Jump to content
Guest dorinte_multe

tigarile...

Recommended Posts

Posted

Eu si fumez,si ma si ingras.Daca vrei sa nu te ingrasi,NU TE INSURA!!! :)

Pana sa ma insor,eram slabanog,acum cu toate tigarile m-am ingrasat cu cel putin 50% din greutate.

Posted

Pana sa ma insor,eram slabanog,acum cu toate tigarile m-am ingrasat cu cel putin 50% din greutate.

sigur nu te-ai ingrasat de la tigari poate de la alimentatie sau alceva dar de la tigari nu cred :-j

Posted

redu alimentatia...lasa fripturile...treci pe legume, un pic de sport...nu e bine sa fi gras

vorba lui amazing "Mananci pentru a trai nu traiesti pentru a manca " :|

Posted

Asta depinde doar de organismul tau cum raspunde la fum,stiu o persoana care fumeaza de 7 ani si e mic si slab si are 19 ani,stiu alta persoana care fumeaza si e foarte grasa si nare numai 16 ani.

Mai bine nu te-ai apuca deoarece:

1)opreste cresterea

2)devi dependent

3)poate ucide

Cu stima,

D@nu

Posted

Asta depinde doar de organismul tau cum raspunde la fum,stiu o persoana care fumeaza de 7 ani si e mic si slab si are 19 ani,stiu alta persoana care fumeaza si e foarte grasa si nare numai 16 ani.

Mai bine nu te-ai apuca deoarece:

1)opreste cresterea

2)devi dependent

3)poate ucide

Cu stima,

D@nu

cum dracu poate fumatul sa opreasca cresterea ? cresterea se face datorita melatoninei (sper ca n-am spurcat numele) , care este eliberata in organism atunci cand este intuneric (cand deobicei dormim - ca nu dormim intotdeauna cand e intuneric e alta treaba- ). nu vad legatura, dar na ... la 2 si 3 , sunt de acord..

uitati insa un avantaj al fumatului : iti poate face rost de cafea ! :D eu azi am primit o punga de cafea ca sa raspund la un chestionar legat de fumat/fumatori

Posted

redu alimentatia...lasa fripturile...treci pe legume, un pic de sport...nu e bine sa fi gras

vorba lui amazing "Mananci pentru a trai nu traiesti pentru a manca " :|

Cu exceptia insuratorii nu s-a schimbat nimic,nici meniu` nici tigarile.Aveam in jur de 55 de kile,acu am 75.

Crazy Kid - nu poti intelege.Nu ai cum.

Posted

Eu nu intzeleg ceva... #-o Cu ce va ajuta daca fumatzi?? Suntetzi mai smecheri?? Ca de calmat sau alte chestii nu cred... :blink:

pana nu incerci nu ai cum sa intelegi :dooh:

iti recomand cu caldura, pt prima incercare un trabuc

Posted

pana nu incerci nu ai cum sa intelegi :dooh:

iti recomand cu caldura, pt prima incercare un trabuc

nu ms... prefer sa nu incerc... :-@ oricum ms ^_^

Cu exceptia insuratorii nu s-a schimbat nimic,nici meniu` nici tigarile.Aveam in jur de 55 de kile,acu am 75.

Crazy Kid - nu poti intelege.Nu ai cum.

dc zici k nu pot intzelege? pt ca nu fumez? :)

Posted

"dovedit cu certitudine de cercetatorii britanici ca fumatul ajuta la marirea penisului"

=)) .................. hai ca'i tare :)) )).......

PS: fumatul dauneaza grav sanatatii !

Posted

nu ms... prefer sa nu incerc... :-@ oricum ms ^_^

dc zici k nu pot intzelege? pt ca nu fumez? :)

Exact.Una e sa stii,si alta e sa traiesti experienta.E ca si atunci cand ti s-a spus sa nu bagi mana in foc pentru ca te arzi - teoretic stii ce se intampla,dar nu stii ca experienta - senzatia,durerea - toate acele lucruri care le aduce experienta - trairea faptului.Dar asta nu inseamna ca te invit la fumat,recomandat sa n-o faci. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...