Jump to content
Guest FreakSide_BoYd

Muzica tare ...vecini furiosi :))

Recommended Posts

Guest FreakSide_BoYd
Posted

Salutare. Stau intr-un bloc cu niste vecini cam a dracului :)) daca dau oleak mazica mai tare bat cu matura in tavan ca la usa nu raspund :whistle: si ma tot ameninta cu politia ca dau prea tare muzica le joaca vinu in pahare LOL :hello: . Eu dau muz tare pe la vreo 11:30 - 12:30 ziua nush daca are sa imi faca ceva politia eu am mai vazut pe la tv ca la mare era muz tare noaptea 12 , 1 in colo si faceau vecinii de acolo panarama da eu nu dau tare noaptea :sef: .Mi-a spus cineva ca am voie prin lege pan ` la 10 seara.As vrea totusi sa stiu daca as putea s-o incurc :banghead: . Am niste vecini al draqului numai de mn se leaga altu cand da tare nu le zice nic :comp2:

Posted

si eu am aceeasi problema , imi place sa dau destul de tare dar , am vorbit cu vecina care imi facea scandal , i-am explica : " cucoana eu tehnic am voie sa dau muzica tare intre 7 dimineata si 2 dupa masa si 6 dupa masa 2 noaptea . "

prima data ne-am enervat amandoi ea venea la mine des la usa eu dadeam des muzica nu conta ora dar dupa am facut o mica intelegere :) asc muzica doar intre 12 si 13 si dupa 6 pana pe la 8 juma si nu mai zice nimic acum .... sincer te sfatuiesc sa faci la fel ca altfel nu ai cum sa scapi de ei . p.s. : daca suna la politie ca ai deranjat linistea publica , nu conteaza la ce ora , tot te alegi cu amenda

Guest FreakSide_BoYd
Posted

Salutare. Stau intr-un bloc cu niste vecini cam a dracului :)) daca dau oleak mazica mai tare bat cu matura in tavan ca la usa nu raspund :whistle: si ma tot ameninta cu politia ca dau prea tare muzica le joaca vinu in pahare LOL :hello: . Eu dau muz tare pe la vreo 11:30 - 12:30 ziua nush daca are sa imi faca ceva politia eu am mai vazut pe la tv ca la mare era muz tare noaptea 12 , 1 in colo si faceau vecinii de acolo panarama da eu nu dau tare noaptea :sef: .Mi-a spus cineva ca am voie prin lege pan ` la 10 seara.As vrea totusi sa stiu daca as putea s-o incurc :banghead: . Am niste vecini al draqului numai de mn se leaga altu cand da tare nu le zice nic :comp2:

am uitat sa precizez am facut o mica intelegere cu vecinii de la 11:30 pana la 12:30 dau muz mai tare da dupa 1 pan la 5 a zis ca vrea sa se mai odihneasca :) . In legatura cu amenda nush daca primesc este o lege in care scrie pana cand ai voie sa dai muzica .

Posted

uite de asta nu-mi place sa stau la bloc,si nici n-o sa-mi placa vreodata :)

e cel mai najpa sa te frece vecinii la cap,mai ales daca nimeresti intr-un bloc de pensionari...

Posted

Eu nu am probleme cu vecinii si ascult muzica destul de tare aproape la maxim :D am nororc de vecini cat de cat intelegatori :)) orcum cel mai bine e sa stai la casa :cool2:

Posted

Orele de liniste sunt cam asa :

13:00 - 17:00

22:00 - 5-6-7 (nu mai stiu exact care)

Ai dreptul la muzica , dar nu in timpul orelor de liniste . Te poti alege de o amenda de la 500Lei (noi) in sus , asa a patit un amic . Iar daca vrei sa dai un party cu bautura , femei , femei si iarasi bautura si politia sa nu-ti faca nimica , trebuie sa ai o aprobare de la ei (politie) nu mai stiu cum ii zice , iar daca vine politia le arati aprobarea si tu dansezi din buric . :crazy:

Posted

Orele de liniste sunt cam asa :

13:00 - 17:00

22:00 - 5-6-7 (nu mai stiu exact care)

Ai dreptul la muzica , dar nu in timpul orelor de liniste . Te poti alege de o amenda de la 500Lei (noi) in sus , asa a patit un amic . Iar daca vrei sa dai un party cu bautura , femei , femei si iarasi bautura si politia sa nu-ti faca nimica , trebuie sa ai o aprobare de la ei (politie) nu mai stiu cum ii zice , iar daca vine politia le arati aprobarea si tu dansezi din buric . :crazy:

pe bune ? SUPER si cum poti face rost de acea aprobare ? poti sa dai niste detalii ? te rog

Posted

Pana la 10 seara ai voie sa darami blocul cu muzica. Daca ai bun simt respecti "orele de liniste" , dar daca nu le respecti nu are ce sa iti faca politia. Intre 10 seara si 07:00 dimineata esti pasibil de amenda pt perturbarea linistii publice ( acolo depinde de politisti cat iti dau ) eu am luat de 2 ori o astfel de amenda si tot cate 200 de ron am luat :)

Posted

da` nu puteti sa ascultati si voi muzica precum niste oameni normali ? de ce trebuie sa o dati la maxim? stiu ca e o stare super, sa "simti" muzica . si mie imi place muzica la vol.mare .. dar esti acasa, nu in club...

Posted

Kebab , eu de exemplu am un amplificator 2 X 100 si o boxa home made pe care nush la cat sa o incadrez. Dar daca ii dau volumul la winamp la 25 ii tremura apa in pahar vecinului de deasupra si se aude cam ca intr-un club :) . Pt mine asta inseamna sa asculti trance normal :wub: . Daca as asculta la volum mic mi s-ar parea banal.

Posted

si eu m-am trezit cu vecini la usa sa dau muzica mai incet ...

cel mai bine e sa cedezi tu si sa dai muzica la orele care vor ei

oricum nu poti lua amenda in perioada 7-22 :) ...potzi sa-i dai blana :D

Posted

pe bune ? SUPER si cum poti face rost de acea aprobare ? poti sa dai niste detalii ? te rog

Trebuie mers la un sediu de Politie si vorbit cu ei ce si cum ..

Pana la 10 seara ai voie sa darami blocul cu muzica. Daca ai bun simt respecti "orele de liniste" , dar daca nu le respecti nu are ce sa iti faca politia. Intre 10 seara si 07:00 dimineata esti pasibil de amenda pt perturbarea linistii publice ( acolo depinde de politisti cat iti dau ) eu am luat de 2 ori o astfel de amenda si tot cate 200 de ron am luat :)

Ai fost caz fericit , un prieten a luat 500 LEI ...

da` nu puteti sa ascultati si voi muzica precum niste oameni normali ? de ce trebuie sa o dati la maxim? stiu ca e o stare super, sa "simti" muzica . si mie imi place muzica la vol.mare .. dar esti acasa, nu in club...

Pentru ca suntem tineri si vrem sa traim viata la maxim , doara o viata avem ... :P

Posted

uite de asta nu-mi place sa stau la bloc,si nici n-o sa-mi placa vreodata :)

e cel mai najpa sa te frece vecinii la cap,mai ales daca nimeresti intr-un bloc de pensionari...

asa'i la casa ii miezu :wub: ... de ex eu stau la casa si dau muzica cat vreau de tare si nu zice nimeni nimic :))... dar la bloc is batranei de astia care sunt obositi .. vor sa doarma ... etc... :))

Posted

Kebab , eu de exemplu am un amplificator 2 X 100 si o boxa home made pe care nush la cat sa o incadrez. Dar daca ii dau volumul la winamp la 25 ii tremura apa in pahar vecinului de deasupra si se aude cam ca intr-un club :) . Pt mine asta inseamna sa asculti trance normal :wub: . Daca as asculta la volum mic mi s-ar parea banal.

pai si eu ascult in masina tranceu la maxim :D ca acolo am boxe mai puternice, in casa am niste putori, si am unele de la o combina mai veche.. puternice ..dar deocamdata sunt in standby. oricum sa stai in casa si sa asculti trance mi se pare ..banal, in masina in schimb B) e beleaua belelelor :P

Posted

Ascult oriunde cu cea mai mare placere kebabule :D sufar doar ca in majoritatea cluburilor tranceul e inexistent.

Guest D3monic
Posted
Ma frate iti zic yo ca nu au ce-ti face pt ca in lege scrie ca ai voie sa faci "zgomot" de la 8-2 ziua si de la 4-10 seara.Doar daca se cunoaste vreunu cu vreun politist :P .Dar oricum vecinii mei is :cool2: :tiphat:
Posted

Ascult oriunde cu cea mai mare placere kebabule :D sufar doar ca in majoritatea cluburilor tranceul e inexistent.

n-ai cu cine ma ... niste tarani #-o lasa man... mai bine asa, ca decat sa apara tot felu` de specimene de tranceri peste noapte (ca si cu minimalistii astia), decat sa devina toti manelarii / minimalistii peste noapte tranceri, ca asa ar fi la moda, mai bine ca trance-ul sa fie un gen mai putin ascultat in public, sa ramana doar pt cei care il inteleg / il simt...

Posted

muta-te la casa, acolo nu te mai derajzeaza nimeni

stai calm ca si acolo se gaseste cineva sa`ti scormone in scorbura ... asa e omu , n`ai ce sa faci . fara cearta se simte neimplinit:))

Posted

Si mie imi place sa ascult muzika la maxim :D. Cel putin inainte in fiecare zi era la maxim . Insa niciodata nu am primit vreo sesizare de la vecini,din fericire .

Posted

Atata timp cat nu sunt manele sau populara, nu ma deranjeaza. ^_^ Cel mai naspa e in camin, ca sunt cocalari ce suna la poltia din campus si vine garcea peste noi. 8-|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...