Jump to content
Guest FreakSide_BoYd

Muzica tare ...vecini furiosi :))

Recommended Posts

Posted

ba hai, muzica e muzica...dar ce faci cand aia de deasupra au un copil de 2 ani ~ care sare in sus prin casa, si sparge, arunca, tipa, da cu capu` de pereti si plange, cade si iar plange ? poate stie cineva o solutie ca nu mai suport !

Posted

ba hai, muzica e muzica...dar ce faci cand aia de deasupra au un copil de 2 ani ~ care sare in sus prin casa, si sparge si arunca si tipa ? poate stie cineva o solutie ca nu mai suport !

same here.

ziua nu am treaba poate sa se arunce si in cap ( in cazul in care chiar ma deranjeaza bag castiile si n-am treaba ), problema apare seara dupa 11 :|.Cum anu' asta, a fost primul an in care am invatat de dimineatza, la inceputul scolii aveam obiceiul sa ma bag in pat la 11, si atunci sa dormi frate, cand incepea aia sa se joce pe gresie cu toate kkturile, knd sarea prin pat, tipa bunicasa la ea , atunci e frumos :crazy: .

Posted

nu e chiar asa ... exista o limita de decibeli

orele de liniste sunt 13:00-18:00

22:00-08:00

insa eu tot nu inteleg ... cand unii isi modifica una alta prin apartament , sparg pereti bla bla pe la ora 3-4 p.m ... nu e ca si cum ai da muzica la maxim ?

cand iti bate vecinu` la usa ii raspunzi respectuos "Domnule, nu-ti convine? Foarte bine, atunci muta-te la casa"

:tiphat:

Exista o limita de decibeli , dar intrebarea mea e daca o sa vina politia sa faca masuratori , sau mai bine o lasa balta :))

Posted

Exista o limita de decibeli , dar intrebarea mea e daca o sa vina politia sa faca masuratori , sau mai bine o lasa balta :))

daca ii intrebi : de ce ziceti ca aveam muzica tare ? aveati un decibelmetru (sau cum s-o numii aparatu ala...) fac si mai urat militienii ca in mintea lor ingusta se naste intrebarea : asta face baza de mine ?

asa a patit un prieten cu muzica la masina , a venit militia in spatele lui , l-a oprit si i-a zis ca ii da amenda pentru ca a deranjat linistea publica , la care ala intreaba : dar ati masurat cu ceva ca sa imi puteti da amenda ? :rofl2: si jap politia a marit amenda cica pentru "nesimtire"

Posted

ba hai, muzica e muzica...dar ce faci cand aia de deasupra au un copil de 2 ani ~ care sare in sus prin casa, si sparge, arunca, tipa, da cu capu` de pereti si plange, cade si iar plange ? poate stie cineva o solutie ca nu mai suport !

io stau la 4, si la ettaju 2 sunt 2 copii mici, nush ce fac aia da seara zici ca darama tot..ce galagie se face

si mie imi zicea vecina sa dau muzica mai incet, cai pe noapte si plm..,.scoteam boxa pe geam :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...