sp-psycho Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Salut !Banuiesc ca stiti cu totii de servicul de tracking pe care trafic.ro il ofera clientilor (o modalitate de rating propriu, care se reflecta in pretul reclamelor de pe siteul respectiv). Prestigiosul website home.ro al prestigioasei firme "erdeesh" are inserat in cadrul paginilor sale scriptul trafic.ro. Pana aici nimic anormal, dar daca ne uitam un pic aici : http://stat.trafic.ro/stat/goro/pagini-int...saptamana/#stat observam ca superioritatea pe care o are fata de celelalte portaluri depinde de traficul de pe site-ul linkmania.ro. O sa va intrebati cum e posibil asa ceva; simplu exista o mentiune a site-ului trafic.ro in care se poate adauga un site complementar al aceleasi companii dar maxim 1 luna. Pai bine, bine.........dar linkmania are scriptul acolo din 2006 si culmea.......este verificabil (am print screen-uri si se poate verifica si pe trafic.ro) !!!!!!!!!! Deci intrebarea este: de ce trebuie sa se ajunga la furtisaguri pentru a optine un trafic mai mare si implicit valoarea reclamelor, din acestea din urma ( home.ro si linkmania.ro) ? Asa cum este normal i-am anuntat pe proprietarii site-urilor de pe primele 2 pagini din trafic.ro, inclusiv pe cei din trafic.ro ca sa vada ce face concurenta si nu stiu de ce presimt ca in curand va fi un subiect interesant la stirile de seara.Parerile tuturor sunt binevenite.
TyreXel Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ce trist, iti dai seama ? Mi se pare cam aiurea topicul tau... daca esti mai sus in acel top ai ceva de castigat ?
sp-psycho Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Sincer ? Da !!!!!!! Bani !P.S. Nu stiu daca te pricepi la advertising, dar calculatiile sunt facute in functie de rating-ul pe site. Avand in vedere ca exista o serie de websiteuri care nu sunt luate in calcul datorita acestor fraude si culmea unele din ele imi apartin, tu ce zici ........ma intereseaza ?
sp-psycho Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Parerile tuturor sunt binevenite.Citat din politica trafic.ro:"# Nu este permisa folosirea aceluiasi script trafic.ro pentru a contoriza doua sau mai multe site-uri cu continut diferit si domenii diferite introduse la adrese alternative. Pentru a contoriza adrese alternative in cadrul aceluiasi script, acestea trebuie sa fie subdomenii ale aceluiasi domeniu principal (de ex: sub1.domeniu.ro, sub2.domeniu.ro) sau domenii diferite dar cu acelasi continut.# Contorizarea prin intermediului unui script unic a doua domenii diferite care au si continut diferit se poate face doar in conditiile in care: * se va face dovada dreptului de folosinta asupra domeniilor care fac obiectul integrarii; * este stabilit clar care dintre domenii vor deveni domenii secundare; * domeniile secundare vor avea link catre domeniul principal; * fiecare domeniu secundar va contine un text vizibil din care sa rezulte ca potentialul vizitator se afla intr-o sectiune a domeniului principal;Contorizarea prin intermediului unui script unic se poate face pe o durata de maxim 45 de zile de la aprobarea de catre departamentul de suport al trafic.ro a cererii de integrare. Daca in perioada de 45 de zile cele doua sau mai multe domenii/site-uri nu sunt integrate (fie ca subdomeniu in domeniul deja contorizat, fie ca si continut identic in cele doua domenii diferite), trafic.ro isi rezerva dreptul de a anula agregarea traficului celor doua domenii/site-uri. "
greedy91 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 eu tot nu inteleg unde bati cu acest topic ce vrei sa rezolvi cu el ? il deschisasi sa ce ? explica te rog
TyreXel Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Sincer nu te cunosc, e prima data cand te vad pe forum insa din cate mi-am dat seama dupa un search mic pe forum iti cam place sa te certi. Ai 11 topicuri la Plangeri la adresa adminilor Counter-Strike si doar 40 de posturi... P.S. daca nu ajungi la ProTV tot degeaba )
CryNow Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Sincer ? Da !!!!!!! Bani !P.S. Nu stiu daca te pricepi la advertising, dar calculatiile sunt facute in functie de rating-ul pe site. Avand in vedere ca exista o serie de websiteuri care nu sunt luate in calcul datorita acestor fraude si culmea unele din ele imi apartin, tu ce zici ........ma intereseaza ?stai tu calm ca multi nu inteleg mai nimic din ce ai zis, deci raspunsurile vor fi pe masura ;)
sp-psycho Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 In primul rand daca se va scoate (si cu siguranta se va scoate) scriptul din linkmania.ro, site-ul home.ro va fi depasit total (inclusiv linkmania.ro) caci traficul lor individual este mediocru.Cand se va intampla asta, alte website-uri vor avea intaietate; probabil ca 90% din reclame vor disparea de pe site-urile astea doua, datorita faptului ca acele companii care investesc in reclama online nu vor mai fi interesate de acestea, toate aceste lucruri ducand la o scadere a veniturilor (frauduloase). E simplu !!!! Ar mai fi de adaugat ca toate companiile concurente (inclusiv cele care ofera servicii de internet) se vor folosi de acest lucru pentru a submina imaginea siteurilor, incluzand compania mama "erdeesh".@Tyrexel Culmea...........la protv am trimis subiectul si la otv, in afara de companiile online concurente.
Ahilosu Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Eu cred ca te-ai inspirat prea mult din cazul feminis.ro, Val Voicu, zoso and so on. Am avut si eu aceeasi constatare, dar nu prea m-a interesat, pentru ca oricum cine-si pune reclamele aici e un cretin (reclama la credite pe un forum unde media de varsta e de 15 ani, reclama la un concert madonna si alte asemenea)
sp-psycho Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Ahilosule tu stii ca eu am un temperament mai agresiv, dar cretin nu sunt si observ diferentele dintre ok si ne-ok. Asa cum zicea cineva mai sus, imi place sa ma cert cu lumea. Sigur ca da, dar intodeauna caut sa aduc motivatii, dovezi, etc..... si intodeauna discut civilizat; dar acum eu chiar o consider o problema. P.S. Eu nu prea ma inspir dupa altii; am propriul stil; altii dupa mine poate.......
Azra'il Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 +1 la AhilosuInsa crezi ca e cineva de pe acest forum interesat? Majoritatea celor care intra aici nu dau doi bani pe ceea ce spui tu, si asta deoarece ei intra pe Linkmania cu o anumita "problema" (Mu-Online, Cs, etc), si vor continua sa intre, cat timp au aceasta "problema". Cat despre reclame, aia cu creditul e geniala, cum sa pui asa ceva pe un forum de gaming? Or fi avut macar 1 client care a vazut aici reclama? Nu cred :)
Ahilosu Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ok, nu ai stiut la ce am facut referire, adica nu stii celalalt caz de acest gen si reactia trafic.ro cand li s-a cerut socoteala.ps nu te-am facut pe tine cretin, nu stiu ce ai citit tu.
sp-psycho Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Nu m-ai facut...........stai linistit ca eu nu reactionez la cuvinte precum "Adminii". Revenind la subiect, reactia trafic.ro in momentul de fata este egala cu zero, caci deja au aflat multe persoane "interesate"; abia de maine incepe distractia, pe care sincer abia o astept.@DjKooLReclama de pe home.ro este influentata de traficul in useri. Si jumatate din traficul de pe home.ro, vine de pe linkmania. Vrei sa iti trimit grilele de preturi pe care le au companiile de advertising online ?
Guest Blaidy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Tu chiar crezi ca pe NOI (oamenii de pe acest forum) ne intereseaza ? ai gresit locul ...
sp-psycho Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Parerile personale, nu au legatura cu cele generale. Oricum am sub-inteles opinia ta.
Azra'il Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 @DjKooLReclama de pe home.ro este influentata de traficul in useri. Si jumatate din traficul de pe home.ro, vine de pe linkmania. Vrei sa iti trimit grilele de preturi pe care le au companiile de advertising online ?Eu inteleg ce zici tu, insa eu iti spuneam ca pe userii Linkmania (cei care fac trafic pe linkmania.ro si implicit si pe home.ro) nu ii intereseaza chestia asta, pentru ca nu ii afecteaza cu nimic.
Lucian Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Eu inteleg ce zici tu, insa eu iti spuneam ca pe userii Linkmania (cei care fac trafic pe linkmania.ro si implicit si pe home.ro) nu ii intereseaza chestia asta, pentru ca nu ii afecteaza cu nimic.true. du-te la cineva care nu e doar un simplu user pe forum, cum ar fi Lucian...ala da baiat destept. :-?yep, just spammin' around.
frankie Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 interesant e ca apare si un link mai smecher prin lista aia de pe home.ro . se vede cine "e multi si buni" :Dhttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=139
Luci Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 interesant e ca apare si un link mai smecher prin lista aia de pe home.ro . se vede cine "e multi si buni" :D http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showforum=139 nu merge link