CryNow Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 (edited) ma gandeam ca orice om, a crescut vizionand zi de zi desene animate sau colectionand benzi desenate si gasind uneori in acele personaje adevarati eroi. Cu care anume va aduceti aminte cu drag ?sa incep eu ... pana pe la 8-9 ani am crescut cu cow&chicken, tom & jerry, swat cats si dexter dar nu in ultimul rand trebuie sa amintesc seria dragon ball, transmisa si tradusa pe TVR 2 :P [ prima dintre serii ] :) iar mai apoi ... cu samurai jack!superbe momente ... va las si pe voi sa va aduceti aminte de ... probabil cea mai regretata parte a vietii ... si anume copilaria. http://www.youtube.com/watch?v=30Gt7OIgSm4...feature=related - my favorite :wub: :tiphat: daca a mai fost facut un asemenea topic, imi cer scuze Edited July 2, 2008 by crynow
Mayhem Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Imi aduc aminte cand mancam paine si beam suc vizionand tom&jerry, familia flinston, dragon ball (aia care vorbeau aveau o voce groaznica) bugs bunny... ce vremuri :wub:
CDP Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 tom&jerry, familia flinstone, scooby doo, piratii apei intunecate, ala rus cu iepurele si lupul si pe tanti ludmila, swat cats, si multe multe altele :> ce vremuri, ce desene.... :right:
DarKyDarKy Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 tom si jerry .. pff clasice :) cred ca toata lumea a vazut cel putin 1 episod :)si dbz de pe tvr 2 .. imi aduc aminte ca se uita si tata :)
gaboi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Daca tot a venit vorba de Samuray Jack .... reuseste in cele 4 sezoane sa.i vina de hac lui Aku ? :)Ps:Crescusi` cu Tom&Jerry si Familia Flintstone ... stiu ca ma certam cu tata sa ma lase ca Tom&Jerry incepea odata cu stirile si era o panarama , phalei :)
Alex86 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 uuu cartoons :> ce vremuri,cateva din desenele mele preferate : Cpt. Planet, Swat Kats, Jetsons,Flintstones,Jonny Quest,Addams Family ,Richie Rich ,The Mask ,Inch High Private Eye etc...majoritatea Hanna & Barberadaca are cineva Fish Police ,Cpt. Caveman sau Godzilla sa dea un pm am destule ripuri de dat la schimb (din lista de mai sus)
CDP Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 imi mai adusai aminte la ce ma uitam prin `90: Captain Planet, Alice in tara minunilor,
CryNow Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Daca tot a venit vorba de Samuray Jack .... reuseste in cele 4 sezoane sa.i vina de hac lui Aku ? :)not yet :-s
Mayhem Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 uuu cartoons :> daca are cineva Fish Police sau Godzilla sa dea un pm am destule ripuri de dat la schimb Cpt. Planet, Swat Kats, Jetsons etc...majoritatea Hanna & BarberaDesenele dupa 12 pe cartoon network Fish police asa se numeau nu? sau erau dupa 10? Numai stiu exact, pe atunci erau traduse in engleza :D
CDP Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Desenele dupa 12 pe cartoon network Fish police asa se numeau nu? sau erau dupa 10? Numai stiu exact, pe atunci erau traduse in engleza :DDupa 12 tin si eu minte, si da, Fish Police
Alex86 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 la asta ma refer : Super Secret Squirrel Frutties asta era pe tvr parca The Racoons
CDP Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 la asta ma refer : stim ca la asta te referi, si daca nu ma insel, Fish Police a stat la baza filmului animat Osmosis Jones si Sharck Tale OO da, de fruttiews si de The racoon uitasem complet :D
CryNow Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 la asta ma refer : Super Secret Squirrel Frutties asta era pe tvr parca The Racoons cand am inceput sa ma uit pe cartoonnetwork, deja astea nu mai erau ... si cand prindeam 1 episod ... eram in culmea fericirii ... super desene ^_^
Velasquez Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 tom&jerry si Scooby-Do .. classic vechi si te face sa te amuzi :)
LeNoR Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Cow&Chicken, Tom&Jerry, Dexter, Johnny Bravo, TheMask, ce vremuri, erau si in limba engleza pe vremea aceea pe Cartoon Network, odata cu introducerea sincronului in limba romana si-au pierdut din farmec dupa parerea mea.
iNm Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Cand eram mic ma uitam ore in sir pe Cartoon Network la orice se dadea pe atunci si am avut marele avantaj ca spre deosebire de micutii de azi , am prins desenele animate in engleza , astfel ca am invatat bazele unei limbi straine cu ajutorul lor :)
afroMAN Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Eu adoram Sailor Moon:X:X:X Desene la care ma uit sh in prezent ar fi: The PowerPuff Girls Spioanele H20 Jony Test Jony Bravo Laboratorul lui Dexterce mai...ma uit la toate:X ador desenele :X
never Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ^:rofl2:Dragon Balls, Futurama, Family Guy, South ParkAstea's cele mai interesante animatii...a... si mai era si astaCand eram mic ma uitam ore in sir pe Cartoon Network la orice se dadea pe atunci si am avut marele avantaj ca spre deosebire de micutii de azi , am prins desenele animate in engleza , astfel ca am invatat bazele unei limbi straine cu ajutorul lor :)stiu mai multa engleza decat franceza, germana si spaniola la un loc, defapt azi ma uit la orice film/animatie fara subtitrare
greedy91 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Cow&Chicken, Tom&Jerry, Dexter, Johnny Bravo, TheMask, ce vremuri, erau si in limba engleza pe vremea aceea pe Cartoon Network, odata cu introducerea sincronului in limba romana si-au pierdut din farmec dupa parerea mea. sunt de aceeasi parere , eu in mare parte de la aceste desene am invatat limba engleza in + desenele de acum , chinezismele astea , prostesc mintiile astora mici . pe bune ma sperii de generatiile care vin odata cu acest thread imi adusai aminte de desenele : Fish police , eram cam mic eu cand le difuzau , dar tot imi aduceam aminte fragmente din ele :wub: acum pot sa le caut sa le descarc si sa le bag la colectia din ce in ce mai mare de desene animate :D :wub:
Agr3siv Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ce desene mi-au placut mie...2 stupid dogs, laboratorul lui dexter, jom si jerry (bineinteles), The Mask, Jack piratul cel teribil ( la dreacuu... :rofl1:) + cele Looney tunes - toatePoate nu-mi trec prin minte toate la ora asta.
skaroxFX Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Looney Tunes, Tom & Jerry, Cow & Chicken, Scooby Doo si Popeye au fost preferatele mele cand eram mic
gaboi Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 not yet :-sSerialul cred ca s.a terminat cu sezonul 4 ca pe imdb apare TV series 2001-2004 , ultimul episod a fost pe 25 September 2004
m4x Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 la asta ma refer : Super Secret Squirrel Frutties asta era pe tvr parca The Racoons huh, am prins si eu desenele astea.. :D Poi am crescut cu Dragon Ball (stiu ca ma chema frate-meu de afara :D), apoi Tom&Jerry (of course), Chip&Dale, desenele de duminica pe TVR 1 cu Walt Disney, Futurama/Family Guy (cand dadea pe TVR 2 seara) ..in rest ma uitam daca erau cat de cat interesante.
Guest D3monic Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Da ma ce frumos mai era pe atunci cand ma uitam La Power Ranger sau Tom si Jery dar mai ales la Dragon ball Z nu stiu voua dar mie nu mi-a placut Fam flinstone si Fam ADams