Jump to content
sp-psycho

Frauda linkmania - home.ro !

Recommended Posts

Posted

Cred ca inteleg initiativa, dar nu sunt sigur. Oricum daca ai postat aici, cine sa te sustina ? Multora nu le pasa, pe mine unul chiar nu ma intereseaza de trafic.ro sau nu stiu ce reclame, atata timp ca nu ma deranjeaza ...

Posted

Unii nu prea va-ti prins...sau nu m-am prins eu...

Omul banuiesc ca din alea face bani si tinand cont ca trafic.ro face smecherii el nu isi poate scoate banii...in acest caz el se cearta cu firmele respective.

Eu il inteleg intr-un fel...in alt fel nu-l prea inteleg.

Aici cam degeaba posteaza...pentru ca nu intra lume...ma rog relativ intra lume dar toti au 14-15 ani adica 90%...restu de 10% ai ce vorbii cu ei.

Posted

hai ca te astept in locu' Magdei,ca m-am saturat de ea :down:

Sincer si eu m-am saturat de ea, am impresia ca e drogata :)

Cred ca inteleg initiativa, dar nu sunt sigur. Oricum daca ai postat aici, cine sa te sustina ? Multora nu le pasa, pe mine unul chiar nu ma intereseaza de trafic.ro sau nu stiu ce reclame, atata timp ca nu ma deranjeaza ...

Pe noi, userii nu ne afecteaza cu nimic . E problema lor , reclame...scripturi, etc. Eu unul folosesc firefox + no script si nu vad nici o reclama :) . Crezi ca acest subiect se poate difuza la TV? Eu cred ca sunt alte stiri mult mai importante decat acesta . Iti dau un exemplu, crezi ca multi inteleg ce e acela internet? Uite, sa zicem ca tata se uita la PRO TV la stiri, apare acest subiect...schimba canalul pt ca nu intelege absolut nimic . Dintre cei care au peste 45 de ani, 80 % habar n-au ce e ala internet...ca sa nu mai zic de scripturi, home.ro si altele

@ linkmania e nonprofit

Posted

Asa cum este normal i-am anuntat pe proprietarii site-urilor de pe primele 2 pagini din trafic.ro, inclusiv pe cei din trafic.ro ca sa vada ce face concurenta si nu stiu de ce presimt ca in curand va fi un subiect interesant la stirile de seara.

Parerile tuturor sunt binevenite.

:blink:

Imagine IPB

Posted

' date='Jul 5 2008, 14:46' post='2890067']

Unii nu prea va-ti prins...sau nu m-am prins eu...

Omul banuiesc ca din alea face bani si tinand cont ca trafic.ro face smecherii el nu isi poate scoate banii...in acest caz el se cearta cu firmele respective.

Eu il inteleg intr-un fel...in alt fel nu-l prea inteleg.

Aici cam degeaba posteaza...pentru ca nu intra lume...ma rog relativ intra lume dar toti au 14-15 ani adica 90%...restu de 10% ai ce vorbii cu ei.

eu nu inteleg de ce toti bagati expresia asta incredibil de stupida si incredibil de veche : are 14 ani , are 15 ani . daca nu il intereseaza pe ala de 15 ani crede-ma ca nu are de unde sa stie . intreaba-l pe unu de e artist in programe de prelucrat poze sau creat poze , sau intreaba-l pe unu care e maestru in spart conturi pe internet , sau pe altu care e maestru la carturi sa vezi ce stie ala de 15 ani . HUUUUUUAAAAAAAAAAAa

revenind on topic : si daca pierde el bani , de ce ne-ar interesa pe noi restu userilor de pe linkmania ? :rofl2: chiar crede ca ar face cineva ceva pt ca el sa nu mai piarda :rofl2: foarte tare frate

Posted

Incredibil ce a ajuns tara asta , se fura si pe forumuri =)) :rofl1: :rofl2:

p.s nush ce gandeai cand ai deschis topicul asta ( probabil ca cineva o sa fie impresionat )

Posted

+1 la Ahilosu

Insa crezi ca e cineva de pe acest forum interesat? Majoritatea celor care intra aici nu dau doi bani pe ceea ce spui tu, si asta deoarece ei intra pe Linkmania cu o anumita "problema" (Mu-Online, Cs, etc), si vor continua sa intre, cat timp au aceasta "problema". Cat despre reclame, aia cu creditul e geniala, cum sa pui asa ceva pe un forum de gaming? Or fi avut macar 1 client care a vazut aici reclama? Nu cred :)

de unde suntetzi venitzi fratzilor? O.o

@ linkmania e nonprofit

m-ai spart la faza asta. nu o mai tragetzi atata cu linkmania e non profit ca nu tzine. ce prost si-ar pune reclame pe forum/site fara sa ia vreun ban de pe urma asta? NICI UN LUCRU DIN ROMANIA NU E NON PROFIT! pana si WC-urile ecologice din parcuri (unde nu se plateste) le platim tot noi din banii care ii incaseaza primariile din impozite. so..

keep going dude!

Posted

Daca exista aceasta frauda nu inteleg de ce te plangi de frauda celui care te fura? #-o

Pfff... mi-am dat seama , ai postat pe un forum cu un trafic mai mare. :banghead:

Posted

m-ai spart la faza asta. nu o mai tragetzi atata cu linkmania e non profit ca nu tzine. ce prost si-ar pune reclame pe forum/site fara sa ia vreun ban de pe urma asta? NICI UN LUCRU DIN ROMANIA NU E NON PROFIT! pana si WC-urile ecologice din parcuri (unde nu se plateste) le platim tot noi din banii care ii incaseaza primariile din impozite. so..

keep going dude!

Unde vezi tu o reclama pe acest forum ? Usually, forumurile de gaming is non-profit.

Posted

Unde vezi tu o reclama pe acest forum ? Usually, forumurile de gaming is non-profit.

se refera la reclamele alea de sus din dreptul siglei linkmania

Posted

hmm ok...presupunca urmatoarea miscare va fi sa scrii o carte gen Codul lui VRazvan in care prin ajutorul acestui site diabolic numit LinkMania va prelua pachetul majortiar de actiuni de la Google sau ceva

Posted

are u fucking blind? :blink: :blink: :blink:

nu, probabil are un ad blocker. Si eu folosesc si nu vad nicio reclama,dar e ca aerul. Stiu ca e acolo.

Posted

sp-psycho anunta`ma si pe mine cand e pe protv sau pe otv stirea sa vad si eu ok ?

si sa imi zici cati bani ai castigat din asta

Posted

Salut !

Banuiesc ca stiti cu totii de servicul de tracking pe care trafic.ro il ofera clientilor (o modalitate de rating propriu, care se reflecta in pretul reclamelor de pe siteul respectiv). Prestigiosul website home.ro al prestigioasei firme "erdeesh" are inserat in cadrul paginilor sale scriptul trafic.ro. Pana aici nimic anormal, dar daca ne uitam un pic aici : http://stat.trafic.ro/stat/goro/pagini-int...saptamana/#stat observam ca superioritatea pe care o are fata de celelalte portaluri depinde de traficul de pe site-ul linkmania.ro.

O sa va intrebati cum e posibil asa ceva; simplu exista o mentiune a site-ului trafic.ro in care se poate adauga un site complementar al aceleasi companii dar maxim 1 luna. Pai bine, bine.........dar linkmania are scriptul acolo din 2006 si culmea.......este verificabil (am print screen-uri si se poate verifica si pe trafic.ro) !!!!!!!!!! Deci intrebarea este: de ce trebuie sa se ajunga la furtisaguri pentru a optine un trafic mai mare si implicit valoarea reclamelor, din acestea din urma ( home.ro si linkmania.ro) ?

Asa cum este normal i-am anuntat pe proprietarii site-urilor de pe primele 2 pagini din trafic.ro, inclusiv pe cei din trafic.ro ca sa vada ce face concurenta si nu stiu de ce presimt ca in curand va fi un subiect interesant la stirile de seara.

Parerile tuturor sunt binevenite.

OMG THE END OF THE WORLD!!!!!!!!! get a life

Posted

nu, probabil are un ad blocker. Si eu folosesc si nu vad nicio reclama,dar e ca aerul. Stiu ca e acolo.

add block + si no script fac minuni :D

Posted

dude.. iti zic eu ca baietii nu isi castiga painea din linkmania, indeed poate mai castiga niste bani in plus dar din cate am inteles spre deosebire de altii nu isi castiga painea din asta.. so get a fucking real job.. apoi stii tu? atata timp cat noi downloadam jocuri de pe site, jucam pe serverele lor si postam pe forum who gives a fuck pe trafic.. it`s just nu poti oferi asa servicii free, adica fara a obtine absolut nimic.. ei nu ne cer bani noua, ci au reclame.. ca useri nu ne afecteaza cu nimic.. dude.. dupa ce ca nu platesti bani pentru un anumit serviciu sa dai jos firma ca face nujce reclama pe site e nesimtire curata.. serios ;) deci nu inteleg care-i rostu sa postezi aici, sa ne "aduci noua la cunostinta"..

strike +1

<btw lance te rog nu-mi da suspend ca postez in lineage>

le: boom sry nu am mai citit.. iti eram dator cu o explicatie.. iti las pm later

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...