jeki Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 stau la casa .. si cand mixez sau am chef sa ascult niste rock si dau statia la maxim deja aud soneria .. cand ma uit pe geam vecina de vis-a-vis :D .. as bateo, jur ..
Luci Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 stau la casa .. si cand mixez sau am chef sa ascult niste rock si dau statia la maxim deja aud soneria .. cand ma uit pe geam vecina de vis-a-vis :D .. as bateo, jur ..mixezi ?esti dj ?On:poti sa mai dai si tu muzica mai incet...gandestete ca au si ei o varsta,niste boli...trebuie putin respect (asta face parte din bunul simt)
jeki Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 nu sunt dj dar imi place sa mixez unele melodii... asa pt mn .. sa sune mai fain .. dar difuzoarele mele au abea 50w .. si ei dau drumu la muzica .. dar nu ziua cum fac eu .. ei dau drumu noaptea pe la 2 cand lumea doarme .. si credema ca o dau tare.
nevermind Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 spune-i vecinei sa-si puna termopane sau muta-ti casa mai departe de ea
greedy91 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 On:poti sa mai dai si tu muzica mai incet...gandestete ca au si ei o varsta,niste boli...trebuie putin respect (asta face parte din bunul simt):rofl2: mda ... eu am logitech Z5500 si asc foarte tare muzica , si nu zice nimic pt ca stie ca nu dau doi bani pe boala ei , somnu ei , sau orice ar mai fi al ei , o las sa isi faca somnu intre orele 14 si 17 :) , daca ar fi dupa batrani nu s-ar asculta muzica tare :)
greedy91 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 In ce interval de timp asculti muzica tare?intre 10 si 13 ca dupa plec de acasa :D
Cheloo Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 intre 10 si 13 ca dupa plec de acasa :D pai si eu cam la fel ascult dar daca ai asculta in intervalul orele 21-22 sigur vor face scandal vecinii
KBK Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 si nu zice nimic pt ca stie ca nu dau doi bani pe boala ei , somnu ei , sau orice ar mai fi al ei Mereu am zis ca omenirea involueaza.. Probabil ca atunci cand vei ajunge la aceeasi varsta si nimeni nu va da doi bani pe tine iti vei aduce aminte de mentalitatea pe care o ai acum. Si eu ascult muzica tare, dar mereu am incercat sa tin cont si de cei din jur.Ca sa intelegi altfel: daca eu de ex nu pot sa dorm noaptea din cauza ca cineva cu o mentalitate similara cu a ta da muzica tare pana la ora 3 noaptea, iar a doua zi am probleme la job din cauza asta, imi rezerv dreptul sa elimin zgomotul (sau sursa) prin orice metoda. ;) Mai citeste peste cativa ani postul meu(cand o sa ai 20+ ani si o sa iti castigi singur existenta nu cu bani de la parinti) si poate atunci o sa imi dai dreptate.Anyway m-am referit in postul meu doar la cei care asculta muzica tare noaptea sau o fac fara sa le pese ca le bubuie geamurile.LE. intentia nu a fost de a te jigni.. nu am nimic personal cu tine, chiar mi-au placut unele raspunsuri pe care le-ai dat pe forum.M-am referit la modul in care ai pus problema (vezi citatul de mai sus).Nu m-am referit la tine legat de muzica.Daca este intre 8 si 23-00 nu ma deranjeaza..nu sunt absurd pentru ca si eu ascult muzica.M-am referit la persoane care depasesc limita asta.
greedy91 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 pai si eu cam la fel ascult dar daca ai asculta in intervalul orele 21-22 sigur vor face scandal vecinii de obicei nu prea ajung pe la ora aia acasa :rofl2: dar cine stie , poate asculta taicameu matu stoian :> Mereu am zis ca omenirea involueaza.. Probabil ca atunci cand vei ajunge la aceeasi varsta si nimeni nu va da doi bani pe tine iti vei aduce aminte de mentalitatea pe care o ai acum. Si eu ascult muzica tare, dar mereu am incercat sa tin cont si de cei din jur.Ca sa intelegi altfel: daca eu de ex nu pot sa dorm noaptea din cauza ca cineva cu o mentalitate similara cu a ta da muzica tare pana la ora 3 noaptea, iar a doua zi am probleme la job din cauza asta, imi rezerv dreptul sa elimin zgomotul (sau sursa) prin orice metoda. ;) Mai citeste peste cativa ani postul meu(cand o sa ai 20+ ani si o sa iti castigi singur existenta nu cu bani de la parinti) si poate atunci o sa imi dai dreptate. Anyway m-am referit in postul meu doar la cei care asculta muzica tare noaptea sau o fac fara sa le pese ca le bubuie geamurile. 1) daca am zis ca nu ma intereseaza de acea femeie asta nu inseamna ca 24/24 dau muzica la maxim , ci doar cum am spus putin mai sus dimineata inainte sa plec acasa 2) poate am eu 17 ani si crezi ca sunt un "adolescent cu probleme de atitudine" dar crede-ma nu ai sa auzi muzica de la mine la 3 noaptea pt ca ... atunci dorm , logic nu ? 3) nu deranjez ca nu imi place sa fiu deranjat 4) momentan volumul la care ascult este puutin ridicat dar nu sa "bubuie gemaurile" 5) iti dau dreptate si acum , doar ca sunt putin deranjat ca ma bagi in "oala" in care nu trebuie
FLOW Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Noi nici afara nu mai puteam sa stam pana la 3-4 noaptea...keama vecini politia #-o
Velasquez Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Noi nici afara nu mai puteam sa stam pana la 3-4 noaptea...keama vecini politia #-oSi la mine , de aia preferam ori sa mergem in casa ori sa plecam intr-o disco ceva . :(
zetulescu Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nu prea am cand sa dau muzica tare pentru ca nu prea stau pe acasa....si cand vin sunt f obosit.....in schimb am un vecin ...(deasupra mea) care asculta muzica destul de tare....indiferent de ora..daca ma deranjeaza ma duc peste el...si gata....muzica a incetat..liniste :)
Andrei_MG Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 eu zic k nai de ce s-o incurci atata timp cat dupa ora 22 nu mai asculti muzica (la maxim) :P eu unu nu am probleme cu vecinii...stau la partier ...si cand dau muzica la maxim ... si in caz k ala de la 1 doarme daca al trezesc baga si el sistemu in functiune si vedem la care se aude mai tare ... hmm la u sunt vecinii mai batrani? sau dc zici k fac scandal? ... incearca sa vb si u cu ei ... sa nu se mai agite atat :P
RaifalM3n Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 eu ascult muzica tare tot timpul insa acum cateva saptamani a venit un vecin de la scara alaturata ca sa dau muzica mai incet.. practic ma bufnise rasul cand mia zis ca lu nevastasa ii place muzica mea dar sa o dau incet... iar eu intrun moment dala uber ii ziceam "te cred" chiar mi se rupe de vecini...
Velasquez Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 eu ascult muzica tare tot timpul insa acum cateva saptamani a venit un vecin de la scara alaturata ca sa dau muzica mai incet.. practic ma bufnise rasul cand mia zis ca lu nevastasa ii place muzica mea dar sa o dau incet... iar eu intrun moment dala uber ii ziceam "te cred" chiar mi se rupe de vecini... Daca bag populară , pentru parinti <_< bat vecinii in teava sa dau mai tare <_< . Cand bag ceva rock sau hip-hop de generatia noastra, bat in teava BAAAA da muzica mai incet ... <_< Ce sa facem trebuie sa ne conformam potrivit legiilor :D
KBK Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 O solutie ar fi antifonarea camerei..daca se executa k lumea si cu materiale bune se poate asculta muzica la orice ora. Dar na.. costa ceva si asta.
greedy91 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 O solutie ar fi antifonarea camerei..daca se executa k lumea si cu materiale bune se poate asculta muzica la orice ora. Dar na.. costa ceva si asta.m-am gandit si la solutia asta dar sa zicem ca te inneci sau patesti ceva si nu te aude nimeni ... :)
Andrei_MG Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 m-am gandit si la solutia asta dar sa zicem ca te inneci sau patesti ceva si nu te aude nimeni ... :) da u te ineci in camera? .. e o chestie si asta cu antifonarea....dar nu cred k merita :P nu esti la restaurant k sa zic asa ... si in plus ... ziua e dreptul tau sa asculti ce muzica vrei si la ce volum vrei... seara e dreptul lor sa aiba liniste ;)
wazzabi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 cred ca trebuie sa te interesezi la administratorul blocului sa`l intrebi in ce interval sunt orele alea de liniste...in afara orelor poti sa asculti muzica linistit si cat de tare vrei ca nu au ce`ti face.
greedy91 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 da u te ineci in camera? .. e o chestie si asta cu antifonarea....dar nu cred k merita :P nu esti la restaurant k sa zic asa ... si in plus ... ziua e dreptul tau sa asculti ce muzica vrei si la ce volum vrei... seara e dreptul lor sa aiba liniste ;) nu te-ai innecat niciodata ? cu apa ? sau cu suc nu pot sa cred =;
Kinky #2 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 niste ponturi: - va adunati mai multa lume.. strangeti niste bani pentru o amenda .. si cand vine garda platiti cash si ciao ( nu poti sa iei 2 amenzi in aceeasi zi pentru aceeasi porcarie).. si atunci puteti sa-i dati in blana pana va sare membrana de pe subwoofer.. - cand ii arde usa la vecin nu stiu daca ii mai vine lui sa dea cu matura in tavan .. - chemati si vecinu la party ..
Legacy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 la mine sta altcumva treaba , am 2 vecine si 1 vecin .. care tot asa dau muzica la max (vecinu are o statie si 2-3 boxe .. la el se aude pe toata scara daca ii da drumu) .. de sistemele vecinelor nu stiu ..dar se aude si la mine cand incep sa dea drumu la muzica.Si cand vad ca ca ei incep sa dea drumu la muzica, nu ma las mai prejos si dau si eu ,, un fel de "duel" care are mzuica mai misto si la vol mai tare.Dar asta numai dimineata sau in timpul zilei. Pana in 18:00ps: se pare ca vecina de la 2 a terminat pe ziua de azi :lol: .
HipnotykBoy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Apropo vezi ca amenda pt. deranjarea linistii publice este usturatoare :P
B|adeTrinity Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Pana la 10 seara ai voie sa darami blocul cu muzica. Daca ai bun simt respecti "orele de liniste" , dar daca nu le respecti nu are ce sa iti faca politia. Intre 10 seara si 07:00 dimineata esti pasibil de amenda pt perturbarea linistii publice ( acolo depinde de politisti cat iti dau ) eu am luat de 2 ori o astfel de amenda si tot cate 200 de ron am luat :)nu e chiar asa ... exista o limita de decibeliorele de liniste sunt 13:00-18:00 22:00-08:00insa eu tot nu inteleg ... cand unii isi modifica una alta prin apartament , sparg pereti bla bla pe la ora 3-4 p.m ... nu e ca si cum ai da muzica la maxim ?cand iti bate vecinu` la usa ii raspunzi respectuos "Domnule, nu-ti convine? Foarte bine, atunci muta-te la casa" :tiphat: