Jump to content
Guest iuliaxxx

V-ati planificat vacanta?!

Recommended Posts

Posted

pe 10 iulie la mare la "mamaia"...pe 5 august la turci vre-o 3 sapt...apoi prin august iara pe la noi...ca de sfarsit de sezon ^_^

Posted

pfff aici e topicul celor fitzosi ,aici aveti ocazia sa va laudati:)) eu nu ma duc nicaieri vacanta asta pentru ca nu am bani ,imi dati voi daca tot aveti atatzea bani sa va duceti ?

si daca nu ai bani de plecat in vacanta de ce ai mai postat aici? dute si munceste, crezi ca iti va da cineva bani asa moca? Incearca sa scrii in romana pentru ca nu inteleg ce cauta "z" in cuvantul "atatzea" si se scrie "atatia"...

@scuze de offtopic dar nu m-am putut abtine

Posted

pfff aici e topicul celor fitzosi ,aici aveti ocazia sa va laudati:)) eu nu ma duc nicaieri vacanta asta pentru ca nu am bani ,imi dati voi daca tot aveti atatzea bani sa va duceti ?

de ce sunteti asa frustrati (tu si restu`)?? n-au parintii sa va dea macar 400+ de euro PE AN pt o vacanta cel putin decenta si distractiva?

Posted

figgy printzu pleaca in italia pe 15 se distreaza cu mozarella si se da cu barca

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

n1 raspunsu asta

Posted

cred ca Tunisia pe la mijlocul lunii iulie.

probabil o sa te duci in Sousse, iti recomand hotelul El Mouradi Palm Marina - servicii ireprosabile :>

Guest vLr1
Posted

Acum pe 3 in Croatia (10 zile sau mai mult)

Si pe 27 iulie in iasi ... cu scoala :)) ( 10 zile )

Posted

imi fatai si eu fundu in italia, dar doar o saptamana, pt ca aveam concediu doar o saptamana in momentul in care am luat biletul :banghead: si in orice caz nici bani prea multi nu mai am .. dar pe cuvantu meu daca stiu unde ma duc exact :)) pe acolo pe undeva... acum am mai primit o saptamana concediu si probabil stau acasa, pt ca am eu o vaga impresie ca nu o sa ploua cu bani :> ca sa mai pot pleca undeva

Posted

mai tarziu pe 3 august ...

ah si uitai de vizita in egipt 7 zile dupa care in barcelona 4 zile , o scurta vizita in Detroit si dupa la intoarcere putin prin africa sa ma dau cu elefantii :|

in fine app de vacanta - mare - costinesti : stie cineva ce s-a intamplat cu discoteca Tineretului ? am auzit ca au plecat neste DJ , neste MC :-?

si eu tot pe 3 august tot la costinesti :D .. momentan sunt in Italia..si nu spun asta ca sa ma dau mare..din contra..nu imi place deloc aici :(( .. tot mai tare e in Romania la mare :X

Posted

Ce e interesant e ca in Romania nu se traieste bine (cum am observat parerea generala in topicul in care se vorbea de asta) si totusi marea majoritate de aici isi permit o excursie in strainatate... Ciudat...

Si nu mai trimiteti copiii "sa munceasca" ptr ca nu e vina lor ca parintii nu se stiu descurca. Cand va fi momentul vor munci. Faptul ca parintii vostri muncesc pe branci sa isi trimita odraslele alintate sa se scalde in ape straine nu e ceva demn de laudat.

Eu am 2 joburi, si totusi nu ma duc in vacanta. Si nici macar in tari straine sau in locuri cu nume exotice. Am preferat sa investesc banii in altceva.

Posted

Acum pe 3 in Croatia (10 zile sau mai mult)

Si pe 27 iulie in iasi ... cu scoala :)) ( 10 zile )

am o matusa care a venit din croatia acum 2 sapt...mi se pare o tara marfa...curata...cand revii sa imi spui si mie cum a fost :) si dak are dreptate...

Posted

prin august undeva la munte sau poate chiar si la mare inca nush sigur :)

@Fane si eu trebe sa il iau vara asta neapara:))

Guest t.krump
Posted

plec marti in paris vreo sapt :)

ps: si eu fane =))

Posted

de ce sunteti asa frustrati (tu si restu`)?? n-au parintii sa va dea macar 400+ de euro PE AN pt o vacanta cel putin decenta si distractiva?

:rofl1:

300 de euro = salariu' lu' mama luna

cum sa imi dea mie 400 euro + :banghead:

eo ma gandeam dak fac rost de 4-5 mil sa ma duc si tu vb de sute de euro :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...