Nutuseby Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 pentru cei care trec in a 8a nu vreau sa va sec la cap in vacanta cu abureli.. in urma cu ceva vreme prin mai nea zis profa de romana ca in a VIII -A vom da si teze unice (semI + sem I) si capacitate e adevarat ? :crybaby:
D@nu Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Din ce se aude pare sa fie adevarata,dar nu cred cred o ca o sa dati numai capacitatea...ar fi o prostie si teze unice,in schimb va fi bine pentru voi deorece trebuie sa invatati materia si dupa aceea la capacitate doar reccapitulezi,nu vad atunci cum se va face media cu capacitatea si cu tezele unice probabil o sa dati doar teze simple+capacitate.PS:In Romania totul e posibilCu stima,D@nu
galklyfe Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Cred ca generatia de a 8a care tocmai a terminat a fost cea mai norocoasa.
andy009 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 nu cred.....am inteles ca multi taranoi care nu stiu sa numere au ajuns la licee de renume din orasul meu si cei de la oras au cam ocupat profesionalele dar nui nimik ca se transfera anul urmator la liceu
Guest bra1n Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ma deci chestia cu tezele lor unice sau cum le-or zice ei....a fost o mare prostie...pt mine care am invatat pt capacitate astea mi se par niste nimicuri....o sa intre multi in licee de prestigiu si apoi sa ramana corigenti pe toamna pt ca nu fac fata....asa ca...invatamantul romanesc se duce de tot de rapa
Luci Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Cred ca generatia de a 8a care tocmai a terminat a fost cea mai norocoasa. tE inSeli...au venit toti taranii peste noi ^_^ Jumate din clasa mea a intrat la materiale de constructii :-j ON:din ce am inteles eu ...veti da si teze unice si capacitate :P Multa bafta ! ... aveti nevoie
Velasquez Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Asa am auzit si eu , hmm nasol e faptul ca nu veti putea copia la capacitate , probabil daca aveti niste supraveghetori care li se face mila de voi si veti putea copia. Cat despre teza chiar daca am terminat clasa a 8A si am dat tezele si am luat note destul de bune (exceptand sem 2 lb romana ) mi se pare o aiureala totala . Incurca copii de cap , mai bine se face cu Capacitate sau Dai testul la liceul ce il doresti , il iei intri , nu-l iei nu intri . Mi se pare cel mai bine asa ... :whistle:
RAPTURE- Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ma mir pe zi ce trece in privinta ministrului invatamantului. Dupa ce anul asta a introdus el, vezi Doamne, tezele unice unde s-a copiat in ultimul hal si copii nu au avut nici un stres (ma refer la cei care erau lemn), de la anu vrea sa dea 2 randuri de examene ? ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Tarzane, copiii aia ii trimiti la liceu nu la Harvard sa dea n`spe teste!Nu stiu cum ajung toti tractoristii la ministerul invatamantului (sa nu uitam ca inainte a fost Hardau) ...PS: acum cateva luni se lauda ca micsoreaza programa scolara de la clasele I-XII ... deabea astept s-o vad si pasta ...
Velasquez Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 PS: acum cateva luni se lauda ca micsoreaza programa scolara de la clasele I-XII ... deabea astept s-o vad si pasta ... Au zis ca profesoarele vor purta minijupe , vom avea laptop-uri (1 $ bucata) , programa scolara redusa , astia vor de toate dar niciun lucru nu va fi implinit 100% . Astea-s vorbe-n vant sa scape de gura poporului si de presa .. Daca ar ajunge un LinkManiac in Minister , cred ca am avea ore de gaming in loc de mate
frankie Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 baaaaa lasa dracu grijile .. la cum e invatamantul la noi, se scot si tezele se scoaate si capacitatea pana cand ajungi tu in sem 2bacu` mai au sa-l scoata.. np se rezolva in o luna..
bloody_ Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 tezele unice sunt o porkarie...mai bine era cu capacitatea.Nu mi se pare normal k 1 teza unica sa conteze si la media la respectiva materie (25% :o) si la media de intrare..nu e normal:| + k in sate se copiaza pe rupte deci tzaranii o sa ia locul copiilor destepti kre iau 9.50 doar pentru k au copiat si au luat 9.51
DenY Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 nu`ti fa griji, mai este aproape un an pana vei da tu asa ceva oO, se pot schimba aceste chestii in ultimele 2 luni . . .nu inteleg de ce`ti freci capu cu asemenea chestii 8-\La ce e prin romania, scot astia si bacu` . . .
afroMAN Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Eu intzelesesem ca noi, cei care am trecut in clasa a 8`a dam doar tezele unice sh ca cei care au trecut a 7`a dau examenul de capacitate... :unsure: nu ma intrebatzi de unde, k nu mai shtiu nici eu... :dontknow: anw... dupa cum s`a mai spus... mai e timp sa se schimbe procedura...
Heini Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 nu cred.....am inteles ca multi taranoi care nu stiu sa numere au ajuns la licee de renume din orasul meu si cei de la oras au cam ocupat profesionalele dar nui nimik ca se transfera anul urmator la liceu ) ....... PS: a fost usor anul asta pt ce'i de a 8 a ce sa mai ... :-j
cIoLaN Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 pentru cei care trec in a 8a nu vreau sa va sec la cap in vacanta cu abureli.. in urma cu ceva vreme prin mai nea zis profa de romana ca in a VIII -A vom da si teze unice (semI + sem I) si capacitate e adevarat ? :crybaby: neah nu eu stiu ca se baga capacitate din nou ...cat despre teze unice foarte tare pt cei care lea-u prins acuma in cl a 8-a Ma mir pe zi ce trece in privinta ministrului invatamantului. Dupa ce anul asta a introdus el, vezi Doamne, tezele unice unde s-a copiat in ultimul hal si copii nu au avut nici un stres (ma refer la cei care erau lemn), de la anu vrea sa dea 2 randuri de examene ? ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Tarzane, copiii aia ii trimiti la liceu nu la Harvard sa dea n`spe teste! Nu stiu cum ajung toti tractoristii la ministerul invatamantului (sa nu uitam ca inainte a fost Hardau) ... PS: acum cateva luni se lauda ca micsoreaza programa scolara de la clasele I-XII ... deabea astept s-o vad si pasta ... foarte adevarat eu cand am dat examenul prima oara nu nea-u lasta un ochi sa miscam...de pe ei...mi-a zis prietenul meu cel mai bun care a trecut in a 9-a ca a copit usor si a intrat la liceu dah...eu sigur care nu am luat capacitatea anu trecut nu ma intrat la liceu is el da si ma oftik ca eu pe el il stiu ce il duce capul nu e mai sus sau mai jos la gradul de cultura si/sau de invatat... eu la sam el la liceu
b1ackic3 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 neah nu eu stiu ca se baga capacitate din nou ...cat despre teze unice foarte tare pt cei care lea-u prins acuma in cl a 8-a foarte adevarat eu cand am dat examenul prima oara nu nea-u lasta un ochi sa miscam...de pe ei...mi-a zis prietenul meu cel mai bun care a trecut in a 9-a ca a copit usor si a intrat la liceu dah...eu sigur care nu am luat capacitatea anu trecut nu ma intrat la liceu is el da si ma oftik ca eu pe el il stiu ce il duce capul nu e mai sus sau mai jos la gradul de cultura si/sau de invatat... eu la sam el la liceu Lasa ca si la sam e bine , tot acolo ajungi daca te tii , doar ca faci un an in plus , dar iesi si cu 3-4 diplome in plus , si poti da si bacul.
Lancelot Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Hmm..mie examenul de capacitate..mi s-a parut un lucru necesar..deja prea multi analfabeti ajung in licee
Guest Mitzigor Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 o sa dai doar teze unice... si media de la tezele unice ... ar fi echivalentu notei de la capacitate .. adica se aduna cu media generala 5-8 si se imparte la 2 si ai media de admitere..
afroMAN Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 o sa dai doar teze unice... si media de la tezele unice ... ar fi echivalentu notei de la capacitate .. adica se aduna cu media generala 5-8 si se imparte la 2 si ai media de admitere..ceva de genu` asta am intzeles sh eu... da` prea multzi au zis k o sa dam capacitatea, sh am inceput sa ii cred... :crybaby: :violent:
Adi Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Mai bine ati da capacitatea.Romania este chiar penibila. Nu numai, cei din spania/anglia/italia o iau usor cu clasele I-VIII respectiv I-VII deoarece pe ei ii intereseaza liceul, daca iei sa compari un corigent din romania de clasa a 5-a cu un elev premiant in clasa a 5-a din italia veti observa ca este mai destept romanul nostru corigent. Insa la liceu, situatia se schimba radical.