Bobo Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Deci vreau sa fac si eu un site pentru o brigada ultras si as avea nevoie de niste sfaturi din partea voastra. As vrea sa stiu cam cat ma costa cu tot cu domeniu .ro + hosting pe un an sau pe mai mult de 1 an . Va rog sa posteze doar cei care stiu .
greedy91 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 domeniu = 1.2 mil rata pe luna = 300 de mii daca vrei sa faci pe .ro alea sunt preturile + din cate am vazut iti tre cont in banca (iti spun deoarece am incercat si eu sa fac) hostingu e pe viata :) dar daca nu platesti rata ti-l inchid iar dupa ce ai platit il redeschid p.s. : si eu din cr sunt
Bobo Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 rata pt domeniu , evidentPai si platesc 120 lei domeniu + in fiecare luna 30 de lei ?Vreau si eu un link , care sa-mi arate tarif si toate cele , dar sa fie un site stabil , nu sa mearga din joi in pasti.
greedy91 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Pai si platesc 120 lei domeniu + in fiecare luna 30 de lei ?Vreau si eu un link , care sa-mi arate tarif si toate cele , dar sa fie un site stabil , nu sa mearga din joi in pasti.da http://www.gazduire.ro/?page=servicii/inregistrare_domenii << nu gasesc siteul pe care am incercat eu , dar vezi daca asta e pe placul taule : merge si pe siteul asta sa iti faci .ro
greedy91 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 de ce domeniile .com sunt mai ieftine?pentru ca sunt hostate pe servere mai mari . server mai mare = loc mai mult = mai multe pagini web/forumuri/etc = preturi mai mici
The Wizard Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 domeniu .ro e pe viata...hostul insa trebuie platit pe luna/6 luni/12 luni, depinde de firma..com sunt mai ieftine pentru ca le cumperi pe un an pe cand .ro e pe viata
Valek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Nu domeniul sa plateste lunar, ci hostingul. Dar se poate si domeniul (nu merita)
wazzabi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 eu cand cautam hostuire am gasit la 12 euro pe ansi probabil se incarca pagina intr`o ora ... sti cum e aia: de cat dai atata ai :)