ma ajuta sa imi fac calculatoru decat sa imi dea bani de jucarii:))si aia a fost:Pparinti tai ti-au zis bine...o jucarie ...erau bani dati in vant :)buna alegere :)
RAPTURE- Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 gata...nu`mi mai iau psp...imi refac calculatoru.,..adik imi iau Ram,placa video,procesor,un volan si desigur Test Drive Unlimited...parintii mei au zis ca mai bine ma ajuta sa imi fac calculatoru decat sa imi dea bani de jucarii:))si aia a fost:PDaca iti mai ramane ceva vi si ne cinstestesi ;)
ShoX Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 gata...nu`mi mai iau psp...imi refac calculatoru.,..adik imi iau Ram,placa video,procesor,un volan si desigur Test Drive Unlimited...parintii mei au zis ca mai bine ma ajuta sa imi fac calculatoru decat sa imi dea bani de jucarii:))si aia a fost:PMie mi se par cea mai proasta investitie calculatoarele, mai proasta decat femeile :D .
WhiteWolf Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 gata...nu`mi mai iau psp...imi refac calculatoru.,..adik imi iau Ram,placa video,procesor,un volan si desigur Test Drive Unlimited...parintii mei au zis ca mai bine ma ajuta sa imi fac calculatoru decat sa imi dea bani de jucarii:))si aia a fost:PAcuma ne dam intalnire la sectiunea Hardware sa iti facem calculatorul?:DOricum e mult mai bine decat un PSP.
Memmorex Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 pai vezi ca deja am deschis topic in Hardware sa`mi ziceti ce placa grafica sa`mi iau si ce procesor:)):D
diVu Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 AMD Phenom 9750 quad-core processor (2.4GHz) 1GB NVIDIA GeForce 9800GT, 2 DVI, HDMI adapter