never Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Tigarile iti dezvolta inteligenta.In combinatie cu cafeaua iti cresc randamentul (sexual) la 120%...
Trayus Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Eu si fumez,si ma si ingras.Daca vrei sa nu te ingrasi,NU TE INSURA!!! :)Pana sa ma insor,eram slabanog,acum cu toate tigarile m-am ingrasat cu cel putin 50% din greutate.
Cheloo Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Eu si fumez,si ma si ingras.Daca vrei sa nu te ingrasi,NU TE INSURA!!! :)Pana sa ma insor,eram slabanog,acum cu toate tigarile m-am ingrasat cu cel putin 50% din greutate.sigur nu te-ai ingrasat de la tigari poate de la alimentatie sau alceva dar de la tigari nu cred :-j
FLOW Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Tigarile nu ingrasa #-o Poti sa te ingrasi de la altceva cat timp fumezi..depinde de metabolism. :tiphat:
Luci Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Eu si fumez,si ma si ingras.Daca vrei sa nu te ingrasi,NU TE INSURA!!! :) Pana sa ma insor,eram slabanog,acum cu toate tigarile m-am ingrasat cu cel putin 50% din greutate. redu alimentatia...lasa fripturile...treci pe legume, un pic de sport...nu e bine sa fi gras vorba lui amazing "Mananci pentru a trai nu traiesti pentru a manca "
D@nu Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Asta depinde doar de organismul tau cum raspunde la fum,stiu o persoana care fumeaza de 7 ani si e mic si slab si are 19 ani,stiu alta persoana care fumeaza si e foarte grasa si nare numai 16 ani.Mai bine nu te-ai apuca deoarece:1)opreste cresterea 2)devi dependent3)poate ucideCu stima,D@nu
frankie Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Asta depinde doar de organismul tau cum raspunde la fum,stiu o persoana care fumeaza de 7 ani si e mic si slab si are 19 ani,stiu alta persoana care fumeaza si e foarte grasa si nare numai 16 ani.Mai bine nu te-ai apuca deoarece:1)opreste cresterea 2)devi dependent3)poate ucideCu stima,D@nucum dracu poate fumatul sa opreasca cresterea ? cresterea se face datorita melatoninei (sper ca n-am spurcat numele) , care este eliberata in organism atunci cand este intuneric (cand deobicei dormim - ca nu dormim intotdeauna cand e intuneric e alta treaba- ). nu vad legatura, dar na ... la 2 si 3 , sunt de acord..uitati insa un avantaj al fumatului : iti poate face rost de cafea ! :D eu azi am primit o punga de cafea ca sa raspund la un chestionar legat de fumat/fumatori
afroMAN Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Eu nu intzeleg ceva... #-o Cu ce va ajuta daca fumatzi?? Suntetzi mai smecheri?? Ca de calmat sau alte chestii nu cred... :blink:
Trayus Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 redu alimentatia...lasa fripturile...treci pe legume, un pic de sport...nu e bine sa fi gras vorba lui amazing "Mananci pentru a trai nu traiesti pentru a manca " Cu exceptia insuratorii nu s-a schimbat nimic,nici meniu` nici tigarile.Aveam in jur de 55 de kile,acu am 75. Crazy Kid - nu poti intelege.Nu ai cum.
never Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Eu nu intzeleg ceva... #-o Cu ce va ajuta daca fumatzi?? Suntetzi mai smecheri?? Ca de calmat sau alte chestii nu cred... :blink:pana nu incerci nu ai cum sa intelegi :dooh:iti recomand cu caldura, pt prima incercare un trabuc
afroMAN Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 pana nu incerci nu ai cum sa intelegi :dooh:iti recomand cu caldura, pt prima incercare un trabucnu ms... prefer sa nu incerc... :-@ oricum ms ^_^Cu exceptia insuratorii nu s-a schimbat nimic,nici meniu` nici tigarile.Aveam in jur de 55 de kile,acu am 75.Crazy Kid - nu poti intelege.Nu ai cum.dc zici k nu pot intzelege? pt ca nu fumez? :)
Kinky #2 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Devin gras daca fumez? :-?"dovedit cu certitudine de cercetatorii britanici ca fumatul ajuta la marirea penisului"
Heini Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 "dovedit cu certitudine de cercetatorii britanici ca fumatul ajuta la marirea penisului" .................. hai ca'i tare ))....... PS: fumatul dauneaza grav sanatatii !
figgy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 fumati ma iarba va spun eu ca e buna si va si ingrasati )
Trayus Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 nu ms... prefer sa nu incerc... :-@ oricum ms ^_^dc zici k nu pot intzelege? pt ca nu fumez? :)Exact.Una e sa stii,si alta e sa traiesti experienta.E ca si atunci cand ti s-a spus sa nu bagi mana in foc pentru ca te arzi - teoretic stii ce se intampla,dar nu stii ca experienta - senzatia,durerea - toate acele lucruri care le aduce experienta - trairea faptului.Dar asta nu inseamna ca te invit la fumat,recomandat sa n-o faci. :)